icon

Mám prijať náborový príspevok 3000 € na tri roky?

7. nov 2025

Ahojte. Prijali by ste naborovy prispevok v hodnote 3000€ (v hrubom), pricom by ste sa zaviazali odpracovat 3 roky (vynimajuc PN, OCR, prip. matersku..)? Alebo to podla vas nie je tak lakava ponuka?

biba_18
7. nov 2025

podľa toho aká robota a aké sú tvoje iné možnosti, nie?

chrobak7
7. nov 2025

@anonym_autor Ak to je perspektívna práca, z ktorej nepredpokladáš utiecť po skúšobnej dobe, tak prečo nie? Máš vo vačku 3000 € a ešte aj vieš, že ťa 3 roky asi sami nevyhodia.

viestta
7. nov 2025

Prijala, pri najhorsom ho vratim ak nesplnim podiemnky

anonym_0acdca
7. nov 2025

@anonym_autor Ak sa smiem spýtať, čo je to za prácu, keď Vám dajú taký príspevok? Šofér autobusu?

natalka13
7. nov 2025

Ano

sissy27
7. nov 2025

@anonym_autor ja som teraz vo svojom 5. zamestnaní a z toho v 3 som bola výrazne viac ako 3 roky - takže ak by mi každý z týchto zamestnávateľ vyplatil 3000€, bolo by to veľmi milé 😀

derdia
7. nov 2025

Ak mas vo vyhliadke nieco lepsie, lepsi kol3ktiv, lepsia placa, lepsia dochadzka... Tak chod tam. Kde ti bud elepsie. Ak nie ber.

enmery
7. nov 2025

Podľa mňa 3000 na 3 roky absolútny výsmech... ale to som ja.

autor
7. nov 2025
@enmery

@enmery ze? Tiez mi toto prve napadlo, este je to aj v hrubom, cize realne tak 2100..

biba_18
7. nov 2025

@enmery je to taký malý 13-ty plat… tažko súdiť keď nič iné nám autorka nenapísala…

anonym_e1a6c5
7. nov 2025

Autorka o akú prácu sa jedná?

kimberley123
7. nov 2025

@anonym_autor poradím ti veľmi to zváž.Keď tak peniaze niekde ulož aby si nemala k ním prístup.Ja som to prijala potom som chcela odísť,zmena situácie a 1200€ som musela vrátiť.Za 3 roky sa ti môže prihodiť čokoľvek.Tiež som tak uvažovala ako píšu vyššie že za tie 3 roky neodídem.

zorienka28
7. nov 2025
@enmery

@enmery Ale autorka k tomu bude normalne dostavat vyplatu a bonusy

chrobak7
7. nov 2025
@anonym_autor

@enmery ze? Tiez mi toto prve napadlo, este je to aj v hrubom, cize realne tak 2100..

@anonym_autor Neviem, čo sa ti na tom nepozdáva. Sú to peniaze v podstate zadarmo, za nič. Jediné, čo musíš urobiť je, že zotrváš v pracovnom pomere 3 roky. Ak sa ti to nepáči, načo vôbec uvažuješ nad tým ísť tam pracovať? Či chceš tam pracovať len rok a potom odísť? Tak ten náborový príspevok neber.

pat_kov
8. nov 2025

Neviem ako to funguje, ale ak v prípade ze budes chciet odísť, ho proste len vrátiš , tak mi to nepríde taká zla.ponuka. Ved v mnoho zamestnaní ziadny takyto príspevok ani neexistuje, dostanes len co odrobis. Tak ak by si odisla a vrátila ho tak si proste reálne o nic neprisla. Ale ak je ten príspevok tvoja jedina motivacia zamestnat sa ma hentej konrektnej pozicii, tak radšej by som so nasla taku pracu co ma bude bavit. Ale ako niekto spominal už vyssie, tri roky ubehnu ako nic. Ja slm chcela v mojej sucasnej práci skoncit po roku a už dokoncujem tretí 😂

bashkaxyz
8. nov 2025

Ja osobne nie ... Je to cca 55 eur v čistom na mesiac počas tých 3 rokov, navyše to nestojí za to ak sa dostaneš do kolektívu alebo pod sefa ktorý ti proste nesadne, potom to záleží od toho čo je to za robotu, kde, a za koľko bežný plat