Práca z domu popri zamestnaní - skladanie pier

tinaslukaskom
29. sep 2020

Ahojte chcela by som sa spýtať či niektora z vás má nejakú vedľajšiu prácu ktorú vykonáva z domu, popri zamestnaní. Nemyslím tým avon, alebo takú,,katalógovú,, prácu, ale skôr ako býva skladanie pier a podobne... chcela by som si privyrobiť ale na internete, čo som našla je vždy vstupný poplatok a to sa mi veľmi nevidí. Ak by ste mali niečo prosím dajte mi vedieť. Ďakujem. 🙏

pribinak
29. sep 2020

A tie pera sa fakt vôbec doma skladali? Lebo ja mam dojem, že to je len povera či bajka

klarissa25
29. sep 2020

Skladanie pier a takéto veci to je podvod.. Nič take nie je

marci77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
3009
30. sep 2020

@tinaslukaskom však sa baby spamätajte tu na MK min. 2x do týždňa tá istá otázka a každej tu píšu, že nič také nie je. Treba piecť, niečo vyrábať alebo strážiť deti, venčiť psov, opatrovať starých ľudí, upratovať, žehliť, starať sa niekomu o záhradu, robiť niekomu nákupy a pod.

rainee
30. sep 2020

Samozrejme ze su to všetko podvody a pyramidy, tie firmy žijú z tých vstupných poplatkov 😉

janetinka27
30. sep 2020

@tinaslukaskom nie je to zial ziadna praca, presli sme si tym, vstupny poplatok platis teraz, potom ti poslu katalog prac, takze si zasa zaplatis dalsi katalog a dalsi a dalsi, ziadna praca, iba v dalsom a dalsom liste si objednavas katalog. a vzdy ti napisu, ze uz v dalsom katalogu si mozes vybrat konkretnu pracu. je to podvod, my sme mali vzdy od nich opeciatkovanu obalku a vzdy presne v telefonnom cisle bola akoze zle narazena, vzdy na tom istom mieste, aby si sa im nikdy nedovolala.

cacianka
3. okt 2020

Uz 20 rokov denno denne su všade texty ze ake podvody o "praci z domu" ide.
Perá rúsky goralky ozdoby obalky a mrte ineho

nikaleo17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz