icon

Menia sa učiteľky v štátnej škôlke každý rok?

25. feb 2025

Menia sa deťom učiteľky každý rok, či s deťmi idú od nástupu po predškolskú triedu?

deedol
25. feb 2025

to zavisi od konkretnej skolky. u nas sa menili.

mamickalisticka
25. feb 2025

U nás sú tie isté tri roky

autor
25. feb 2025
parvinka0001
25. feb 2025

Aj v našej sú väčšinou vždy tie isté .ale mojím sa menila jedna na začiatku a teraz na konci .lebo učiteľky mali medzi sebou problémy.

deti95060810
25. feb 2025

u nás jedna uč. išla stále s deťmi a druhá sa menila každý rok...

basulaak
25. feb 2025

Nam sa napr menia nielen ucitelky ale kazdy rok aj budova skolky do ktorej bude chodit. Cize kazdy rok bude navstevovat inu budovu (mame 3) a bude mat ine ucitelky.

mamickalisticka
25. feb 2025

No ako tiež si hovorím, jedna je fakt špeciálna ježibaba môj malý ju neznáša a už sa teším, ako syn vypadne zo škôlky preč 🫣 ale zasa druhá pani učiteľka je úžasná, tú by som brala aj na zš (nastúpila teraz v septembri, vrátila sa po rokoch z nemecka, kde užila v montessori škôlke, takže je top!)

13riska13
25. feb 2025

U nas kazdy rok nove

btus
26. feb 2025

záleží od škôlky a aj od toho, koľko majú deti.

moonlight1210
26. feb 2025

V tej, kde som davala deti ja, mali vzdy po dve ucitelky jednu svoju triedu od zaciatku po odchod deti na ZS. Az potom dostali novu triedu dalsich prvacikov.
Pokial niektora nesla na MD, ci dlhsiu PN, tak sa nic nemenilo.

13uzivatelka11
26. feb 2025

U nás majú tiež od nástupu rovnaké učiteľky cele 3-4 roky (synova trieda sa skladá z detičiek, ktoré nastúpili v septembri, keď ešte nemali presne 3 roky, tak väčšina detičiek pôjde do školy až keď budú mať 7 rokov zrejme). Ak sa teda neudeju dáke zmeny personálne.

katkaseiner
26. feb 2025

u nas v kazdej triede sú 2 ucitelky a dieta prejde takmer kazdou triedou (su 4). Cize ucitelky sa im menia

mogaa
26. feb 2025

u nás sa menia.....triedy najmenších majú 2, ďaľšie 2 triedu stredných a 1 má predškolákov+tá tam má vždy asistentku....občas ich vymení, ale nikdy to nie je že majú rovnaké deti všetky 3roky...ono by to bolo aj nefér, lebo každá trieda je špecifická a ak nádodou vychytí zlú triedu, tak jedovať sa s takými deťmi 3roky je dosť...deti sú vizitkou svojich rodičov, žiaľ dnes si niektoré mamičky nepripustia že majú nevychované deti čo môžu všetko....

ekira1
26. feb 2025

Dva roky jednu triedu, jednu rovnakú učiteľku, druhá sa menila. Ďalšie dva roky rovnakú triedu, rovnaké obe učiteľky. Menenie učiteliek skôr bolo tým, že tá jedna bola veľmi " príjemná", dieťa mi každé ráno plakalo, keď videlo, že bude s ňou.

ikonica
26. feb 2025

Moja starsia ma rovnake ucitelky aj triedu uz treti rok... Zmena bola len ked jedna z nich bola dlhodobo pn (asi pol roka)... Na dasi sk. rok bude predskolacka a bude mat ine ucitelky aj inu triedu.