Mám šancu uspieť na pracovnom pohovore v 42 rokoch?
Ahojte, idem na pracovný pohovor. Mám 42 rokov. Určite tam budu aj mladé dievčatá. Myslíte si, že mám šancu uspieť? Ako pozerá personalista na to, že už mám veľké deti, tak by odpadli napr ocr. Prikloni sa radšej k mladej ktorá môže ísť napr.za dva roky na materskú? Berme so úvahy, že by obe prešli výberovým konaním. Ďakujem za každý pohľad. Najradšej keby sa personalista vyjadril. Ďakujem.
@pparis 👍 perfektne zhrnuté. Áno ľudia sú v praci v kolektive ale majú tam pracovat a nie rozpravat na pohovore ze doma si hrajú po večeroch na gitare, povedať na pohovore mám dve deti musím ich živiť je neprofesionálne a v podstate nikoho do toho nic nie je. Mňa vytáča ze zavolám niekomu do iného mesta nech vyrieši moj problém a dotyčná mi oznámi ze rano nedvíhala telefón lebo bola zase s deckom u lekara. A to mi hovori zakaždým keď volám. Mne je to tak jedno kde bola ale znie to veľmi neprofesionálne stacilo by keby bola ticho a ja by som si myslela ze mali napríklad poradu. Tak ze na pohovoroch neobťažovat zamestnávateľa svojim osobným životnom naopak ponúkať svoje skúsenosti a možnosti.
@luccija 18 prac.dni to je pocet dni ktore som ho ja zastupovala, lebo bol vypisany + vycerpa si aj sick days, ale chori nie je + aj osp.od lekarov a 20 dni dovolenky. Ano, ja si myslim, ze je to vela.
Nasa praca je taka, ze si vies kludne spravit Home office, samozrejme ked je chori tak 2-3 dni zastupovania nie je problem, ale ked mas na krku 4 krajiny a 170 preprav a mas vediet ktory kamion sa kde nachadza ani tebe by sa to nepacilo.
Plus ked mame velke projekty, tak on akoby aj naschval vtedy si da zubara ...
Chlapec ma 30 rokov bezdetni, takze sorry, ale mne ako matke, zene, ktorej doma zacina druhy shift to prekaza.