icon

Musím ísť hneď po ukončení PN na nočnú?

12. jún 2025

Zajtra idem za lekárom a bude mi ukončovať PN. Musím ísť do nočnej?
Ako to je?

Ďakujem

ha_ha
12. jún 2025

Povedz lekárovi, že máš nočnú, nech ti ukončí PN až so zajtrajším dátumom.

autor
12. jún 2025

Je fakt že ja niekedy podľa rozpisu robím aj soboty, takze dá sa to ukončiť aj počas vikendu ?

vernnik3
12. jún 2025

Povedz lekarovi, ze ma nocnu tak nech ti to ukonci az na ten dalsi den.

katica06
12. jún 2025

Podľa toho čo ti napíše, bude tam napísané že práce schopný od 13.6. tak 13eho ak 15eho tak 15.6.

evcagabi
12. jún 2025

Daj sa vypisat od pondelka 😅😅

melanta
12. jún 2025

Ukončí ti PN zajtrajším dňom? Čiže posledný deň PN budeš mať zajtra. Tým pádom zajtra nemôžeš ísť do práce, keďže zajtra ešte budeš PN a nočná zmena začína ešte počas dňa, počas ktorého si PN.

autor
12. jún 2025
@evcagabi

Daj sa vypisat od pondelka 😅😅

@evcagabi nemôžem….v nedeľu musím mat voľný deň - mame veľkú oslavu, musím pomáhať

autor
12. jún 2025
@melanta

Ukončí ti PN zajtrajším dňom? Čiže posledný deň PN budeš mať zajtra. Tým pádom zajtra nemôžeš ísť do práce, keďže zajtra ešte budeš PN a nočná zmena začína ešte počas dňa, počas ktorého si PN.

@melanta ďakujem

evcagabi
12. jún 2025
@melanta

@melanta nepise sa tam, praceshopna od a datum? Cize uz bude schopna pracovat od 13.6.? Ako, PN som realne nevidela uz 2r ale kedysi to bolo tak 😅😅

melanta
12. jún 2025
@evcagabi

@melanta nepise sa tam, praceshopna od a datum? Cize uz bude schopna pracovat od 13.6.? Ako, PN som realne nevidela uz 2r ale kedysi to bolo tak 😅😅

@evcagabi tak píše sa to, ako lekár rozhodne. Ak jej napíše práceschopná od 13.6. tak do nočnej pôjde. Ak bude 13.6. jej posledným dňom PN, tak v ten deň nepôjde do práce ani keď je to nočná. Teraz sú PN už elektronické, neviem ako sa to zapisuje.

evcagabi
12. jún 2025
@melanta

@evcagabi tak píše sa to, ako lekár rozhodne. Ak jej napíše práceschopná od 13.6. tak do nočnej pôjde. Ak bude 13.6. jej posledným dňom PN, tak v ten deň nepôjde do práce ani keď je to nočná. Teraz sú PN už elektronické, neviem ako sa to zapisuje.

@melanta datum sa pise ako rozhodne lekar ale byvalo tam uvedene praceschopna od... nie dokedy trva PN. Cize aby sa na tom autorka neo.babrala 🙂

viestta
12. jún 2025

kldne ta moze vypisat aj na pondelok, ale ak by ti ukoncil PN zo zajtrajsim datumum, zajtra do nocnej este nemozes ist, lebo ta nocna zacina v den, ked si este PN, co nie je mozne aby si bola aj v praci aj na PN. Jedine, ze by ta nocna zacinala v sobotu, od soboty si uz praceschopna

janickadr
12. jún 2025

Ak ides zajtra do nocnej, PN mala byt ukoncena dnes ku zajtrajsiemu dnu, teda praceschopna od 13.6... Ak sa PN ukonci zajtra, najskorsi mozny termin nastupu do prace bude v sobotu... To. co sa dalo pocas papierovych PN, sa neda pocas elektronickych...

cukroska
12. jún 2025

Ja som tak nastupovala,lebo mi vyšla tak zmena.