icon

Môžem sa vrátiť do rovnakej práce akú som mala pred podporou?

25. feb 2025

Môžem dať v práci výpoveď ísť na úrad práce vybrať si podporu a potom sa vrátiť do rovnakej práce na pôvodnú pozíciu alebo inú pozíciu.

tairyx
25. feb 2025

Áno, v podstate môžeš. Nie je zákon, ktorý by to zakazoval.

dadka1997
25. feb 2025

A myslis si, ze sa to bude zamestnavatelovi páčiť?

jozinzbazin22
25. feb 2025

Presne,len ci ta zamestnavatel zoberie naspet,toto by ma viac trapilo ako ci mozes sa vratit po oddychnuti si na podpore,lebo takto to mozes robit kazde 3r,ci po kolkych rokoch je mozna opet podpora.

zltalienka
25. feb 2025

@dadka1997 a mozno to sam zamestnavatel navrhol.

dadka1997
25. feb 2025

@zltalienka tak to su len dohady, "mozno"

parvinka0001
25. feb 2025

Jasne že môžeš .môj muž skončil v práci v decembri zaplatili mu odstupné .bol na podpore a v januári už bol naspäť v tej istej robote. Ani nie mesiac doma bol

micusa2222
25. feb 2025

pochybujem, že zamestnávateľ ťa bude čakať s otvorenou náručou

ibrunova
25. feb 2025

A dôvod?

nika23t
25. feb 2025

Áno, môžeš. Poznám ľudí, čo takto aj odstupné dostali a vrátili sa po čase späť do pôvodnej práce.

mandymoore123
25. feb 2025

Záleží od firmy. Sú firmy ktoré majú svoje interné postupy - že majú istý čas kedy sa nedá zamestnať späť, možno 6 mesiacov,možno rok.

katica06
25. feb 2025

Môcť môžeš, otázka však je čo na to zamestnávateľ.
Môj strýko takto pracoval roky. Bol kuričom v zš, vždy bol zamestaný iba počas vykurovacej sezóny a potom na úrade

jozinzbazin22
25. feb 2025

@mandymoore123 presne tak,u nas najskor az po pol roku,skor spet nezoberu.Dokonca to tak maju aj s pohovormi,teda pokial tam nenastane doslova tlacenka,ze pohovor len formalita a robota uz zaistena.

martul
25. feb 2025

@dadka1997
@jozinzbazin22 ja som tak spravila a nikto s tým nemal problém.
Ale autorka sa pýta na niečo iné, že?!
@micusa2222

jozinzbazin22
25. feb 2025

@martul ja som mala pracu vybavenu,aj som vedela,ze mi budu volat na pohovor,den pred pohovorom mi zavolali.Na pohovore som sa doslova musela dopisat,lebo keby to nebolo vybavene,by mi nik nevolal a mozno by ma zavolali az za dalsieho pol roka.Takto mi sama personalistka povedala,Vas si vyziadal sam veduci,teda moj byvali veduci.Takto to u nas chodi,bez tlacenky nie je miesto.