icon

Majú najhorší zamestnanci najlepšie podmienky?

1. okt 2024

ahojte pytam sa len tak zo zvedavosti lebo mi to uz dlhsie neda spavat.: Mate aj vy z vasho zamestnania skusenosti ze tí najhorsi zamestnanci ( boznaci, flakaci, nezodpovední,), maju v praci tie najlepsie podmienky(. najlahsiu pracu, najmenej zodpovednosti, ziadne vycitky ked spravia pruser, tolerancia castych absencii)..a naopak tí snazivi, disciplinovaní, tí ktorí si robia pracu zodpovedne a snazia sa tak tí su najviac kritizovaní, su na nich vysoke naroky, maju najviac prace a ked sa ozvu tak je zle? nebodaj ze chcu ist na pnku alebo cerpat lekara ..tak hned je ohen na streche? len sa tak pytam ze ci je to len v mojom zamestnaní alebo aj inde

Strana
z2
nikol_marek
2. okt 2024

To ako keby si pisala o nasej spolocnosti, ja makam vela a vysledok, ze ma zdzube vzdy riaditelka 🙈. Kolegyna co chodi bud po lekaroch, pn al rodi macky je ta naj. Ja si uz ani dovolenku cez prazdniny brat nemozem, lebo naco by mi bola ved mam len 2 deti 7 a 10. Moja druha kolegyna, kt ma 16r tak ona musi mat stale dovolenku, lebo ved predsa jej dieta nemoze byt same doma. A ano ten kto nic nerobi nic nepokazi a teda je ten naj a este treba rozpravat ako veeeeeela roboty vsetci maju.

Strana
z2