Mám stres z práce na pokladni
Dobrý deň. Onedlho začínam ako predavačka v Lidli a mám stres z práce na pokladni, najmä z vydávania peňazí. Viem že mi to ukazuje koľko vydať, no ako sa poznám, som nešikovná a nepozorná a často sa v niečom pomýlim. Aspoň že sa už nevydávajú 1 a 2 centovky.
@anonym_autor Ešte nikdy som nebola za pokladňou.
@anonym_autor preco tam ides pracovat, ked mas z toho stres?
@anonym_autor v lidli nebola hmotná zodpovednosť ani za kasu. Tak ak sa seknes nevadí ale samozrejme ze by to nemalo byt pravidelne. A kasa ti ukáže koľko máš vydať. Dá sa to naučiť.
Je to stres z novej prace a preto, lebo to nepoznáš a nevieš celkom čo ťa čaká. Len sa sústreď a neponáhlaj sa, aby si sa nepomýlila a riadne si kontroluj peniaze, ktoré ti dávajú ale aj ktoré vydávaš. Uz keď sa do toho dostaneš bude to jednoduchšie.
@anonym_autor preco tam potom ides robit?
@anonym_autor preco tam ides pracovat, ked mas z toho stres?
@domkakvet Pretože potrebujem peniaze a platia najviac. S mojím vzdelaním veľa možností nemám.
Tak buď si zvykneš, alebo nie. Ono to zrejme chce len cvik.
@domkakvet Pretože potrebujem peniaze a platia najviac. S mojím vzdelaním veľa možností nemám.
@anonym_autor si si vedomá, že práca v Lidli nie je len o pokladni? keď máš stres už teraz,potom sa tam dlho neohreješ,oni potrebujú naspídovane veveričky,nie trasoritky so smrťou v očiach
@anonym_autor priprav sa na to ze v lidli v pokladni musis ist ako pila oproti takému tescu kauflandu. Blokovat co najrychlejsie ja tam preto aj nerada som nakupovala lebo som nestihala bratbtovar a sledovat co blokuje
@anonym_autor Pre niekoho to nie je vhodné práca za pokladňou.
@anonym_autor si si vedomá, že práca v Lidli nie je len o pokladni? keď máš stres už teraz,potom sa tam dlho neohreješ,oni potrebujú naspídovane veveričky,nie trasoritky so smrťou v očiach
@anonym_23b75f Beriem na vedomie. Bože to je podpora 🙄
@anonym_autor Pre niekoho to nie je vhodné práca za pokladňou.
@petronelag Presne tak a zistím to keď si to vyškúšam. Stres je prirodzený. Vďaka za podporu.
@anonym_autor aspoň budeš pripravená s nezažiješ šokovú terapiu,samozrejme držím palce
@petronelag Presne tak a zistím to keď si to vyškúšam. Stres je prirodzený. Vďaka za podporu.
@anonym_autor Môžte vyskúšať, neponáhľať sa, pokojne získavať prax.
Boze, zas. Niekto tu napise, ze ma obavy z novej prace a hned tie reakcie, naco tam ides...kokos. No naco?
A ked by napisala, ze nema peniaze, ale obava sa ist napriklad za pokladnu do Lidla, tak hned budu reakcie, ze co je taka pototo, ze si zvykne, ze ci lepsie je sediet doma na zadku a vyplakavat. Ze skusit treba vsetko. Taky konikovsky dvojity meter.
@anonym_autor skus, uvidis, ja som mala stres aj z menej narocnej prace, kam som sla po rodicovskej. Nie je hanba mat stres, zdoverit sa. Lenze tu sa malokedy dockas podpory. Ja Ti drzim palce, skus sa na to nastavit pozitivne a ak Ti to nebude vyhovovat, tak odides. Na to mas skusobnu dobu.
Boze, zas. Niekto tu napise, ze ma obavy z novej prace a hned tie reakcie, naco tam ides...kokos. No naco?
A ked by napisala, ze nema peniaze, ale obava sa ist napriklad za pokladnu do Lidla, tak hned budu reakcie, ze co je taka pototo, ze si zvykne, ze ci lepsie je sediet doma na zadku a vyplakavat. Ze skusit treba vsetko. Taky konikovsky dvojity meter.
@anonym_autor skus, uvidis, ja som mala stres aj z menej narocnej prace, kam som sla po rodicovskej. Nie je hanba mat stres, zdoverit sa. Lenze tu sa malokedy dockas podpory. Ja Ti drzim palce, skus sa na to nastavit pozitivne a ak Ti to nebude vyhovovat, tak odides. Na to mas skusobnu dobu.
@anonym_4a4e4d Mala som to čakať. Už aj trochu ľutujem, že som tu napísala.
Ďakujem ti za podporu, vážim si to.
@anonym_23b75f inymi slovami OTROKOV
@anonym_4a4e4d Lebo tu prispieva 50% frustrovanych zakomplexovanych sliepok ktore si vrsia svoje stavy na inych
inak fakt je to pravda s tou rýchlosťou nahadzovania tovaru priamo len v Lidl
Oni tam sú školení so stopkami- nahodiť 10veci za 10sek.?
V inom reťazci to nepociťujem
Iba v Lidl
@anonym_autor je úplne normálne ,že máte z nástupu do novej práce stres.Uvidite však ,že časom sa vám úkony zautomatizuju a všetko pôjde rýchlejšie.A ...skúste sama sebe trošku viac veriť😉Prácu ste dostala,prvý úspešny krok je za Vami .Ak sa dá choďte do toho s čo najväčším kľudom.Drzim palce.
@anonym_autor niežeby som ti chcela pridávať stres, ale 1 a 2 centovky sa naďalej vydávajú.
A k tej rýchlosti, uvidíš ako si zvykneš. Ak nevyskúšaš, nebudeš vedieť.
Dôležité je, že si si našla prácu. Uvidíš, čo bude ďalej. Držím palce.
@anonym_autor niežeby som ti chcela pridávať stres, ale 1 a 2 centovky sa naďalej vydávajú.
A k tej rýchlosti, uvidíš ako si zvykneš. Ak nevyskúšaš, nebudeš vedieť.
Dôležité je, že si si našla prácu. Uvidíš, čo bude ďalej. Držím palce.
@neznamaznama Fakt? Som myslela že už nie. Už dávno mi ich nikto nevydal. Nevadí.
@neznamaznama Fakt? Som myslela že už nie. Už dávno mi ich nikto nevydal. Nevadí.
@anonym_autor zakaznik ti ich dat moze ale vydavat by sa uz nemali
@anonym_autor zakaznik ti ich dat moze ale vydavat by sa uz nemali
@slavomira236 úplne v pohode ti ich môžu vydať 🙂 kludne ti môžu celé euro vydať v 0,01 centoch... Ceny sa síce zaokrúhľujú, ale z obehu sa centy nesťahujú
@anonym_autor
1 keďže sa ceny zaokrúhľujú, väčšinou nie je dôvod vydávať tieto mince. Toto je však len u nás a ešte pár krajín EU. V ostatných zaokrúhľovanie nie je, takže tieto mince sa z obehu stiahnuť nedajú.
2. Obchodník ti tieto mince vydať môže len ak nemá inú možnosť. To znamená, že prioritne musí vydať iné mince.
@anonym_autor neboj sa, Lidl nedisponuje týmito cenťakmi
@anonym_autor tak myslim, ze by si mohla aj dokladat tovar, ale neboj sa naucis sa aj s pokladnou a tam chodi tolko ludi, ze budes zacvicena raz dva.
@domkakvet v Lidli neexistuje LEN dokladať tovar, musí všetko, ráno vykladať zeleninu, chladené,pokladne ,odbiehať z pokladne vykladať, pekáreň
@anonym_autor nerob si stres.V pokladni budeš veľmi málo,veď sú väčšinou zatvorené
@anonym_autor no nevydali ti ich,lebo sa zaokrúhľuje na 5centov alebo na 0.Takže ťažko ti niekde vydajú 5 centov v 1centovkách