icon

Možnosti práce z domu pre mamičky s nízkym príjmom

johanidesa
12. máj 2025

Ahojte mamičky, hľadám prácu z domu na privyrobenie, keďže opatrujem už dospelého syna, a príjem máme dosť nízky. Mám vysokú školu pedagogického zamerania, aktívnu znalosť AJ, ovládam prácu na PC, základy grafického dizajnu, tvorbu webových stránok tiež na základnej úrovni, tvorbu prezentácií. Rada by som prepisovala texty alebo audionahrávky. V minulosti som pracovala ako učiteľka AJ a sekretárka. Budem vám vďačná za každú radu, nasmerovanie, či kontakty 🤗

doriiis
12. máj 2025

Doučovanie anglictiny

melanta
12. máj 2025

A čo ovládaš na profi úrovni? Pretože všetko ovládaš základy, to je málo. Ak chceš robiť webstránky, nemôžeš to ovládať na základnej úrovni. Ak chceš robiť grafický dizajn, tiež potrebuješ viac ako základy. Inšpirovala si sa už na jaspravim.sk? A čo stránka doucma.sk na doučovanie? Teda ak pedagogické zameranie znamená, že si učiteľka. Inak nepodporujem, aby človek učil a teda ani doučoval. Samozrejme, na toto všetko potrebuješ byť szčo, pretože to všetko robíš sama na seba, nie ako zamestnanec.

iwesska
12. máj 2025

Prepisovanie textov dnes nikoho nezaujima,kedze to robi AI zadarmo. Na tvojom mieste doucujem. Vsak mozu ziaci prist ku tebe domov. To mas pekny privyrobok.

ssimusska
12. máj 2025

@johanidesa ja mám ako brigádu popri tpp validovanie Fa pre firmu, 100% HO. Možno nejakým takým smerom sa ubrať. Inak neveim. Nájsť niečo na Ho je dosť zložité.

johanidesa
autor
12. máj 2025
@melanta

A čo ovládaš na profi úrovni? Pretože všetko ovládaš základy, to je málo. Ak chceš robiť webstránky, nemôžeš to ovládať na základnej úrovni. Ak chceš robiť grafický dizajn, tiež potrebuješ viac ako základy. Inšpirovala si sa už na jaspravim.sk? A čo stránka doucma.sk na doučovanie? Teda ak pedagogické zameranie znamená, že si učiteľka. Inak nepodporujem, aby človek učil a teda ani doučoval. Samozrejme, na toto všetko potrebuješ byť szčo, pretože to všetko robíš sama na seba, nie ako zamestnanec.

@melanta doučovanie môžem len online a konkurencia je veľká, mám profil na doucma. Skôr by som mala záujem o korektúru textu, tvorbu tabuliek, prezentácií, preklad a podobne

melanta
12. máj 2025
@johanidesa

@melanta doučovanie môžem len online a konkurencia je veľká, mám profil na doucma. Skôr by som mala záujem o korektúru textu, tvorbu tabuliek, prezentácií, preklad a podobne

@johanidesa tvorbu tabuliek? Tvorbu prezentácií? Kto by ti za to akože platil? Prečo? Veľa ľudí zarába z domu. Ale je potrebné mať zručnosti, po ktorých je dopyt. Som podnikateľ. Premýšlam, prečo by som niekomu platila za tabuľky. Preklad - máš vyštudovaný jazyk? Ja mám zo 4 jazykov certifikát C1, 2 jazyky využívam absolútne aktívne v biznise (hovorovo aj písomne) a nedovolila by som si niekomu niečo oficiálne preložiť.

johanidesa
autor
Autor odpoveď zmazal
osvali
12. máj 2025
@johanidesa
Odpoveď bola zmazaná

@johanidesa Pozri si pozíciu virtuálna asistentka. Možno takéto niečo by bolo vhodné.

defulik
12. máj 2025
@ssimusska

@johanidesa ja mám ako brigádu popri tpp validovanie Fa pre firmu, 100% HO. Možno nejakým takým smerom sa ubrať. Inak neveim. Nájsť niečo na Ho je dosť zložité.

@ssimusska ahoj, prosim vies mi upresnit o co ide , tiez hladam nieco popri tpp, dakujem