Môžem sa vrátiť do rovnakej práce akú som mala pred podporou?
Môžem dať v práci výpoveď ísť na úrad práce vybrať si podporu a potom sa vrátiť do rovnakej práce na pôvodnú pozíciu alebo inú pozíciu.
A myslis si, ze sa to bude zamestnavatelovi páčiť?
Presne,len ci ta zamestnavatel zoberie naspet,toto by ma viac trapilo ako ci mozes sa vratit po oddychnuti si na podpore,lebo takto to mozes robit kazde 3r,ci po kolkych rokoch je mozna opet podpora.
@dadka1997 a mozno to sam zamestnavatel navrhol.
@zltalienka tak to su len dohady, "mozno"
Jasne že môžeš .môj muž skončil v práci v decembri zaplatili mu odstupné .bol na podpore a v januári už bol naspäť v tej istej robote. Ani nie mesiac doma bol
pochybujem, že zamestnávateľ ťa bude čakať s otvorenou náručou
A dôvod?
Áno, môžeš. Poznám ľudí, čo takto aj odstupné dostali a vrátili sa po čase späť do pôvodnej práce.
Záleží od firmy. Sú firmy ktoré majú svoje interné postupy - že majú istý čas kedy sa nedá zamestnať späť, možno 6 mesiacov,možno rok.
Môcť môžeš, otázka však je čo na to zamestnávateľ.
Môj strýko takto pracoval roky. Bol kuričom v zš, vždy bol zamestaný iba počas vykurovacej sezóny a potom na úrade
@mandymoore123 presne tak,u nas najskor az po pol roku,skor spet nezoberu.Dokonca to tak maju aj s pohovormi,teda pokial tam nenastane doslova tlacenka,ze pohovor len formalita a robota uz zaistena.
@dadka1997
@jozinzbazin22 ja som tak spravila a nikto s tým nemal problém.
Ale autorka sa pýta na niečo iné, že?!
@micusa2222
@martul ja som mala pracu vybavenu,aj som vedela,ze mi budu volat na pohovor,den pred pohovorom mi zavolali.Na pohovore som sa doslova musela dopisat,lebo keby to nebolo vybavene,by mi nik nevolal a mozno by ma zavolali az za dalsieho pol roka.Takto mi sama personalistka povedala,Vas si vyziadal sam veduci,teda moj byvali veduci.Takto to u nas chodi,bez tlacenky nie je miesto.

Áno, v podstate môžeš. Nie je zákon, ktorý by to zakazoval.