icon

Marián Benča - pracovné skúsenosti

10. jan 2022

Dobrý deň, ma niekto s týmto pánom pracovnú skúsenosť??

Strana
z2
martinka1208
1. apr 2022

Dobrý deň 🙂 aj ja by som mala záujem o nejaké informácie o Mariánovi Benčovi

majka201289
20. jún 2022

@martinka1208 od tohto chlapa, ruky preč

autor
20. jún 2022

@majka201289 vas dovod?ak mozem vedieť kludne aj súkromnej správe

majka201289
20. jún 2022

Tohto muža som spoznala cez prácu (telekomunikácie) zháňal internet(ten nedostal, povedal ze družka mu spravila dlh v telekomu a preto ma exekuciu, to su jeho slová) a mal so sebou živnostenský list. V tom čase čerstvo vydatá a dieťa na ceste, sme potrebovali stavať dom(boli sme v podnájme). On medzi rečou ze stavia domy na kľuc a vie nam dať obrovské zľavy lebo je vraj Konateľ (BEMASTAV) obyčajna sro_čka, poslali sme projekt na cenovú ponuku. O pár hodin nam poslal info ze dom na kľúč so všetkym vie spraviť za 106 000,(sa mi vidí) tlačil do podpisu zmluvy lebo vraj ma toho veľa a potom nám nebude vedieť dať takú cenu. Prešli sme internet kvôli recenziam a nič sme o ňom nenašli (ma zmenene meno, po konfrontácii, vraj si dal meno po matke, predtým bol Surosz). Asi do 48h sme sedeli spolu, kde sme čítali jeho zmluvu, a pýtali sa co všetko je v cene. Stále odbiehal od rozhovoru,a vyťahovať tému MISKO(jeho syn) ako mu ho družka zobrala a aky je chudacik a ako trpí. Uplne nas obmäkčil. Keď sme prešli k záloham tak si pýtal 48000,stým ze mame byt radi,lebo iní si pýtajú viac ako 50%.Tolko sme samozrejme nemali, mali sme len úspory 10 000,tlačil nás aby sme išli do spovenskej sporiteľne ze nám na počkanie dajú zvyšok do zalohy a keď nam uznajú hypotéku tak to vratime. Do toho sme nešli. Keď sme mu oznámili ze finálne zmeny chceme celé poslať našej právničke, tak bol nahnevaný ze načo nam tu on venoval toľko času keď i tak to chceme dat overiť. Zmluvu sme poslali, čo právnička vytkla, on samozrejme hneď opravil. Dohodli sme sa na zálohe 10 000 s tým že zvyšných 38 000 mu mame poslať do 60 dni (inak su sankcie vo výške 0.5% za deň (žiaľ toto si naša právnička nevšimla). V zmluve bolo uvedené ze hneď ako bude mať 48 000 a stavebné povolenie tak začne stavať. Keď spomínal bývalu družku tak vravel ze podala na neho trestné oznámenie (strašne sa o nej vyjadroval) , ale ze iné nemá co by sa týkalo jeho práci. Zabudol spomenúť koľko exekúcii je na nom. Po odoslani peňazí na účet, ktorý nám dal (prevod bol z TTB na TTB) sme si všimli zenske meno ako majiteľku účtu (jednalo sa o jeho neplnoletu dcéru) ktorý využíval, aby on nič nevlastnil. Asi o 4h nato sme si všimli príspevok jedinej pani na Fb ktorá verejne zdieľala ako na neho podala trestné oznámenie, ze ju obral o peniaze (kontaktovala som ju, v tom čase podľa jej slov jej dlhoval 38 000). Hneď sme chceli odstúpit od zmluvy no on tvrdil ze všetko su to klamstva, (no pod príspevkom sa hromadilo množstvu komentov od ľudí, ktorí uvádzali ze ich tiež obral o peniaze, zálohy atd.) robila som si printscreeny. Stále sa vyhováral, no nakoniec povedal ze peniaze vráti ak mu dáme vyjadrenie ze odstupujeme od zmluvy lebo sme videli,, falošné,, obvinenia. Najprv sme odmietali a keď sme na to pristúpili tak on zmenil zrazu názor a nechcel podpísať odstúpenie od zmluvy. Odstúpenie sme nakoniec odoslali na jeho email a zadali na neho exekuciu. Samozrejme nič nam nevrátil ani jedno euro. Toto bolo niečo co sa stalo nam a verím ze sa takto bezdôvodne neobohati už na nikom. (stalo sa to v lete 2020)

majka201289
20. jún 2022

@majka201289 prikladám link ktorý koloval na fb o.nom

autor
21. jún 2022

@majka201289 bohužiaľ ja mam iný pripad ....mal sa obohatiť len o 1000eur ale pravda príbehy o zene o synovi uverite mu.....ale po týždni som ustupila od zmluvy mna bral ako hlupu mamičku ( zaujimala som. Sa o prácu po RD) ale ked som prisla z paragrafmi pri odstupeni zmluvy (ktora nebola kompletna nemala.som zivnost pri podpise) povie ze da pravnikovi doteraz sa neozval;)

margitabacsova
19. sep 2022

Dobrý večer tak sa všetci dajme dokopy a podnájme na neho trestné oznámenie

lenkahrabovska6391
Autor odpoveď zmazal
maxter6391
22. nov 2022

ja by som chcel tiež povedat o tomto člóveku že je treba si dať na neho veľky pozor, poznam dvoch ludi od kt zobral zalohy asi 10 000€ a potom sa nikdy neukazal !! mna sameho nutil aby sme uzatvorili biznis a ze on bude zhanat zakazky na stavby a ja som zatial ak mal niejaku zakazku- na stavanie RD mal zohnat niejake foto nech posle investorovi aby ukazal ze to jeho firma stavala ! momentalne ma realitku a aj stavenu firmu firma sa vola MAX REA jazdi na ciernom Passate B6- ruky preč !!! poznam zenu od kt zobral 10 000e na prestavanie rodinneho domu, kupi jednu vodotesnu žumpu a zmizol kade lahšie - dodnes nema ani euro !!!

autor
23. nov 2022

@maxter6391 brutal ako citam komentáre a koľko rokov to tak funguje 🙈🙈 a nikto na nho nema.....jedine hromadne trestné oznamenie ludi pokial.maju doklad

svalyi
20. dec 2022

Ahojte, no musím si priznať, že som s ním podpísal zmluvu o dielo a potom som sa dostal k týmto informáciám o ňom. No som naletel....momentálne mi beží lehota v zmluve o dielo, ale už mi posunul termín o skoro 2 mesiace zo zdravotných dôvodov. No rád by som tomu veril, ale ako to tu vidím tak to asi pravda nebude. Napísal som mu, že chcem späť peniaze na čo mi odpísal, že ak odstupujem od zmluvy tak mi pošle naspäť zálohu podľa zmluvy čo je v podstate celá záloha 1.000 eur,- No má to premyslené tento pán...to je pravda. Ak mi nepošle späť moje peniaze v lehote tak sa chystám podať trestné oznámenie. Dám mu ešte čas, lebo nádej umiera posledná. Ak sa tak stane pridá sa niekto ? Hromadné trestné oznámenie má väčšiu váhu podľa policajtov.

adrian69
Autor odpoveď zmazal
adrian69
Autor odpoveď zmazal
majka201289
21. apr 2023
macaaap
7. sep 2023

@majka201289 ,no kedze tento pan momentalne vystupuje pod firmou M-Real, naleteli sme mu aj my. Podpisali zmluvu o dielo na zateplenie domu ,vyplatili nie malu zalohu, samozrejme presiel termin a nic, za nedodržanie termínu sme tiež podľa zmluvy poziadali o vratenie zalohy. Samozrejme teraz sa zatajuje a tvari sa ze, nevie o co sa jedna.

adrian69
7. sep 2023

s tymto panom nic nepodpisovat a neplatit, uz sme stihli jednu pani s dietatom varovat a uspesne. mimochodom niekto zmazal moje reakcie

zuzka12345
25. sep 2023

Zdravim, este ze mame ten INTERNET. Dnes bol u nas s druzkou panko, ze hlada dlhodoby prenajom. PLus chce tam trvaly, resp prechodny pobyt,....... Este bol aj ochotny zaplatit zalohu vopred na ucet.
Staci mi reportaz na RTV, viac netreba.
Je mi luto ludi, co na panka Marian Benca doplatili.
PS: Aktualne jazdi myslim na ciernej audi a6

autor
25. sep 2023

@zuzka12345 pekne postupil pred 2r mal škodu ci co ;) našťastie som ho prekukla skôr tiez mi je luto ludi aj my sme pri stavbe doplatili na podvodníka a sr zakony su krasne ze pri podvodnikoch drzia ;)

majka201289
25. sep 2023

Nám už prišIel list ze pôvodne,, jeho,, BEMASTAV je v likvidácii ci bankrote. Čiže ten hnup si myslí že ma čistý štít a ojebava nanovo. Véd na KVP ma kebab co si otvoril ale samozrejme na inú osobu.

autor
26. sep 2023

@majka201289 zas daco ma?? Jak fajne podvodnikom idu zisky ;)
Ved mal reality stavebnu firmu potom istý cas obedy "varil" atd 🙈to aj pracuje on ci azda zadarmo pracovnici??
Tak mozeme asi kazdy podnikat to jaki bohati by sme boli ;) nezaplatim naklady len zisky si necham a ked budu dlhy vysoké tak vyhlasim banktrot na sro

majka201289
28. sep 2023

Stále používa rovnaké praktiky:
1.vyzdvihuje dobrú cenu, ktorú vie spraviť, lebo ze je,, konateľ,, firmy, (prd je a nie konateľ)
2.tlaci do podpisu zmluvy
3.argumentuje,ze je normálne dávať tak vysokú zálohu, lebo prečo by to on mal platiť zo svojho
4.do rozhovoru mieša súkromne veci ohľadom syna Miška, ako o neho prišiel a ako mu je ukrivdene (nič nie je pravda) hra na city
5.ak by ste navrhli ze chcete,, zmluvu,, poslať vlastnému právnikovi na kontrolu, dá najavo, že s Vami,, zabil,, čas
6. Každú vec ktorú chcete doplniť do zmluvy s radosťou dopíše, neodporuje (vie ze nemá v pláne nič z toho splniť)
7.ak sa vyhovárate ze nemáte dostatok financií,dá vám niekoľko rýchly riešení kde vám do 30 minút banka vydá úver, aby ste mu následne zaplatili
8. Dopredu zisťuje banku akú máte, pretože keďze je v dlhoch, nič nevlastní a donedávna peniaze sa posielali sa účet jeho dcéry (momentálne si vytvoril účet na maloletého syna, aby na tie peniaze nemohol siahnuť exekútora)
9.Po zistení ze o koho ide, a že chcete peniaze späť, vyhovára sa ze všetko je klamstvo a ohováranie a ze uz to rieši jeho právnik (ako mu..,, my,, škodime jeho meno) samé klamstvá.
10. Následne sa vyhovára ze on zmluvu dodržať chce len vy sa vyhovárate a teda nič nevráti (resp. Dá podpísať takú zmluvu, v ktorej sa uvádza ze ak vy odstupite, tak vám vráti asi 10%zo zálohy, čo samozrejme ani to nevráti) a tlačí aby ste vy spravilo odstúpenie i keď on nič nedostal, nezariadil, nespravil.

scscmc
29. sep 2023

Ak by niekto zháňal dotyčného tak sa zdržiava v Košiciach na Moskovskej triede,smer Myslava po ľavej strane ,,Mani kebab".Prikladám foto

cajorys
17. nov 2023

@majka201289 Mame podobnu skusenost dokonca v pripade rekonstrukcie bytoveho domu vo vyske 8000-. EUR. Kto ma s tymto panom docinenie, tak kludne podat hromadne trestne oznamenie.

majka201289
17. nov 2023

@cajorys kľudne ma kontaktujte, viete sa pripojiť už k podanému hromadnemu trestnému oznámeniu.

mims_28
19. nov 2023

Nás chcel tiež odrbat o 1500 eur. Dala som mu zálohu na nový byt do podnájmu ... Vykrucal sa jak líška . No nakoniec s domácou sme šli naňho tvrdo a ja som svoje peniaze dostala naspäť ... Asi som jedna z malilinka čo sa dostala naspäť k peniazom

majka201289
19. nov 2023

https://ru.justice.sk/ru-verejnost-web/pages/ob...
Uz je na ňom konkurz.
Ak existuje peklo, verím ze sa v ňom usmaži.

autor
19. nov 2023

@majka201289 slovenske zákony spravil dlhy a teraz sa mu "vymazu"laicky povedane majetok nema nemaju mu co zobrat riesila som s inym podvodníkom co nas obral.o peniaze dala som do firmy co vymahavaju záväzky a nakoniec keď zistili ze náš podvodník ma asi 16 exekúcie tak mi.povedali ze nemáme sancu a ze zbytocne dame na sudne poplatky atd ze ci ma 16 alebo 17 exekúcie....take.su zákony takze pri stavbe domu sme prisli po.nie male.peniaze ale fakt.vyse roka naťahovať sa o svoje peniaze nas prestalo bavit k tomu aj rozhodcovska spoločnosť takze ten chlap sa nam len vysmial..to.iste je aj s dotyčným bencom vie.za tie roky ako co ma robit ;)

cajorys
19. nov 2023

@mims_28 ako ste sa dostali k peniazom?

mims_28
20. nov 2023

@cajorys spoločne s domácou u ktorej som nakoniec zostala bývať tak sme naňho tlačili tak ako ja tak aj domáca plus vyhrážky cez právnikov. A pomohlo

Strana
z2