Mám dať výpoveď kvôli chorobe dcéry?
Ahoj neviem čo mám robit dcerka týždeň v školke týždeň doma či mám dať výpoveď
Neznesiem ten pohľad keď je chorá a ja musím byť v práci
Robím na polovičny úväzok na 3 dni v týždni
Keď ochorie mama pride k nej i
Vidím že v dnešnej dobe sa jedná iba o peniaze človeka aby robil a deti sa trápili
Ak tie choroby nevychytá v škôlke, bude vymeškávať zo školy. Toto je taká sprostosť, že až. Mám dieťa na strednej škole a nevychytávalo žiadne choroby ani vtedy a ani teraz. Bolo choré asi 3 krát v živote, všetko s ľahkým priebehom. Akurát sme dopriali imunitnému systému vyzrieť. Tzn. žiadne pchanie do škôlky v 3 rokoch medzi polochoré usoplené deti, od malička šport a otužovanie, zdravá strava a spánková hygiena. Dlhé dojčenie, žiadne očkovania (k tomu sme žiaľ dospeli príliš neskoro, následky si bude niesť celý život).
@zuzanaam nie, nie je to sprostosť, sú to skúsenosti učiteliek. Moje už dospelé dieťa bolo tiež choré asi tri krár v živote, v jasliach bolo od roka, v škôlke od 2,5. Kojené bolo ani nie pol roka a očkované bolo. Veľmi veľa záleží od genetiky, sú súrodenci, dokonca dvojčatá a jedno je choré ojedinele druhé nonstop. Jedno si tými detskými chorobami prešlo v škôlke, druhé nikdy
@anonym_f5b70f
@anonym_f5b70f ja robím od 12r a stále mám príjem
Od 18 ticho riadne na zmluvu
@1321987 Už na mňa nereaguj, lebo sa skutočne neovládnem a naložím ti. Si proste lenivá a nechce sa ti robiť! Hľadáš stupídne výhovorky, len aby si nemusela do práce.

@1321987 a medzi tymi chorymi ludmi bola 4-8 hodin denne, jedla vedla nich(mozno sa od nich aj napila), spala vedla nich, hrala sa vedla nich, kychali pri nej?
@anonym_7cdd18 ano