icon

Nahrádza titul PhDr. atestáciu a zvyšuje platovú triedu?

10. apr 2025

Ahojte, plati este ze tenro titul nahrada atestaciu? Ze sa nim moze odborny zamestnanec posunut do vyssej platovej triedy? Ďakujem

aaadkaaa
10. apr 2025

V skolstve? Ano, po 5 rokoch

autor
10. apr 2025

@aaadkaaa ano v školstve 🙂 v pedagogickom zariadeni, kde som ako oedagogicky zamestnanec

aaadkaaa
10. apr 2025

Po 5rokoch od zaradenia do posledneho stupna ta mozu preradit do vyssieho stupna 🙂 ale je to iba nahrada 1.atestacie,nie 2.

mirushka26
26. nov 2025
@aaadkaaa

Po 5rokoch od zaradenia do posledneho stupna ta mozu preradit do vyssieho stupna 🙂 ale je to iba nahrada 1.atestacie,nie 2.

@aaadkaaa môžem prosím otázku? Ak som po škole, odborný smer, titul Ph. D. , správene doplňujúce štúdium na predmety, ktoré by som mohla na SŠ teraz učiť. Do akej triedy by som patrila? Prax ak rátam štúdium PhD a výskum je 5 rokov. Urobí titul Ph. d. Niečo so zaradením? Ďakujem

aaadkaaa
26. nov 2025
@mirushka26

@aaadkaaa môžem prosím otázku? Ak som po škole, odborný smer, titul Ph. D. , správene doplňujúce štúdium na predmety, ktoré by som mohla na SŠ teraz učiť. Do akej triedy by som patrila? Prax ak rátam štúdium PhD a výskum je 5 rokov. Urobí titul Ph. d. Niečo so zaradením? Ďakujem

@mirushka26 phd nahradza az 2.atestaciu pokial viem, takze nastupis do 6.triedy a ked spravis adaptacne, pojdes do 7.

mirushka26
26. nov 2025
@aaadkaaa

@mirushka26 phd nahradza az 2.atestaciu pokial viem, takze nastupis do 6.triedy a ked spravis adaptacne, pojdes do 7.

@aaadkaaa našla som tuto tabuľku. Tam 2.atestacia je 9. Trieda. K tomu sú potrebné roky praxe? Ďakujem 😉

mirushka26
26. nov 2025
@mirushka26

@aaadkaaa našla som tuto tabuľku. Tam 2.atestacia je 9. Trieda. K tomu sú potrebné roky praxe? Ďakujem 😉

aaadkaaa
27. nov 2025
@mirushka26

@mirushka26 ano, su, ale konkretne v skole. Po novom 2 alebo 3 roky po ukonceni adaptacneho mozes urobit 1.atest a o dalsie 3 roky 2.atest