icon

Možnosti práce so základným vzdelaním

23. apr 2021

Akú prácu môžem robiť keď mám len základné vzdelanie?

Strana
z4
judar
26. apr 2021

Achhh tu je skoda sa aj vyjadrovat lebo vidim ze tu je o mna dost intelektualnych zaujemcov na rypanie sa do mojej profesie proste robim co robim ...ja som si svoje napisala ze kto je sikovny dokaze aj za hodku zarobit balik tot vse bodka

zuzliq
26. apr 2021

@judar to nie je rýpanie. Ale je nečestné navrávať iným, že človek, čo ledva skončí základnú školu a neukončí ani strednú sa môže mať ako prasa v žite, len treba chcieť. Áno, sú výnimky napr. herečka Aňa Gajslerová, naša tenistka, niektorí ďalší. Ak má človek špeciálne schopnosti a zručnosti, alebo talent, tak sa presadí.

beronsche
26. apr 2021

Ty si ta stredoskolacka, ktora hrozne neznasa ucenie, tak.chce odist zo skoly?
Nuz ano, obcas motyka vystreli a clovek so zakl.vzdelanim, ten sikovny, sa vyborne uplatni a netrie biedu. Obcas. O tych zrejme aj viac pocut, kedze je to trochu neocakavane, takze mozes nadobudnut pocit, ze to pomerne bezne.
Ale omyl, nie je!
Vacsinou tito ludia tazko pracuju za minimalnu mzdu. Nekvalifikovane prace.. upratovacka, niekde v 3-smenke za pasom a pod.
Rozhodne odporucam aspon vyucny list, ten casto chcu, aj ak hladaju cloveka na nekvalifikovanu pracu..
Ano, dosiahnute vzdelanie nas nedefinuje aky sme ludia, ale popravde aspon 3r ucnovka sa viac menej.ocakava od kazdeho....

zuzuliennka1
26. apr 2021

@beronsche asi tak, a navyse clovek, ktory sa vie zatat a dokoncit nejaku skolu, byva casto aj pokornejsi a dokaze si vazit ludi a pracu, co sa teda tu o dotycnej bez vzdelania s 1200 lusknutim prsta neda povedat ani omylom... 🙄 skola nie su len vedomosti - ano, su to aj socialne zrucnosti, a ine - ktore teda poniektorym chybaju, zato mudrost pojedli asi vsetku na svete

Strana
z4