icon

Musia mať učiteľky vždy pravdu?

5. nov 2022

Aj tu na internete.

elenka.k
5. nov 2022

Nie nemusia a ani niekedy nemajú.

autor
5. nov 2022

@elenka.k dakujem

bashee
5. nov 2022

Nemusia ale casto chcu. Tvrdim ako dcera ucitelky.

zuzanka.zuzu
5. nov 2022

učiteľ šéf zákazník... má vždy pravdu 😉

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2022

Neviem sice co touto otazkou sledujes, ale len hlupak si moze mysliet, ze sa nikdy nepomyli.

onedaynick
5. nov 2022

Nemusia

viestta
5. nov 2022

@zuzanka.zuzu aj mama ma vždy pravdu.

blancheporte
5. nov 2022

Moja svagrina ani nie je ucitelka a tiez si mysli,ze ma stale pravdu...vsade bola a vsetko vie.Ale len v jej chorej hlave.Takze nie-nemusia mat ucitelky vzdy pravdu!🤷‍♀️

xxyyzz
5. nov 2022

Ako učiteľka tvrdím, že nie 🙂 Neraz sa mi stalo, že som si povedala, že aj štvrták ma dokáže poučiť. A som za to vďačná, vôbec sa kvôli tomu nehnevám.

akbara77
5. nov 2022

Pravda je ralelativna

20erika07
5. nov 2022

Nezalezi na profesii. Žena má proste vždy pravdu 😀 tú svoju.

elninoenmipueblo
5. nov 2022

@20erika07 alebo aspoň poslednej slovo😁

zuzitko74
5. nov 2022

Ja som učiteľka a nemyslím si, že mám vždy pravdu. Občas sa však stretnem s tým, že keď pravdu mám a môjmu oponentovi v debate sa minú relevantné argumenty, tak voči mne vytiahne práve toto. Že musím mať vždy pravdu, lebo som učiteľka. 😂

lulaby1982
5. nov 2022

Ja mám vždy neotrasitelnu pravdu , železnú ako Eiffelova veža vo Francii, pretože sa mi x krat potvrdilo ,že pravdu mám a preto si môžem vždy povedať ,že mám absolútnu pravdu. Najprv je Boh,potom ja a potom pospolitý slovenský ľud ,potom svet, čo sa týka pravdy .

Teraz ani nemusím otvoriť ústa a už mám pravdu .

Nikdy sa mi nestalo,že by som nemala pravdu od určitého veku, a čím to je , urcite nie botoxovymi vyplnami, ale tým,,že rozmýšľam. Neraz som videla za horizont ,čo sa týka pravdy,dokiaľ ostatní videli ani nie na 50 cm. A potom aj tak konali a keď padli na nosy ,potom hovorili ,mala si pravdu ,takže mám pravdu .

Cogito ergo sum

elninoenmipueblo
5. nov 2022

@lulaby1982 narcisticka porucha osobnosti niekedy tieto stavy spôsobuje 👍ale ako vtip perfektne 😁

euka210
5. nov 2022

Nie a ani nemaju...syn mi obcas povedal, ze ake somariny im hovorila...

panelacikova
6. nov 2022

@niekto2hy nepýtala sa, či sú hlúpi, ale či majú vždy pravdu 😀

katka700
6. nov 2022

Samozrejme že nie sú predsa ľudia ako každý iný 😊

lulaby1982
8. nov 2022

@elninoenmipueblo ja si srandu nerobím, netrpim žiadnou poruchou, ale ak myslíte ok, priet sa nebudem

ok