icon

Môžem robiť v materskej škole alebo v školskom klube, keď neviem pekne kresliť?

10. máj 2023

Ahojte, láka ma štúdium pedagogiky. Vždy som mala rada deti, som trpezliva, empatická ale mojou slabou stránkou je, že neviem veľmi kresliť. Dá sa táto práca robiť aj bez tohto talentu?

ninusa221
10. máj 2023

Jasne že ano

matus7030
10. máj 2023

Aj ja som si vždy myslela, že neviem kresliť. Ale prax ma donútila 🙂 Učím na 1.stupni.Nakúpila som si knihy s postupmi na kreslenie a dnes je už aj na nete milión návodov ako na to. Nehovorím, že som nejaký umelec, ale dá sa na to aspoň pozerať. A určite sú dôležitejšie vlastnosti (pedagóga), ako to, či vie kresliť, spievať, šplhať po lane a podobne. Tie deti treba najmä ľúbiť a byť trpezlivý. Držím palce.

lauritta0407
10. máj 2023

V našom školstve, v momentálnej situácií.. myslím že budú radi že niekto ešte chce učiť. Držím palce ❤️

vkatush
11. máj 2023

Školský klub ✌️
Kresliť neviem ani keby neviem čo, kreativita tiež nič moc, takže projekty, keď máme robiť, chytá má zúfalstvo.
Kreslenie, maľovanie sem tam podľa netu, predlôh či podľa rôznych postupov sa to aspoň podobá.

A ak nie ... Deti sa aspoň furt zabávajú na mojich pokusoch 😂

macik166
11. máj 2023

@matus7030 viete poradiť dobré knihy na kreslenie

nique
11. máj 2023

Ano, na pedagogickej škole sme mali 4 výchovy - telesnú, výtvarnú, hudobnú a dramatickú. Nepamätám si, ze by niekto vynikal vo všetkých 4. Väčšinou v 1., max vo 2.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
autor
11. máj 2023

@matus7030 tak s deťmi to viem len nie som Picasso 🙂 skúsim pozrieť nejaké postupy na nete ako sa naučiť kresliť

autor
11. máj 2023

@lauritta0407 ďakujem pekne, 🙂

autor
11. máj 2023

@vkatush tak si mi dala nádej, že aj neumelecka duša môže pracovať s deťmi. Kazdy deň sa maľuje, či tvorí? Podľa Pinterestu by som niečo dala snáď 🙂

kate_cs
11. máj 2023

Áno, veľa učiteliek a vychovávateliek nevie kreslit alebo spievať. Ide o to, aby si bola kreatívna

vkatush
11. máj 2023

Pinterest, ešte krokotak a aj na YouTube postupy sú super. Celkovo internet najlepši kamoš 😂
a nie, nie každý deň. To by som menila hneď robotu 😁

autor
11. máj 2023

@vkatush ďakujem 🙂