icon

Nájdite prácu ľahšieho charakteru pre manželku v Nitre

hranica2010
10. jan 2025

Ahojte neviete mi poradiť nájsť pre manželku -ukrajinku prácu ktorá by bola ľahšieho charakteru . Slovenčinu nevie na takej úrovni aby ešte mohla pracovať v nejakom butiku.
Kvôli zdravotným veciam nemôže pracovať v noci a snažím sa pre ňu niečo jednoduché na trvalý pracovný pomer

🌼🌼🌼🌼Nitra miesto práce 🌼🌼🌼🌼

martinmmartin
10. jan 2025

@hranica2010 no a co vie robit? ( nieco co nevie hocikto)

hipuska
10. jan 2025

v potravinach sa zamestna. Skuste velke retazce

dupinka
10. jan 2025

@hranica2010 brali na upratovanie kancelárií na úrady.

kacena4
10. jan 2025

školstvo upratovačka kuchyňa

melanta
10. jan 2025

Upratovať môže aj bez jazyka, detto ísť robiť do obchodných reťazcov. Ľahšiu prácu si môže hjadst keď bude vedieť slovensky a ak má dobrú kvalifikáciu na to. O tej nepíšeš nič, čo má vyštudované a akú má prax.

moname
11. jan 2025

@hranica2010 veľa ich pracuje v hoteloch chyžné

luccija
11. jan 2025

@hranica2010 daj si inzerát na FB do mestskej skupinky atď...u nás jedna upratuje v školke, druhá zdvíha telefón v pizzerii a robí objednávky

dancingqueen321
14. jan 2025

@hranica2010 len podradne roboty ako cigani, ostatni ukrajinci, srbi a pod. - t.j. operator vyroby (ak vobec bude o nu zaujem), pomocna sila v kuchyni, drhnutie hajzlov, sklady a inventury za almuzne a podobne. A budes ju zivit ty, ona s tym urcite rata.

mackar3p
17. jan 2025

@dancingqueen321 Čo vy ste za podradnú osobu??????Keď si neváži žiadnu prácu,tak asi robiť nebude keby všetci takto k tomu pristupovali,tak paničky v kancloch na čom by sedeli a jedli?????Keby nebola upratovačka aké záchody by boli????A muži,čo ťažko pracujú po stavbách,aby vy ste mohli byť v kancloch áno hlavne vidíme rómov, lebo iní radšej bude sedieť v teplúčku v kancli,čo taký,čo nevie nič opraviť predsa potrebuje aj takýchto ľuďí,keď nejde práčka alebo padne strop alebo elektrika.takto sa treba zamyslieť a nie to,čo hovoria druhí z toho hrniec nebude plný nikdy.A podradný je ten,čo i len pomyslel,že však načo,to je inteligencia,keď niečo už napíšem aspoň si to poriadne rozmyslím.

mackar3p
17. jan 2025

@hranica2010 pani keď nezvláda ťažkú prácu sú predsa aj agentúry,kde ako odídenci dostanú viac dá sa s nimi dohodnúť a všetko prispôsobia.

iv007
17. jan 2025

Upratovacie firmy stale beru. Jaguar v Nitre robi tiez nabory, jazyk netreba a zarabaju tam slusne.

dancingqueen321
19. jan 2025

@mackar3p tak jej hladaj robotu aj nadalej, ona nech medzitym doma sucha nohami pod stolom, ktory si kupil alebo vyrobil ty 🙂

mackar3p
19. jan 2025

@dancingqueen321 ja nepotrebujem nikomu hľadať robotu ja som len načrtla,kde by sa asi pani uplatnila,aspoň ju hneď neodsúdim a aj keby zatiaľ by bola doma je to ich vec a teba do toho nič,slušne sa pýtali na prácu.

hranica2010
autor
20. jan 2025

@dancingqueen321 hlupacka si

macatt
20. jan 2025

@hranica2010 nech si urobí nejaký kurz, podľa toho čo by ju bavilo a k čomu má vzťah a od toho sa odvíjať.. myslím z úradu práce napríklad..

mackar3p
21. jan 2025

@dancingqueen 321 Tak hlboko neklesnem ako ty,že potrebuješ nadávať a kydať na druhých možno nie si spokojná vo svojom.živote,ale to ty nedáva právo kydať na druhých ani na mňa prajem ty pekný deň a veľa úspechov vo svojom živote ❤️

sima979797
29. nov 2025

@hranica2010 Našla prácu? Ja som Nitrančanka a mam problem si najst pracu už roky😳

zuzana76
29. nov 2025
@sima979797

@hranica2010 Našla prácu? Ja som Nitrančanka a mam problem si najst pracu už roky😳

@sima979797 mas problem si najst pracu? mas nejake obmedzenia zdravotne?

sima979797
29. nov 2025
@zuzana76

@sima979797 mas problem si najst pracu? mas nejake obmedzenia zdravotne?

@zuzana76 mam operovanu chrbticu skoliozu som mala nemozem dvihat tazke , migreny caste

zuzana76
29. nov 2025
@sima979797

@zuzana76 mam operovanu chrbticu skoliozu som mala nemozem dvihat tazke , migreny caste

@sima979797 chapem, ale dlhodobo nezamestnana je asi tazke na psychiku. Nejaku vratnicku si neskusala? alebo predavacku v trafike, butiku, nejake drobnosti, tam asi netreba dvihat tazke. Skus si poslat na skoly, obcas zvyknu hladat vratnicku.

sima979797
1. dec 2025
@zuzana76

@sima979797 chapem, ale dlhodobo nezamestnana je asi tazke na psychiku. Nejaku vratnicku si neskusala? alebo predavacku v trafike, butiku, nejake drobnosti, tam asi netreba dvihat tazke. Skus si poslat na skoly, obcas zvyknu hladat vratnicku.

@zuzana76 skusala som ale všetko je len po znamostiach v Nitre musim skusat dalej hadam raz to vyjde😌