icon

Môžem si nájsť administratívnu prácu bez písania na počítači?

17. nov 2023

Myslíte ,že ak neviem rýchlo písať na Pc a viem iba word a excel tak sa môžem hlásiť na admin.pracu?

egonsk
17. nov 2023

hlasit sa mozes, ci ta prijmu je uz ina vec. Taka recepcna vo firme je tiez administrativna pracovnicka a vacsinou iba sprqcuva postu, usmernuje navstevy, prepina hovory a kde-tu posle mail, alebo zaeviduje postu.

huxy
17. nov 2023

Mne napríklad ani nepomohlo, že písať viem rýchlo, mám aj skúšku z písania na stroji a Pc. Keď som si posielala žiadosti, ani sa mi neozvali 😁🤷🏼‍♀️

denkabemommy
17. nov 2023

V inzeráte práce zvyčajne sú uvedené potrebné znalosti, rýchlo písať sa naučíš postupne, to nie je prekážka.

fruitys
17. nov 2023

ak by bolo treba a bola by chuť: https://www.strojopisonline.sk/ :D

diewcatqoo
17. nov 2023

Administrativa je tak siroky pojem, ze na takuto otazku ti nikto neodpovie. Zavisi od konkretnej pozicie.

autor
17. nov 2023

Ide i to ,že známa mi volala že ku nim potrebujú do kancelárie či nechcem,no neviem či by som to iba a týmto zvladla

autor
17. nov 2023

Majú systém kde sa väčšinou len dopisuje tak neviem

barbora0308
17. nov 2023

Ja osobne som k sebe priala asistenta, ktory okrem znalosti jazykov, ktore som potrebovala nemal vobec ziadne skusenosti s administrativou, jeho posledna praca bola ako kuchar v pizzerke v Irsku 😁. Na pohovore na mna spravil velky dojem a bol ochotny si sam zaplatit kurz na Excell bez mojej iniciativy. Prijala som ho a do 3 mesiacov to bol z mojich troch asistentov ten naj preciznejsi a spolahlivejsi. Takze za mna urcite ano, zavisi ako zaposobis na pohovore a ako velmi si ochotna rozvijat svoje schopnosti. 👍

autor
17. nov 2023

@barbora0308 ďakujem za podporu

tom_i
17. nov 2023

Všetko sa dá doučiť, neskúsiš nevieš

tradaaa
17. nov 2023

Presne, dnes to už často nie je ani tak o zručnostiach ale o prístupe k práci. Ak ti to ponúkla a máš chuť do takéhoto druhu práce, choď do toho a patrične tú chuť aj ukáž 💪 nebuď pasívna, aktívne sa pýtaj na všetko čo ti nebude jasné a uvidíš že do toho rýchlo prídeš

petronelag
17. nov 2023

Najlepšie by bolo sa ísť tam pozrieť a porozprávať sa aké majú požiadavky.

autor
17. nov 2023

@tradaaa ale zas nechcem byť za somara

nivea777
17. nov 2023

Co konkrétne by si tam robila ? Lebo ja som robila už aj skenovanie, technickú dokumentáciu,zakladania, HR,nahravanie výroby, všetko to je administratíva a odlišné poziadavky boli

autor
17. nov 2023

@nivea777 na finančnom neviem čo presne

nivea777
17. nov 2023

Lebo to je dosť podstatné ,že čo.Treba zistiť a podľa toho sa rozhodnes,ale ak nie si ľavá tak sa naučíš všetko, len si treba verit

petronellla87
17. nov 2023

Co konkretne znamena ze vies Excel? Lebo to je dost siroky pojem😊Ale zas to su veci co sa daju naucit za pochodu

autor
17. nov 2023

@petronellla87 základné veci . Tabuľky grafy urobiť

alex49
17. nov 2023

máš tri mesiace skúšobnej, tak prečo to nevyužiť, možno sa ti to zapáči a nebude to až také zložité

isis234
17. nov 2023

Nemusíš vedieť rýchlo písať. Ovládaš exel, word, to máš základ. Choď na pohovor. Nemaj strach, buď v pohode.

dada5000
17. nov 2023

Podla toho co pises, asi chcu niekoho na junior poziciu, pravdepodobne praca zo SAPom. Nemusis sa bat, len smelo do toho. Tych par transakcii co budes potrebovat ta naucia, a to co vies, ti zatial staci aby si uspesne zvladla pohovor. Hlavu hore, urcite nebudes za somara, to mi ver🙂

autor
17. nov 2023

Nejde ani i to že rýchlo ale technika ,nie ako , obchodnej akadémii le mám gymnázium a tam nebol strojopis

dada5000
17. nov 2023

Ak sa jedna o pracu na financnom, nejde o rychlost pisania, tym sa vobec netrap. Vo vacsine financnych korporatov na junior poziciach ide o pocet faktur denne, ktore nahras / alebo spracujes, v zavislosti od pozicie, do systemu. To sa naucis pomerne rychlo, nikto od teba nebude ocakavat ze vies vsetko a hned. Na tieto pozicie sa naberaju ludia bez predoslych skusenosti, a jedine co sa od nich pri nastupe ocakava, ze zvladaju basic pracu s pocitacom a maju chut ucit sa. To je ozaj dolezite

autor
17. nov 2023

@dada5000 a čo je základná práca s počítačom?

dada5000
17. nov 2023

Zaklady prace s wordom a excelom, ktore si sa ucila na zakladnej / gymnaziu , e- mailova komunikacia.

dada5000
17. nov 2023

Ak je to ozaj korporat, junior pozicia, nebudes robit ziadne reporty , ziadne komplikovane vzorcovanie, ak tvoris nejaky list vo worde, tak byva zvacsa predloha, len upravis udaje. Ak tabulks v exceli, len doplnis/ upravis udaje. Praca je v systeme, a to ta naucia