icon

Môže tehotenstvo ovplyvniť prijatie do nového zamestnania?

22. sep 2025

Nastupujem do nového zamestnania konkrétne nemocnica odd.
Mám priniesť v piatok moč na vstupnú prehliadku no lenže mešká mi menzes štyri dni. Keď zistia na vstupnej že som náhodou tehotná tak ma nezoberú? Alebo ako to funguje? 😱😱😱😱

tiika
22. sep 2025

@anonym_autor čo viem, tak v moci sa zisťuje pritomnost krvi a bielkovín, nie hladina hormónov a možnosť tehotenstva

autor
22. sep 2025
@tiika

@anonym_autor čo viem, tak v moci sa zisťuje pritomnost krvi a bielkovín, nie hladina hormónov a možnosť tehotenstva

@tiika neviem či mi bude robiť aj odber krvi 😑 ale ak by sa zistilo tehotenstvo,tak sa so mnou rozlúčia ?

domka222
22. sep 2025

Hcg hormón zrejme nebudú skúmať. Ale tak ešte stále budeš mat skúšobnú 3 mesiace a pochybujem,že by si za ten čas neoznámila tehotenstvo

autor
22. sep 2025
@domka222

Hcg hormón zrejme nebudú skúmať. Ale tak ešte stále budeš mat skúšobnú 3 mesiace a pochybujem,že by si za ten čas neoznámila tehotenstvo

@domka222 veľmi sa bojím že bude pozitívny a ja prídem o prácu. Tú prácu súrne potrebujem

tiika
22. sep 2025
@anonym_autor

@tiika neviem či mi bude robiť aj odber krvi 😑 ale ak by sa zistilo tehotenstvo,tak sa so mnou rozlúčia ?

@anonym_autor neviem, myslím si, že takúto informáciu sa zamestnávateľ ani nemá dozvedieť, to je veľmi osobne a citlivé. Ma mat vedomosť len o tom, či si spôsobila na výkon prace alebo nie

autor
22. sep 2025

@anonym_autor dievčatá a ak by som bola nakoniec tehotná tak im to mám povedať hneď alebo až po tých troch mesiacoch? Lebo na oddelení sú aj nočné/denné 12h služby,museli by mi upraviť pracovný čas?

anonym_b08b63
22. sep 2025

ak to povies v skusobnej dobe mozu ti ukoncit pracovny pomer ak budu chciet (dovodom nebude tehotenstvo)
ak ide o oddelenie alebo pracu co nesmu robit tehotne tak ani nenastup
aj tak to inak najskor zistia pocas skusobnej doby ale zdravotne sestry tych je nedostatok

domka222
22. sep 2025

Však možno zbytočne stresuješ a tehotná vôbec nie si

autor
22. sep 2025
@anonym_b08b63

ak to povies v skusobnej dobe mozu ti ukoncit pracovny pomer ak budu chciet (dovodom nebude tehotenstvo)
ak ide o oddelenie alebo pracu co nesmu robit tehotne tak ani nenastup
aj tak to inak najskor zistia pocas skusobnej doby ale zdravotne sestry tych je nedostatok

@anonym_b08b63 ako vieš, že je sestier dostatok? Toto čo si napísala je úplne mimo

eleanor2510
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b08b63 ako vieš, že je sestier dostatok? Toto čo si napísala je úplne mimo

@anonym_autor ved ti napisala, ze ich je nedostatok 🤦‍♀️

autor
22. sep 2025
@eleanor2510

@anonym_autor ved ti napisala, ze ich je nedostatok 🤦‍♀️

@eleanor2510 napísané upravila 🤦

anonym_b08b63
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nic som neupravovala, zdravotnych sestier je nedostatok

co je uplne mimo podla teba ? ktora cast toho prispevku ?

to ze ti pracovny pomer mozu ukoncit v skusobnej dobe z hodiny na hodinu je fakt

ja ta nehodnotim len som napisala fakty, ty reagujes zvlastne

autor
22. sep 2025
@anonym_b08b63

@anonym_autor nic som neupravovala, zdravotnych sestier je nedostatok

co je uplne mimo podla teba ? ktora cast toho prispevku ?

to ze ti pracovny pomer mozu ukoncit v skusobnej dobe z hodiny na hodinu je fakt

ja ta nehodnotim len som napisala fakty, ty reagujes zvlastne

@anonym_b08b63 ja som len zareagovala na to že ich je dostatok, tak som to asi zle prečítala

sisa_s
22. sep 2025

Hcg ti zistovat nebudu... je na tebe, kedy pripadne tehotenstvo oznamis, dovtedy nie si zakonom chranena, ale zaroven je tam riziko, ze sa s tebou rozlucia

balerina2025
22. sep 2025

@anonym_autor ty nastupujes do nemocnice ako aky personal?

autor
22. sep 2025

@balerina2025 diplom.sestra

balerina2025
22. sep 2025
@anonym_autor

@balerina2025 diplom.sestra

@anonym_autor no bezne sa pri vstupnych prehliadkach isto nesleduju HCG hladiny.

zenazaba
22. sep 2025

A na ake oddelenie nastupujes? Lebo byt v prvom trimestri niekde v infekcnom prostredi nie je uplne ok...

anonym_b1a50d
23. sep 2025

Bežne neriešia hcg. Čiže ak ty to nepovieš, nik nebude vedieť. Ak povieš v skúšobnej dobe, môžu ta vyhodiť, aj napriek tomu ze si tehotna(napíšu iný dovod)čiže ak pracu potrebuješ, tak byť tebou oznámim to až po skúšobnej dobe..otázka je ze ci budeš vládať pracovať, ak máte aj nočné zmeny a podobne..a aké oddelenie to bude..

anonym_db16c4
23. sep 2025

diplom.sestra a nevie si urobiť tehotenský test … radšej sa veľmi bojí …Ide do novej práce, ktorú veľmi potrebuje, ale sexuje bez ochrany dúfajúc, že nebude tehotná … no skvelé uvažovanie.

autor
23. sep 2025
@zenazaba

A na ake oddelenie nastupujes? Lebo byt v prvom trimestri niekde v infekcnom prostredi nie je uplne ok...

@zenazaba oddelenie dlhodobej intenzívnej starostlivosti

tiika
29. sep 2025

@anonym_autor ako si dopadla? Si tehotna? V práci je všetko v poriadku?