Nájdite prácu ľahšieho charakteru pre manželku v Nitre
Ahojte neviete mi poradiť nájsť pre manželku -ukrajinku prácu ktorá by bola ľahšieho charakteru . Slovenčinu nevie na takej úrovni aby ešte mohla pracovať v nejakom butiku.
Kvôli zdravotným veciam nemôže pracovať v noci a snažím sa pre ňu niečo jednoduché na trvalý pracovný pomer
🌼🌼🌼🌼Nitra miesto práce 🌼🌼🌼🌼
v potravinach sa zamestna. Skuste velke retazce
@hranica2010 brali na upratovanie kancelárií na úrady.
školstvo upratovačka kuchyňa
Upratovať môže aj bez jazyka, detto ísť robiť do obchodných reťazcov. Ľahšiu prácu si môže hjadst keď bude vedieť slovensky a ak má dobrú kvalifikáciu na to. O tej nepíšeš nič, čo má vyštudované a akú má prax.
@hranica2010 veľa ich pracuje v hoteloch chyžné
@hranica2010 daj si inzerát na FB do mestskej skupinky atď...u nás jedna upratuje v školke, druhá zdvíha telefón v pizzerii a robí objednávky
@hranica2010 len podradne roboty ako cigani, ostatni ukrajinci, srbi a pod. - t.j. operator vyroby (ak vobec bude o nu zaujem), pomocna sila v kuchyni, drhnutie hajzlov, sklady a inventury za almuzne a podobne. A budes ju zivit ty, ona s tym urcite rata.
@dancingqueen321 Čo vy ste za podradnú osobu??????Keď si neváži žiadnu prácu,tak asi robiť nebude keby všetci takto k tomu pristupovali,tak paničky v kancloch na čom by sedeli a jedli?????Keby nebola upratovačka aké záchody by boli????A muži,čo ťažko pracujú po stavbách,aby vy ste mohli byť v kancloch áno hlavne vidíme rómov, lebo iní radšej bude sedieť v teplúčku v kancli,čo taký,čo nevie nič opraviť predsa potrebuje aj takýchto ľuďí,keď nejde práčka alebo padne strop alebo elektrika.takto sa treba zamyslieť a nie to,čo hovoria druhí z toho hrniec nebude plný nikdy.A podradný je ten,čo i len pomyslel,že však načo,to je inteligencia,keď niečo už napíšem aspoň si to poriadne rozmyslím.
@hranica2010 pani keď nezvláda ťažkú prácu sú predsa aj agentúry,kde ako odídenci dostanú viac dá sa s nimi dohodnúť a všetko prispôsobia.
Upratovacie firmy stale beru. Jaguar v Nitre robi tiez nabory, jazyk netreba a zarabaju tam slusne.
@mackar3p tak jej hladaj robotu aj nadalej, ona nech medzitym doma sucha nohami pod stolom, ktory si kupil alebo vyrobil ty 🙂
@dancingqueen321 ja nepotrebujem nikomu hľadať robotu ja som len načrtla,kde by sa asi pani uplatnila,aspoň ju hneď neodsúdim a aj keby zatiaľ by bola doma je to ich vec a teba do toho nič,slušne sa pýtali na prácu.
@dancingqueen321 hlupacka si
@hranica2010 nech si urobí nejaký kurz, podľa toho čo by ju bavilo a k čomu má vzťah a od toho sa odvíjať.. myslím z úradu práce napríklad..
@dancingqueen 321 Tak hlboko neklesnem ako ty,že potrebuješ nadávať a kydať na druhých možno nie si spokojná vo svojom.živote,ale to ty nedáva právo kydať na druhých ani na mňa prajem ty pekný deň a veľa úspechov vo svojom živote ❤️
@hranica2010 Našla prácu? Ja som Nitrančanka a mam problem si najst pracu už roky😳
@hranica2010 Našla prácu? Ja som Nitrančanka a mam problem si najst pracu už roky😳
@sima979797 mas problem si najst pracu? mas nejake obmedzenia zdravotne?
@sima979797 mas problem si najst pracu? mas nejake obmedzenia zdravotne?
@zuzana76 mam operovanu chrbticu skoliozu som mala nemozem dvihat tazke , migreny caste
@zuzana76 mam operovanu chrbticu skoliozu som mala nemozem dvihat tazke , migreny caste
@sima979797 chapem, ale dlhodobo nezamestnana je asi tazke na psychiku. Nejaku vratnicku si neskusala? alebo predavacku v trafike, butiku, nejake drobnosti, tam asi netreba dvihat tazke. Skus si poslat na skoly, obcas zvyknu hladat vratnicku.
@sima979797 chapem, ale dlhodobo nezamestnana je asi tazke na psychiku. Nejaku vratnicku si neskusala? alebo predavacku v trafike, butiku, nejake drobnosti, tam asi netreba dvihat tazke. Skus si poslat na skoly, obcas zvyknu hladat vratnicku.
@zuzana76 skusala som ale všetko je len po znamostiach v Nitre musim skusat dalej hadam raz to vyjde😌

@hranica2010 no a co vie robit? ( nieco co nevie hocikto)