icon

Manuálna práca na doma popri zamestnaní

beasyouare
2. jan 2022

Je v okolí Malaciek možná nejaká manuálna práca na doma (skladanie, lepenie, plnenie, balenie, prepisovanie a pod.) popri hlavnom zamestnaní? Ďakujem za každú informáciu. 🙏☺️

sisa_s
2. jan 2022

Ani v okoli malaciek, ani inde...tieto "prace" su podvod

beasyouare
autor
2. jan 2022

@sisa_s tak mám už skúsenosť a serióznu z oboch strán. ale to som bývala v Nitre,cize momentálne to mám od ruky 😐

tosomja
2. jan 2022

@beasyouare možno roznasanie letákov keď máš čas popri zamestnaní

beasyouare
autor
2. jan 2022

@tosomja No tu v okoli je to komplikované ale snáď to nie je az tak úplne márne skúsim zistiť vďaka ☺️

h2
2. jan 2022

Ak si chceš zarobiť a si šikovná, tak môžeš piecť na objednávku, alebo niečo vyrábať, napríklad háčkované hračky... Všetky tie veci, čo robíš pre niekoho iného, ako lepenie obálok atď. sú veľmi slabo platené.

naloxon
2. jan 2022

@beasyouare Suseda nosila letáky nakoniec sa na to vykašľala za mesiac dostala 160e a teraz chodí upratovať po domoch a chvali sa koľko zarobí....či je to aj v skutočnosti tak neviem ale radšej upratovať ako lepiť, skladať od nevidím do nevidím a skoro zadarmo.

tosomja
2. jan 2022

@naloxon niekedy roznasanie letákov bolo dobre platené, ja ako školáčka som zarobila za mesiac aj 400e.

momenecko
2. jan 2022

letáky - od 35€ do 60 Viac nedostala - Kaufland

beasyouare
autor
2. jan 2022

@tosomja
@momenecko
@naloxon
@h2
Ďakujem Vám za inšpiráciu a rady ☺️ pokúsim sa niečo vymysliet. Uvažovala som nad tym pecenim nakolko som cukrarka. Tak snad sa nieco podari ☺️

stablova81
2. feb 2023

@beasyouare dobrý den měla by sem zájem o práci na doma jsem z Horne vsi pri kremnici

kristina1001
28. feb 2023

@beasyouare a mozem sa opytat co v nitre ste robili aku pracu ?

patrik5253
27. feb 2025

Prosím vás mám záujem o prácu na doma som invalidná dôchodkyňa volám sa Iveta Dobrotova