icon

Máte skúsenosti s prácou z domu od Mária Juríka?

22. máj 2024

Mate niekto skusenosti?

pielka
22. máj 2024

No inak toto aj mňa zaujíma, lebo tiež som to videla na nete že o čom to vlastne je celé a či to reálne niekto vykonáva 🙈

autor
22. máj 2024

@pielka mn ato zaujao lebo podobnym sposobom som uz isla do prace do zahranicia ale olatila som az ked som dostala
V tamtej robote prvu vyplatu teraz musis zaplatit prihram dopredu. Mna to zaujalo skr to, ze jeho klient je lenaren daka a ja som uz oredavala cez call centrum lekarom preto ma to zaujali nuz ale dopredu platit za program??

autor
22. máj 2024

@pielka on tam mal revenziu dalej kocky ale ved to moze nahrat hocikto rodina atd

autor
22. máj 2024

Lekaren pomaly
Pise klavesnica

maranco
22. máj 2024

Ak zamestnávateľ chce peniaze od budúceho zamestnanca aby mohol uňho "pracovať" tak je to podvod.
Sú podvodné stránky na zázračné predražené prípravky ktoré vyliečia všetko, nemajú uvedený názov firmy adresu kontakt, iba budúca obeť im cez web odošle svoje meno a telefónne číslo a o pár sekúnd im zavolajú z falošných čísel a dohodnú poslanie "lieku".

autor
22. máj 2024

@maranco mas s nim skusenost?

rozculena
22. máj 2024

nikdy neplatiť "zamestnávateľovi" nič vopred

sisa_s
22. máj 2024

@rozculena aky sliziak 😀

autor
22. máj 2024

@sisa_s 😀

maranco
22. máj 2024

* mas s nim skusenost? *
Nie nemám s ním skúsenosť. Ale na prvý pohľad už vidieť že je to podvod.
Poďme všetci zarábať z domu online 1000-3000€, zastaví sa doprava, zavrú sa potraviny, pekárne, školy, benzínky a všetci budeme sedieť doma alebo na pláži a zarábať, načo by sme chodili do práce? Skvelý plán.

hiro
22. máj 2024

"Jurik Mario Motivačný rečník" :D

michalbbb
31. okt 2024

Podvodnik prvej triedy ... otocil som celu jeho 3dnovu rozpravu protiargumentaciou ze mu dam celych 1000€ /argumentoval som u to ze to je pre neho co aj tak zaraba desatisice kvapka v serbliku) ktore zarobim za tych 60 dni alebo nech mi da pravnu zaruku vratenia sumy do 14 dni (lebo tvari sa ze predava produktzvany system) dlhosiahle obtekance a mletie stale toho isteho dookola a uz v zevere oznacovanie mna ako skeptika a neabiciozneho a bla bla bla .. na instagrame v kolonke recenzie jedna akoze holka ktora uz z pohladu oci ani nema dieta a nie to ze sa hra na slobodnu mamicku a to asi v piatich pribehoch za sebou atd atd :D

autor
1. nov 2024

@michalbbb ano vudela
Osm na ig idioti

klaraanna
18. dec 2024

Ja mám osobnú skúsenosť. Ide o to že on učí ľudí ako zarábať online,kedže je viacero spôsobov, tak som si musela vybrať čo sa mi najviac hodí a potom ma už nasmeroval. Sú tam naozaj rôzne možnosti, či už od e-shopov, affiliate programov, virtuálna asistencia,...

klaraanna
18. dec 2024

@maranco on tých ľudí nezamestnáva, takže nie je ich zamestnávateľ. Ukazuje ľudom akými spôsobmi sa dá zarábať online, prípadne rozbehnuť už ich existujúci bizniz, ktorý nefunguje alebo potrebuje lepšiu propagáciu.

autor
18. dec 2024

@klaraanna a pomohlo ti to? Rozbehla si si nieco?? Odomna chcel€ na zaciatku nemala
Som ved som bola na meterskej tsk ze aj 10€€ mu staci neposlala
Som

hiro
18. dec 2024

Títo ľudia nežijú z toho niečo že vedia ale žijú z toho čo im ľudia pošlú že im poradia ako zarobiť. Nevieš nič? Nevadí. Napíš že poradíš ako zarobiť ak ti pošlú peniaze.

klaraanna
19. dec 2024

Vieš čo, ja som tomu tiež najskôr nedôverovala, tak som sa dala do jeho FB skupiny a sledovala som čo tam píšu iní. Až potom som sa rozhodla že do toho idem. Spoznala som aj Sofiu, čo mu robila jednu reklamu a tá ma motivovala. Je mamička na materskej a rozhodla sa robiť virtuálnu asistentku pre podnikateľov (tak vypomáhať s administratívnymi vecami, marketingom, atd.) Ja som začala s prácou so sociálnymi sieťami pre jednu značku kozmetiky.. starám sa im o instagram a facebook.

autor
20. dec 2024

@klaraannas kolko to vynasa?? Nemusis byt konkretna ale mas na mesiac viac ako 500?€

klaraanna
21. dec 2024

Zo začiatku som mala menej, ale teraz už mám pravidelne viac ako 500 za mesiac. Momentálne si hladám ďalších klientov, pre ktorých by som robila to isté ako pre tu kozmetiku. Len ja chcem aby ma to aj bavilo a aby ta značka za to stála, takže si dávam záležať na výbere. Nechcem pracovať pre také tie zbytočne predražené kozmetiky, čo ani nepomáhajú.

autor
21. dec 2024

@klaraanna aha chapem

earlgrey
21. dec 2024
sticker
marck
11. jan 2025

Poloz si kritickú otázku: som naozaj v niečom tak výborný aby mi cudzi človek platil za moju nejakú službu či produkt online? Mám na to talent,predpoklady a nezlomnú vôľu? Mário bude ponúkať alternatívu affiliate marketingu. Zasa sa pýtaj: som skvelý tvorca digitálneho obsahu,výborný marketér,mám sledovany YouTube kanál,tisíce sledovatelov na Facebooku? Ak nie,prečo by si mal ktokoľvek kupovať akýkoľvek produkt cez affiliate program práve cezo mňa keď si ho môže kúpiť priamo? Mário neučí ako byť v niečom dobrý,len dáva zakladne technické návody ako fungovať pri online business. Ak si naozaj talentovaný a pár stoviek ti chýbať ani náhodou nebude za kúpený kurz,vyskúšaj si to.V opačnom prípade nech ťa nenapadne posielať chytremu obchodníkovi svoje peniažky ktoré môžeš minút rozumnejšie. Výstrahou nech ti je že Mário neponúka garanciu vrátenia peňazi a že len malé percento v kurze zarobí čo len cent.

maranco
11. jan 2025

@marck dobrá myšlienka,
inak vlastne načo potom chodia deti 4 roky na strednú školu, a aj tak sú absolventi čo potrebujú v práci zaučiť a viesť, ak stačí online kurz a môžu pracovať/zarábať z detskej izby

marck
21. jan 2025

Je zaujímavé sledovať ako do tejto pasce chytlavej reklamy neustale padaju tí najobycajnejší ľudia s malým predpokladom úspešne tvoriť a takto špeciálne podnikať, vytriezvenie ale väčšinou prichádza.

matus007
Autor odpoveď zmazal
autor
10. júl 2025
@matus007
Odpoveď bola zmazaná

@matus007 aka??