Môžem pracovať v štátnych jasliach s pedagogickým vzdelaním?
Ahojte, prosím je tu niekto kto pracuje v štátnych jasliach a máte pedagogické vzdelanie? Ja mám Bc. predškolskú a elementárnu pedagogiku a Bc. pedagogika-vychovávateľstvo zamerané na ŠKD. Zaujímalo by ma či môžem vykonávať pestúnku, opatrovateľku v takomto zariadení či som kvalifikovaná? Ďakujem pekne
Áno, môžeš. Nemusíš mať zdravotné vzdelanie, ak by náhodou vyžadovali stačí opatrovateľský kurz
Máš zdravotnícke vzdelanie? Detské jasle vyžadujú odborný zdravotný personál.
@anonym_a0153c Nemám zdravotnícke vzdelanie. Len som našla toto na internete a neviem či je to pravda alebo nie potrebujem si overiť preto hľadám niekoho kto mi to ujasní
Kto môže pracovať v detských jasliach?
Podľa zákona 448/2008 musí mať zamestnanec detských jaslí úplné stredné vzdelanie v odbore vzdelávania so zameraním na východu a vzdelávanie alebo na poskytovanie zdravotnej starostlivosti.
Áno, môžeš. Nemusíš mať zdravotné vzdelanie, ak by náhodou vyžadovali stačí opatrovateľský kurz
@anonym_13a36a Ďakujem
@anonym_a0153c Nemám zdravotnícke vzdelanie. Len som našla toto na internete a neviem či je to pravda alebo nie potrebujem si overiť preto hľadám niekoho kto mi to ujasní
Kto môže pracovať v detských jasliach?
Podľa zákona 448/2008 musí mať zamestnanec detských jaslí úplné stredné vzdelanie v odbore vzdelávania so zameraním na východu a vzdelávanie alebo na poskytovanie zdravotnej starostlivosti.
@bukvet môžeš...okrem teba tam budú mať aj zdr.personal, ak nie máš pedagogiku každá ruka je plus.Preco štátne choď do súkromných budeš mať vyšší plat

Máš zdravotnícke vzdelanie? Detské jasle vyžadujú odborný zdravotný personál.