Môžem byť manažérkou bez skúseností?
Pracovali ste niektorá ako manažérka prevádzky bez predošlých skúsenosti ? Je možné vykonavat takúto prácu ak som nikdy nič podobne nerobila?
Som vysokoškolsky vzdelaná, no nepracovala som nikdy v tejto sfére. Ani ako predavačka. Zaujímam sa teraz o jednu prácu, no neviem či je vhodne hlásiť sa o ňu, keď nespĺňam všetky požiadavky. Väčšinu áno, no nespĺňam zrovna to, že sú nutne predosle skúsenosti s vedením tímu a podobne.
Z okolia viem, že napr vo fabrikách často pracujú na vedúcich pozíciách ľudia aj bez vzdelania, ale čo horšie, ľudia ktorí sa nevedia ani vhodne správať a už vôbec komunikovať. O sebe si myslím, že viem vystupovať reprezentatívne, aj komunikovať na úrovni, no keďže som nikdy žiaden tím ľudí neviedla, neviem to zhodnotiť kým to nemám odskúšané. Dosť o sebe pochybujem v tom, že mám problém hlásiť sa niekam, kde nemám istotu že 100% splnam všetko čo očakávajú , ale zároveň viem, že veľmi veľa ľudí sa hlási o prace, kde ani polovicu nespĺňajú a aj tam nakoniec pracujú.
Tak ma zaujíma, či je to nejaká veľmi narocna práca, ktorú by sa každý nenaučil alebo či by bolo trúfalé sa tam vôbec hlásiť.
Určite to vyskúšaj.
myslis gastro prevadzku ? ci aky typ prevadzky? a co si robila doteraz? ako vyskusaj ak ta vezmu mas este skusobnu dobu
ale vo vseobecnosti ak si zamerana na vysledok si ochotna robit nadramec a byt k dispozicii a zvladas stres tak preco nie
Narocne
Musis vediet vsetko, zastupit kazdeho ak treba , vsetko je na tvojej hlave, nieco sa pokasle a problem mas ty ako veduca
@mamina7070 obchod s oblečením
tak to je jednoduchsia moznost, tak niekoho popros nech ta zauci ako funguje pokladna uzavierky objednavanie tovaru atd aku mas prax ?
Vyskúšaj, vždy z každej práce keby nezvládas sa dá odísť. Ja som robila predajkynu v jednej spoločnosti a vypracovala som sa na zástupkynu vedúcej. Tiež čerstvá absolventka. Skús, nič za to nedáš 😁
Podla mna je vedenie ludi jedna z najtazsich veci. Pracovala som dlho v jednej firme, postupne ma povysili na managera, mala som pod sebou 10 ludi. A hrozne ma to vycerpavalo. Jednak zabomysie vojny medzi nimi. Tiez si take spojivo medzi vedenim a teamom. Castokrat mas zviazane ruky, musis reprezentovat a zdielat nariadenia zhora (aj ked s nimi nesuhlasis). Musis najst balans medzi priatelskymi vztahmi a sefovstvom. Jasne, ze sa to da naucit a najlepsie sa to naucis za chodu. Vyplynie milion situacii, na ktore ta nikto dopredu nepripravi. Takze smelo do toho, treba skusit 🙂.
P.S. ja som menila pracu, kde podriadenych nemam (aj ked som manager). A je mi ovela lahsie. Aj ked som za tu skusenost velmi vdacna.
Moja kamarátka teraz išla pracovať ako zástupkyňa manažéra v jednej prevádzke, nemala absolutne žiadné skusenosti, ani vzdelanie 🙂 a dostala to, zaučili ju a všetko v poriadku. Tak za skúšanie nič nedáš
Ved skus, ale...
1 si prekvalifikovana. Mas VS. To tam zrejme netreba
2 nemas prax
Ale..ozaj nikdy nevies ako sa osud pohra a mozno to dostanes. Drzim prst.
Ahoj aj ja premyslam nad tym ze by som sa chcela hlasit na poziciu kde mam skusenost v tom odveti ale jedina vec co nesplnam je vedenie tímu ale mne ako osobnosti bybto problem nerobilo viem sa rychlo ucit a zapracovat. Tak tiez vaham ci tam poslat zivotopis lebo tiez nemam ruzove okuliare. Daj vediet ako si dopadla

Urcite sa prihlas, dostanes to. Uvedom si ze si lepsia ako vacsina ludi, ktora si trufne prihlasit sa na tu poziciu.