Moderátor chatu - skúsenosti
Čauko dostala sa ku mne ponúka robiť moderátorku chatu. To že tam pôjde aj o erotiku je mne úplne jasné a predsudky nemám. Je to robota z domu čo je super ale mňa zaujíma že cez koho to robíte či lepšie Cloud alebo chatujuci a teda keď tam bude každý deň tie tri štyri hodiny že kolko reálne viem zarobiť? Na chatujuci píšu že 400 za týždeň tomu neverím zaujíma mňa že koľko sa dá? Díki moc budem rada keď napíšete babulky mi viac o tejto robote
Vieš čo ako kedy nikdy nemam presne tak koľko ja chcem a mám aj čas a nieje toľko správ
@leo25 ja chcem aspoň tých 1500 ale ešte sa mi nepodarilo ani nad 900 😂 proste čakám a správy nikde. Do noci nevydržím byť mám dvojičky a pri nich je stále čo robiť.
Presne mám to podobne a tiež mám dieta takže je to zložité ale večer vždy už ma odpecie nevydržím do rana ešte písať a tiež chcem aspoň tychb1500 2000 správ
@leo25 ahoj včera a dnes ti idú správy? Mne strašne ale fakt strašne málo aj včera v noci od 20:00 do 23:30 nič slabota stále som čakala. Ďakujem za info 🥰
Ahoj ešte tam pracuješ?
@primadona ja áno ale je to bieda malo správ a zárobok nič moc tento mesiac
môžem ti napísať ip?
napíš mi tvoj nick prosím
To musí byť super práca, ako ste sa k tomu dostali ? 😀
Baby, nerobíte niektorá aj cez ABC?
To akože odpisujete uchylom? Nepýtam sa to v zlom, len ma to zaujíma. 😁
@weronika171717 áno 😂
@weronika171717 ale ja to už nerobím malo správ a sedieť a čakať na internete bola fakt že bieda... Ja som teraz odišla od chatujuci a idem skúsiť buď to ABC alebo Cloud ale chatujuci fakt že bieda tak som skončila
Ja som tiez skoncila u chatujucich nula bodou spravy nijake som u cloudworkers a paradne sprava za spravou alebo to ABC aj mna zaujima
@vevuska2018 ja sa tiež chystám ku cloudworkers..nechápem ale prečo chatujuci zrazu taký úpadok. Lebo fakt boli týždne že som si aj vyše sto eur zarobila. Nevieš čo sa tam stalo?
@vevuska2018 môžem ip?
tak toto aj mňa zaujíma, že čo sa stalo
@primadona ja som nedávno písala s jednou babou ona u chatujucich je tretí rok ale že toto ešte nebolo a tiež nevie čo sa deje prečo správy nie sú. Takto im šikovné moderátorky utečú za chvíľku všetky žiaľ
Vobec netusim...
Presne tak uteču im zachvilu.. Ja som mala robit za mesiac prace u chatujuci ambasadorku.. Ale zacali sa jebat spravy a som stadial odisla. Ja som si tyzdenne zarabala 180€ - 200€
@tiumen mozete
@vevuska2018 to sa ti ako darilo ja nemám koľkokrát ani 30e
@primadona ja uz pre nich nerobim odisla som...neboli vobec spravy a mna to nebavilo?! Cakat Pracujem pre Cloudworkers a je mi super aj s peniazmi
@vevuska2018 mne u nich vychadza cca 2e na hodinu a niekedy čakám, nechápem ako ine kočky dosiahnu viac a to mam samé typy a triky a finticky a viac nedokážem na hodinu mať.
@vevuska2018 môžem ip?
@majka201289 no ja nemám ani tie dve eurá🙂
@majka201289 ake finticky??? Ja mam cca 5€ na hodinu mozno aj viac ked je fronta ale pracujem pre cloudworkers
@primadona ano

@leo25 koľko napíšeš za týždeň správ cca? Inak máš pravdu, cez deň katastrofa ja to zapinam až tak večer okolo 18:30