Musím po odchode z OVB Allfinanz vrátiť peniaze?
Ahojte, tak ma napadlo, keďže som tu pár mesiacov a chodím na tieto školenia do rôznych hotelov a pod. Tak ma napadla jedna otázka, ktorú mi ale pravdivo asi nikto nezodpovie, keď sa ju spýtam a mňa v tíme. Prepláca mi/nám firma čiastkou za izbu v hoteli (plus raňajky atď) aby sme to nemali drahé, no a ja sa pýtam jednu otázku. Ak by som sa napr rozhodla že po 2 rokoch alebo 1 roku, alebo to je jedno kedy rozhodla odísť, nebudú mi vypisovať a pod. aby som im vrátila čiastky za tie hotely? Napr že mi dali čo ja viem o 70€ lacnejšie tak teraz všetkých 70€ im budem musieť vrátiť? (Čo mi prispeli do každého hotela nejakou tou čiastkou) .. Ste tu niekto taký, čo ste chodili na tieto školenia a potom ste sa rozhodli skončiť? Pýtali niečo späť od vás? Ďakujem.
osobne by som nechodila na "skolenia", za ktore si musim platit..
Pochybujem ze firma niečo dopláca. Väčšina hotelov kde organizujú takéto školenia má ceny pre takéto skupiny oveľa nižšie ako pre bežných ľudí
@janai1 tak nám bolo povedané, že firma nám každé školenie niečo preplatí, aby sme neplatili celú sumu
@sweet20 nie je to až také zase drahé, a niekedy to je aj fajn, aj atmosféra
tak táto "firma" je známa klamanim 😁
@janai1 máš s nimi nejaké skúsenosti? Ja tam nie som až tak dlho

nie, nikto od teba nebude pytat nazad