icon

Môže mi analytik pomôcť so zadaním na pohovor?

tina1549
5. dec 2024

Ahojte, nachádza sa tu nejaká analytička/analytik. Čo by mi vedeli prosím pomôcť so zadaním na pohovor?
Ďakujem

bystrozraky
5. dec 2024

No vsak posli ;)

mimirka32
5. dec 2024

@tina1549 aka analyticka?

tina1549
autor
5. dec 2024

@mimirka32 to je asi jedno, ide o Excel zadanie

lucik194
5. dec 2024

nie, nie je to jedno
datovy analytik? BI, bussiness analytik.....

mimirka32
5. dec 2024

Tak je rozdiel, ci je pozicia financny analytik, datovy analytik, politicky analytik, pravny analytik...drzim palce, ale najlepsie urobis, ked zadanie vypracujes sama, ani pracu za teba nikto iny robit nebude

tina1549
autor
5. dec 2024

@mimirka32 firma vie že nemám skúsenosti, nevadí im to - skôr som sa chcela len s niekým o tom pobaviť keď sa nenájde vyriesim to na pohovore

dadis
6. dec 2024

@tina1549 a s cim potrebujes pomoct? Minuly tyzden som mala podobne zadanie na novu poziciu v praci. Dostanes xls. Porob si nad datami rozne grafy- aby si videla co su tam za data, kontingencne tabulky, pozistuj co mozes a potom co zistis, prenes do ppt - zistenie+obrazok/graf/tabulka - ktory bude zistenie vizualizovat.

mamina7070
6. dec 2024

posli

tina1549
autor
6. dec 2024

@dadis no práve s tým mám problém, pracujem s tým prvý krát a ja aj viem čo chcem spraviť len neviem ako na to
@mamina7070 pošlite mi prosím mail do súkromnej správy a pošlem zadanie

bystrozraky
6. dec 2024

Normalne sa prihlas na chatgpt a spytaj sa ako sa to robi on ti vsetko vysvetli 🙂 Ver mi 🙂 A po slovensky vie perfektne a mozes sa pytat doplnujuce otazky....

tina1549
autor
6. dec 2024

@bystrozraky skúšala som ale aj tak tomu úplne presne nerozumiem, môžem ti to skúsiť poslať do mailu? ako ono nejde o to aby to spravil niekto za mňa - pri najhošom ma nevezmú ale rada by som prišla na riešenie

bystrozraky
6. dec 2024

@tina1549 Posli mi to. ale neposielaj mi ziadne doverne firemne informacie 🙂 ale to vies urcite sama

sweaaa
6. dec 2024

@tina1549 Ak to večer nebudeš mať hotové, napíš mi, pozriem sa s tebou na to. Zatiaľ si naštuduj kontingencne tabulky, funkciu vlookup príp. Xlookup a tiež sumifs.