Mladá vedúca v práci
Mame 20 rocnu veducu predajne - mlada baba studentka - absolutne nadriadene chovanie , nemozes cokolvek oponovat kazde jedno “oponovanie” hned smeruje regionalnej menezerke . Pravidelne kontroly ci nesedime v praci, nieco jej povie clovek aby ton normalizovala - na druhy den osobny teefonat od regionalnej. Mam 42 rokov. Mam pocit ze som sa ocitla v materskej skolke alebo niekde v detskej zone. Odišli by ste ? Nebavia ma naozaj taketo zdrbavania pre nic. Su evidentne aj dobre kamaratky. Ja som ram dlhsie ako oni aj druha kolegyna . Ta ale nikdy nic nepovie , sklopi usi a necha na seba od mladej nakricat .
Ja som raz mala 23 rocnu manažérku a lepšiu som asi za tie roky nemala, bola organizovana, snaziva, makala a dalo sa s nou perfektne pracovať, takže o veku to nie je. Ak vás tam sikanuje tak by som sa najprv skusila sťažovať vyššie ako regionalnej a až keby to nešlo by som dala výpoveď
@domak2 mas pravdu, nechcem skatulkovat🙏🏻 podla mna aj 20 a 23 je rozdiel . V istom smere. Je to urcite povahou hlavne a inteligenciou. Vyskusam ale uz som nalomena na uloncenie
Neda sa porozpravat s manazerkou? Nejako konstruktivne jej vysvetlit situaciu.
@anonym_autor ked si ako anonym, napis v akom retazci... Ja mam pocit, ze v niektorych tych veducich normalna skolia ako sikanovat podriadenych. A je jedno, ci ma 20, ci 50
@anonym_f44816 Ja som si tým istá!
@anonym_aabb83 to ti prinesie akurat este aj obvinenie z ublizenia na zdravi
@anonym_04d659
Áno viem,mám to za sebou. Zatiaľ sa to vždy riešilo priestupkom voči občianskemu spolunažívaniu a riešilo sa to blokovou pokutou. Ale za tých 20€ mi to vždy stálo,keď som videl ten pohľad po tej facke 😂
@anonym_autor ked si ako anonym, napis v akom retazci... Ja mam pocit, ze v niektorych tych veducich normalna skolia ako sikanovat podriadenych. A je jedno, ci ma 20, ci 50
@anonym_f44816
Ja myslím po vlastných skúsenostiach čo som tam videl,že to bude modro-žltý "naj zamestnávateľ". 👍
@anonym_e55277 druha kolegyna ma zas 30. Ale ako hovorim nie len do mna skace ale do oboch. Vyslovene my nemozeme sediet ona si sadne do skladu a sedi. Nas hned nazaluje… nieco ju upozornis , ze aj ja uz by som si rada sadla , otoci to menezerke tak , ze ti vycisti zaludok na druhy den a vyhraza sa stylom “ Viete pani .. ze kazdy je nahraditelny ?” Tak ako motivacia uzasna . Preto im idem ukazat ze okey. Nech nahradia
@anonym_autor odišla by som. Ja som to zažila. Ja 45 ročná a šéfka 30 ročná. Musela som jej pomáhať, aby stvorila jeden mail. Čiže nie je to o veku.
@anonym_4a9c49 Myslim to skor vekovo uctou. Ja by som si nikdy nedovilila k staryej kolegyni takto . Druha ma 30 a sme uzasna partia boli. Tato 20 rocna prisla miesto 35 to je jedno, proste aj na pracovisku sa da autorita vybudovat slusne nie agresivnou rozkazovaciou formou a prekruca to menezerke uplne inak.
@anonym_autor stále nechápem co to ma spoločne s vekom. Keby sa k tebe takto chová nejaká 50 ročná tak by to bolo v poriadku? Či treba pindat z princípu lebo je niekto mladší?
@anonym_autor ved ked je protekcna, tak ty budes vzdy na chvoste priorit..
@anonym_autor skôr je to o Tom že máš problém rešpektovať niekoho mladšieho
To že si staršia neznamená že si múdrejšia alebo že aj lepšia , niektorí mladí sú šikovnejší
Evidentne nechce aby ste boli lenivé
Predošlá vás nechala flakat sa a keď mladá chce aby ste zamakali tak je zle ?
Odíď alebo nerob nič keď si lenivá a máš problém s rešpektom nadriadenej
@anonym_autor skôr je to o Tom že máš problém rešpektovať niekoho mladšieho
To že si staršia neznamená že si múdrejšia alebo že aj lepšia , niektorí mladí sú šikovnejší
Evidentne nechce aby ste boli lenivé
Predošlá vás nechala flakat sa a keď mladá chce aby ste zamakali tak je zle ?
Odíď alebo nerob nič keď si lenivá a máš problém s rešpektom nadriadenej
@anonym_605918 tak ty si presne ten typ co si mysli ze je riaditel zemegule 🤦. Zrejme taka mlada aku autorka popisuje. S takymito som sa bezne stretavala v zamestnani. Mimochodom nie ako podriadena 😉.
@anonym_605918 tak ty si presne ten typ co si mysli ze je riaditel zemegule 🤦. Zrejme taka mlada aku autorka popisuje. S takymito som sa bezne stretavala v zamestnani. Mimochodom nie ako podriadena 😉.
@anonym_e55277 prepac, ale ja s Tebou nesuhlasim. Ja som v 21 rokoch viedla kolektiv 50 ludi a predstav si, ze problem nebol. My sme sa vzdy zhodli, sem tam som ustupila ja, sem tam oni. Kto si svoje spravil, mohol aj vysedavat. Dodnes name par zamestnancov, ktori su tu od mojho zaciatku, ostatni su uz dochodci. Nie vsetci mladi su arogantni a neschopni, sem tam sa "postarsi" nevedia zmestit do koze z pozicie "ja som starsi.... "

Ja som raz mala 23 rocnu manažérku a lepšiu som asi za tie roky nemala, bola organizovana, snaziva, makala a dalo sa s nou perfektne pracovať, takže o veku to nie je. Ak vás tam sikanuje tak by som sa najprv skusila sťažovať vyššie ako regionalnej a až keby to nešlo by som dala výpoveď