Máte radi svoju prácu?
Ahojte, máte radi svoju prácu/povolanie, ktoré vykonávate? Tešíte sa do práce? Alebo čakáte stále na piatok?
Strašne by som chcela zažiť prácu, do ktorej chodím rada a napĺňa ma. Mám prácu, ale necítim sa v nej dobre. Chcem vedieť ako to máte vy. 🙂
Veľmi ma baví a mám ju rada ❤️ Určite nechodím s nechuťou.
Milujem moju prácu najviac na svete ♥️toľko lásky ako vám dajú starý ľudia a ľudia s postihnutím vám nedá nik na svete
Milujem svoju pracu, som tam radsej ako doma. Neznasam sviatky 🤣
@anetka34 no veru mne sa zdá, že tu každá zarobí minimálne 1500e a ich muži aspoň 2000 v čistom. Ja viem, že sa zarába všeobecne na Slovensku zle, ale o tom asi nie je tento príspevok. A čo je tiež pochopiteľne, že napr predavačka nemôže mať toľko, čo vysokoškolsky vzdelany človek ( myslím, že tu vš potrebuje k svojej práci). To mnohí nevedia pochopiť, že už v detstve sa veľakrát musíme rozhodnúť kam budeme smerovať lebo niekto kto nastúpi na pravo a bude makať na sebe tak jasne, ze nebude mať príjem ako skladník. Alebo učiteľka nemôže mať plat ako upratovačka so základným vzdelaním a minimálnou zodpovednosťou aj keď každá práca je veľmi potrebná Slováci to ťažko znášajú a berú to ako nespravodlivé, asi si to nesmieme z bývalého režimu, neviem 🤷♀️
@barbie2023 Áno máš v tomto pravdu. Ono to tu naozaj tak vyzerá, ale v mojom okolí žiadna VŠ vzdelaná žena pracujúca trebárs v kancelárii ako odborná referentka toľko nezarobí. To len aby Ti nebolo ľúto, že málo zarábaš 😅😉.
Ale áno je to nespravodlivé, že ja som študovala na VŠ, celý život robila odbornú prácu a keď mi povie známa, predavačka bez maturity koľko zarobí, tak mi oči vyliezli, ja som toľko nikdy nemala. Teda vôbec jej to nezávidím a verím že sa narobí, ale je to smutné.
@anetka34 áno, ja tiež nezávidím a doprajem, ale je to až príliš neúmerne.
@barbie2023 Nehovoriac o tom, že u nej keď padla (koniec pracovnej doby), tak naozaj padla.
@beata79 Aj ja pracujem ako doručovateĺka a v tejto práci som sa našla. Mam aj skvelú vedúcu.
@monikamatulova tak máš šťastie
Ja mám rada svoju prácu,ale zažívam v nej nespravodlivosť a negativitu niektorých kolegýň,a to ma dosť ubíja...radosť strieda smútok...
Mam skvelú pracu, úžasných kolegov a fantastickú šéfku. Neviem sa dočkať pondelka ked ich znova uvidim😌

Nie, moja práca ma nebaví, som v nej už rok a pol a od kedy som nastúpila som chcela skončiť. Ale od začiatku ma tu drží vízia toho, že z nej odídem na materskú a to sa mi už za 2 mesiace splní. Je to robota kde sa veľa nenarobím, skôr je až nudná a nezáživná a pre mňa až nezmyselná. Som teraz typická kancelárska krysa vo verejnej správe. A dlho som hľadala niečo, čo by ma bavilo viac ale mám isté obmedzenia, ktoré mi to celkom komplikujú , tak som to hľadanie po cca roku vzdala. Viac ma bavilo, keď som chvíľu po škole pracovala ako predavačka v kníhkupectve. Síce som po tretej 12-hodinovej službe už nadávala cez slzy ako ma všetko bolelo ale aspoň mi to dávalo väčší zmysel ako to čo robím teraz. Ale teda brala som to od začiatku ako niečo dočasné. Neviem si predstaviť prácu, ktorá by ma vyslovene bavila. Skôr som typ človeka, ktorého baví starostlivosť o domácnosť a o záhradu a hádam aj o deti ale uvidíme, možno sa to po materskej zmení. 😅