icon

Mám sa ozvať znovu riaditeľovi kvôli pracovnému miestu?

27. mar 2025

Dobrý deň, mám takú dilemu. Hľadám si už dlhšie prácu, a riaditeľ jednej firmy mi ponúkol prácu ešte koncom roka, len tam vtedy aktuálne nebolo voľne miesto, že v priebehu február-marec by malo byť voľne a že sa potom môžeme stretnúť. Dohodli sme sa na stretnutí, avšak náhle ochorel a stretnutie sa teda zrušilo. Potom som mu volala, a povedal mi, že je akurát na porade, ale že mi zavolá, že tento týždeň by sme sa mohli stretnúť, že možno aj v utorok. Nezavolal mi, tak som mu písala SMS, nech mi zavolá, keď sa mu bude dať, lebo že potrebujem vedieť, nakoľko som životopisy posielala do viacerých firiem, aby som sa vedela vyjadriť. Tu som chcela pracovať ale najviac. Neodpísal mi nič. Neviem, či mu ešte mám zavolať, alebo už kašlať na to. Príde mi ale zvláštne, že by mi ani len nepovedal, že ma teda nezamestná. Že by ma len tak “odbil”. Možno na to miesto zobral niekoho iného, ale bolo by slušne mi dať aspoň vedieť, keď na tuto prácu čakám par mesiacov. Ozvali by ste sa ešte ? Alebo mám kašlať na to ?

autor
27. mar 2025

Ešte dodám, že mal už nafotene aj nejaké certifikáty, a chodila som tam už aj na prax kvôli tomu.

lenkasarka
27. mar 2025

Vyzerá to tak,že sa s tebou stretnúť nechce a hľadá si výhovorky. Ale to je môj dojem z toho čo si napísala.

danielahamar
27. mar 2025

Nie

wolf_
27. mar 2025

Neviem no. Nepríde mi to profesionálne a dosť by tým klesal môj záujem pracovať zrovna v takej firme... Ja už by som sa neozvala. Riešila by som si ďalšie pohovory, nechala by som to v hlave také "otvorené" (ale keby ma zobrali inde, tak by som neodmietla) a uvidelo by sa.

personality
27. mar 2025

Tak môže byt že to ma na haku a zabudol, ale zároveň už budeš asi pôsobiť ako zufalka.

kavasmliekom
27. mar 2025

Ja by som mu zavolala, žiadne sms. Že keďže sa neozval, považuješ to teda za odmietnutie,... a len si chcela byť férová a dala si mu vedieť, aby s tebou už nepočítal. 🫢

marca12
27. mar 2025

Neozyvaj sa viac,posobis uz dost zufalo a on dost nespolahlivo.

strawberry0797
27. mar 2025

Ak tu poziciu naozaj chces, tak volaj. Prinahorsom ti odpovie, ze uz niekoho ma a mozes ist dalej.

isis234
27. mar 2025

Ak vieš o akú pozíciu ide, ... zavolala by som na personálne- inkognito, nepredstavila by som sa, ale pýtala sa danú pozíciu, či je už obsadená.
Hľadaj si iné miesto. Za takýchto podmienok by som tam nepracovala. Je to nekorektné správanie pána riaditeľa.

mette7
27. mar 2025

Pride mi jeho spravanie ako vyhybanie sa ti. Ak je skutočny zaujem , ono to byva velmi rychle ta pozitivna spatna väzba, aby sa vedelo aj z druhej strany či to berie dany zaujemca, alebo či maju dalej hladat. Zavolaj mu na rovinu ak to chces vediet a mas o to velky zaujem.

buberova
27. mar 2025

Ponúkol ti prácu ale nebolo tam voľné miesto? Ako ti teda mohol ponúknuť prácu keď žiadnu dostupnú nemal?

tiika
27. mar 2025

Myslím, že si urobila, čo sa dalo a bolo primerane. Áno, môžeš volať ešte 3x, písať ďalšiu SMS, poslat email, volať do firmy, ísť za ním osobne… ale podľa mna zbytocne. Ak by mal záujem práve o teba, možno i potrebu to miesto aktuálne obsadiť, ozval by sa, (či ešte by sa mohol ozvať). Už by som v to ale nedufala a hladala prácu inde. Zial, nie vždy vsetko vyjde ako chceme.

petamich
27. mar 2025

Nie viac by som sa neozvala a teda znacne by som si poopravila aj vnimanie firmy ak plati ryba smrdi od hlavy

bystrozraky
27. mar 2025

Maximálne, ak ešte o mesiac nebudeš mať prácu, napíš mu e-mail, v ktorom spomenieš, že ste sa začiatkom roka rozprávali o tej práci a dohodli sa, že po pár mesiacoch by malo byť niečo nové. Len sa vám nepodarilo spojiť, tak sa ozývaš ty. (Ak chceš, môžeš to vložiť do ChatGPT, on ti to dobre naformuluje, keď mu vysvetlíš situáciu.) Prajem veľa šťastia 😊

evak12
27. mar 2025

Ja by som sa ozvala, opytala by som sa, ze ako to vyzera,aby som sa vedela potom podla toho zariadit, aspon budes spokjnejsia ked spoznas odpoved, drzim palce

jamidea
27. mar 2025

Nevolaj mu uz. Ak by ta chcel vo firme, davno by si tam bola od vianoc. Aj ked by ochorel. Zabudni na tu firmu.
Vela stastia v hladani lepsej ponuky!

maranco
27. mar 2025

Na prax si tam chodila na základe akej zmluvy? Akú dobu?
Dostala si zaplatené za prácu?