Najkvalitnejší multi - level marketing
Potrebujem sa zorientovať...
@evikap
JA si nerobim iluzie. Ale predpokladam, ze aj ked nie prave tento pan, ale mozno niekto ini, kto si to precita, si uvedomi, ze MLM je taky isty obchod ako akykolvek iny. Ze kazdy produkt sa moze predavat len za tu cenu, za ktoru su ludia ochotni ho kupit. A kazda jedna firma sa pozera v prvom rade na zisk. Robim dlho v obchode. Viem ako sa robia kalkulacie a vidim co ovplyvnuje rozhodnutia o tom aka cena sa da na trh.
Myslite ze velke firmy riesia v ktorom state kolko ludia maju penazi.
Neriesia.
Oni riesia len to, kolko su ti ludia ochotni za ich vyrobky zaplatit. Preto potom tie iste veci na SK v kamennom obchode stoja viac, nez v zapadnej europe. Je to len preto, ze za to zaplatime. MLM je rovnako "zly" obchod ako kazdy iny. Ponuka vam vyrobok a chce peniaze. Vy mozete kupit, alebo povedat nie.
Reagovať na mňa netreba, veď načo. Je tu nová stratégia, tvrdiť, že aj bežný obchod je vlastne zlý...
A jediný argument, ktorý som tu zachytil je ten, že nie všetky mlm siete majú výrobky z Číny. Inak nič iné...
Jediný problém mlm je ten, že zháňa ľudí a nie predáva výrobky. To je nepodstatný prvok v celom systéme. Ak by šlo o predaj výrobkov, tak sa to tu hemží ponukami na ekologické pracie prášky. A nie ponukami na prácu. Mlm hľadá spôsoby ako zarobiť. Ale zarobiť tým hore využitím grátis práce tých dole. A na to potrebujú hordu stále nových členov.
@stary_ujco Ak sa provízie vyplácajú na základe obratu, čiže predaja výrobkov, tak ako sa tie výrobky predávajú, keď tu tvrdíte, že sa neponúkajú výrobky? Ktorá MLM spoločnosť, ak nepredávala výrobky, prežila? Žijú len také, kde sa predávajú výrobky. Bez predaja výrobkov to nejde. Prečo by inak napr. Amway žila a rástla 55 rokov a stále sa nájdu ľudia, ktorí aj keď sa do systému zapoja teraz, dokážu zarobiť veľa? ...Takže Vaše uvažovanie je trochu inde, ale máte na to právo....Už ste sa niekedy stretli osobne s niekým zo seriózneho MLM a nechali si poriadne vysvetliť, o čom to je? Alebo sa o to snažíte len cez takéto fóra, kde to nie je možné?
Stále žiadne odpovede len zahmlievanie. Jedna amwajacka tu uz je, čakám kým sa zbehne celý kŕdeľ, aby ma začal presviedčať, že firma žije z predaja kila instantnej kávy za 70 eur... Budeš musieť byť naozaj skvelý vymyvac mozgov, resp. Ľudia dostatočne nahlavu aby toto kupovali. No stále nevidím ponuky na predaj kávy. Vidím len ponuky na prácu. Vieš mi toto vysvetliť?
@stary_ujco Musím sa úprimne priznať, že Vám moc nerozumiem. Ja napíšem A a Vy napíšete, že píšem B. Zatiaľ zarábam z toho, že mám zákazníkov, ktorí si odo mňa kupujú kávu. Chutí im a veľmi, nerobí im problém so žalúdkom... a preto si ju opakovane kupujú.
Ak mas teda v ponuke super kávu, prečo neponukas kávu, ale zhanas zamestnancov a lakas ich na pracu6,pri ktorej budú kavickovat s ľuďmi...
Ps:neviem v com píšem a a v com b, ale položil som tu mnoho otázok a stále nemám na ne odpovede.
Lebo to je druhý spôsob zarábania - oveľa výhodnejší, ako predávanie samotnej kávy - budovanie podnikateľskej siete. Prečo je napr. Tesco bohaté (resp. jeho majiteľ)? Lebo má sieť... Ale na inom princípe. Princíp MLM je pre všetkých. Princíp sietí ako je Tesco je len pre ich majiteľov, prípadne zopár bohatých vyvovlených.
naozaj založila som tému dala som jej čas a aj sebe a pochopila som jednú vec, že už nežijeme v priemyselnom období ale informačnom a aj čo je pyramída...z vlastnej polročnej skúseností - už 15rokov prevadzkujem bar - 2 čašníčky , 1 prevadzkárka,1 upratovačka, ja som úplne hore sedím na špici a každá tržba sa najprv zastaví u mňa v mojich rukách -ja rozhodujem ani jedna z nich nebude mať viac ako ja pokiaľ budem sedieť na špici ...a teraz druhá strana mince...na pochopenie ...sestra pred polrokom vstúpila do MLM podľa nej najkvalitnejší na trhu celosvetovom-viac než 30rokov-garancia istoty, predaj z dvora tiež garancia istoty ...ale čo podarilo sa jej tak ako tu poniektorí sa vyjadrujú "dostať" do svojho biznisu susedu, tá pochopila veľmi dobre čo je obchodná sieť a už dávno je mamažerka v tejto spoločnosti s príjmom 1500cca eur a moja sestra nemá aktivitu nemá ani cent ...možno som poniektorým otvorila očí o pyramíde , samozrejme iba tým ,ktrorí to chcú poznať a rozoznať ...a ešte niečo ma napadlo ja kedukončím živnosť, povyplácam soc.poist., zdr.poist. a budem spokojná ak mi niečo ostane, ale suseda buduje svoju obchodnú sieť dnes má v obchode 100ľudí a o 5rokov pri jej chtíču ...ani nehovorím 🙂
@ita111 Super, perfektne popísané, vysvetlené (y).
A k tomu ešte jedna nová informácia. Síce je spravodlivé, že v serióznej pyramíde (MLM) zarába ten, čo pracuje (a nie ten, čo "sedí" vyššie). Ale poznám jednu MLM spoločnosť (neviem, či je ich aj viac), ktorá odmeňuje aj tých, ktorí práve (alebo už) nerobia nič, ale nejakú tú prácu predtým predsa len odviedli - napr. našli šikovného človeka, ktorý je teraz úspešný. Lebo práve vďaka tomu, že osoba K našla osobu M a osoba M je veľmi pracovitá a šikovná a zarába peniaze (robí MLM spoločnosti obrat), má táto MLM obrat, čiže zisky. Bez osoby K by osoba M pre spoločnosť nepracovala a teda by mala MLM o to menší príjem. Takže za to, že táto osoba K urobila istú prácu - našla osobu M, si zaslúži odmenu. Keďže teraz osoba K nepracuje, nemá príjmy z obratu (tie má osoba M). Ale osoba K má príjem - odmenu za obraty, ktoré robí osoba M, ako poďakovanie za to, že našla túto osobu M. Toto mi príde ako ešte spravodlivejšie a práve preto som si vybrala práve spoločnosť OG (teda nie len preto, tých faktorov je oveľa viac - spolu dosť veľa faktorov za to - robiť práve pre túto MLM) 😉
Ak chcete niečo s niečím porovnávať ukážem vám príklad.
IASC je organizácia, ktorá udeľuje certifikáty firmám na spracovanie Aloe Vera, Keď sa tam na stránku dostanete, všimnite si, kto zo Slovenska spracováva Aloe.
Uľahčím vám robotu, slovenská firma tam nie je.
Choďte do kamenného obchodu a kúpte si Aloe, doma si však pozrite stránku IASC, či tam ten váš produkt je, lebo ja verím tomu, že na etikete ma uvedené, že výrobok má certifikát IASC.
Takže moji zlatí, ja si skôr kúpim AV za 30Eur od certifikovanej spoločnosti, aj keď je to MLM, ako z kamenného obchodu od výrobcu, ktorý na IASC nefiguruje.
Možno neviete, ale existuje cca 200 druhov Aloe, ale len štyri druhy majú liečivé účinky. To mi pripadá, ako keď dolejete do sušeného mlieka vodu a očakávate, že na vrchu sa vám vytvorí smotana.
A je to len o pár eur lacnejšie ako originál. Takže na čom preplácate? Je to predražený produkt MLM?
Aj registrácia MLM je dobrá nato, aby ste rozlišovali dobré od zla.
Je tu kapitalizmus a vy pozeráte na morálku v MLM.
A čím je kapitalizmus známy?
Že treba ušetriť na surovinách a čo najlepšie predať.
Nemám platené školenia, nerobím priamy predaj, mám svoj e shop od spoločnosti MLM, produkty sa kupujú a hlavne ich kúpi ten kto chce a ja som vo svojom zamestnaní.
Zaplatím za e shop 25 Eur na rok, toľko platím aj za doménu mojej klasickej web stránky.
Tých životných šancí je viac 🙂 Len si treba vybrať, komu aký produkt vyhovuje, s čím sa mu bude najlepšie pracovať. Takisto najrýchlejšie rastúca MLM a dôkazom sú aj mnohí ľudia, ktorí sú v prvej stovke medzi najlepšie zarábajúcimi v MLM (s tým sa nemôže pochváliť hociktorá MLM. A o čo všetkým ide najviac? O zárobky 😉 ) Takže zarobiť sa naozaj dá jednoducho a ľahko - lebo ide o kávu - tú pijú takmer všetci. Link a všetky potrebné info aj s kontaktmi na mňa na http://evikap.myorganogold.com/sk-sk/
Tiež ponúkam kávu s Reishi. Málokto si uvedomuje čo Reishi znamená pre jeho zdravie.
Tá práca ma tak nenapĺňala, lebo zdravotné zmeny pri užívaní Reishi, tak rýchle nenastanú a zákazník potom stratí motiváciu. Mňa samotného Reishi nikdy nestratí dôveru. Ja si Reishi aj doma pestujem.
To, akú prácu robím teraz, som veľmi spokojný. S účinkami sa to nedái porovnať, sú rýchle a presvedčivé.
A stačí pár minút, aby som aj prakticky presvedčil zákazníka.
Čítal som niekde, že predtým než sa rozhodnete akú prácu budete vykonávať si treba predstaviť, či by Ste to dokázali robiť aj zdarma, bez nároku na odmenu, či by Vás to aj tak motivovalo.
Teraz to musím prehlásiť, že áno.
S istotou Vám poviem, že zahodím ten finančný rozdiel ,distribútor a zákazník, v prospech zákazníka, ak sa rozhodne za mnou prísť.
Okrem toho, spoločnosť dáva percentuálny zisk na charitu, pre nákup životných potrieb detí v Afrike. Každý z nás distribútorov má možnosť sa rozhodnúť o finančnej čiastke zo zisku pre charitu.
Pomáhať ľuďom, to Vás musí motivovať!
Napíšte mi, ak Vás zaujal môj postoj a chcete ma nasledovať. Netrvám na tom, aby Ste robili celý život zdarma, ale aby Ste prispeli africkým deťom.
Produkty Vás zaujmú a budete mať úspech , verte mi! 🙂
Tu si môžete pozrieť aj oficiálne štatistiky, ktorým spoločnostiam sa ako darí, ktoré patria naozaj medzi tie TOP (OrganoGold je na prvom mieste 😉:
http://www.10incomes.com/page/top-earners-hall-...
http://www.10incomes.com/page/mlm-500-momentum-...
Chcem len podotknúť, že keď si vyberáte prácu, aby to malo zmysel.Musí vás to baviť.
Nereagujte na výzvy- Zarobím mesačne 3000 Eur a nepoznáte podstatu práce.
Väčšina práce je o nadväzovaní kontaktov a kontakty sa nadväzujú ľahšie, keď ľuďom v živote so službou, či produktom, pomáhate.
Asi takto pomáham. 🙂
Ja až veľmi dobre viem, čo to je Reishi. Preto s Vami sympatizujem.
Tak Vám odporúčam urobiť toto: http://www.medfun.sk/Alkoholový-extrakt-z-Reish...
@evikap treba si pozriet DSA
http://www.businessforhome.org/2015/08/direct-s...
@stary_ujco vymyvac mozgov, je televizia
A mame tu nového úspešného predajcu kremov na omladnutie. Ráno si založí účet a hneď je aktívny. Mlm je budúcnosť, ale nie tých chudákov, ktorí sa tu nechajú zlakat vidinou peňazí skoro zadarmo...
@stary_ujco
v MLM NIKDY NIE SU PENIAZE ZADARMO ESTE TAKU MLM SOM NEVIDEL A VENUJEM SA MLM OD 1993 TAKZE SOM VAM ZATIAL NIC NEPRDAL ANI NEPONUKOL PRETO SA CUDUJEM VASEJ REAKCII
K TYM KREMOM SI POZRITE TO VIDEO ABY STE BOL TAK NA 5 % V OBRAZE CO SA DEJE OKOLO VAS
SUHLAS UZ SA TO DEJE JE UZ KOPEC LEKAROV V TIME
Valcujeme celosvetové trhy a sme odkázaní na naháňanie zamestancov na fore pre mamičky...
A doktora, čo mi toto ponúkne zaradim do kategórie tých, čo ich vidim v reklame na zubnú pastu. Navyše doktor ma byt doktor a nie predavač zázračného sirupu alebo inej sarlatanskej chémie.

@spirit16 Nemá význam sa tu doťahovať s ľuďmi s takými názormi 😉 Oni sú presvedčení o svojej pravde a keď nechcú vidieť iné skutočnosti, tak to nemá zmysel. Už som to raz zažila a príspevky nemali konca a bolo to stále o tom istom. Poučila som sa - ja už tomu pánovi reagovať nebudem 🙂