Najkvalitnejší multi - level marketing
Potrebujem sa zorientovať...
Nie kazdy.....je odrb.MLM green ways je na vysokej urovni a maju najlepsie produkty, ake som kedy mala.Nika
Nerozumiem otazke. Najkvalitnejsi MLM? Je to pyramidovy system, tak o co ide. Ze si nejaky zalozis, a kolko ludi musis mat pod sebou, aby si si zarobila na Mercedes? 🙂
Tam nejde ani tak o produkty, ako o to, co najvyhodnejsie ich predat, cize najlepsie na nich zarobit. Takze treba nasadit kaleraby do hlavy, presviedcanie zakaznika (az tomu sa uveri), ohromna "glorifikacia" tovaru. Cize aby niekto na vrchole zarobil, musi mat pod sebou X ludi, a tym padom automaticky sa to musi odrazit na cene vyrobku, teda je to x-krat predrazene, ako keby to islo od vyrobcu cez jeden obchod ku konecnemu zakaznikovi. 😝
Asdi tak o MLM v skratke. 🙄
mozes sa aj ty, ked budes robit. 🙂 .nebudem to uz viac komentovat,nema to zmysel.
skusili sme za te roky ozaj kadeco od 90r amway - drahy ,vyrobky o nicom
nakoniec FFi, vyrobky fajn,ale ked nemas pravidelne nakupy,tak si s MLM v ...
GW vyrobky fajn,ale mam ich viac menej pre vlastnu spotrebu, MLM tam neriesim
Kazdy MLM je o oslovovani dalsich ludi, inak to nejde a komu sa nekce behat a hladat,tak nech ani nezacina s tym
Naj sa mi teras vidi Lyoness, tam aspon davaju ozajstne penazne odmeny za kazdy ich nakup, za nakup tvojich znamych,aj ich znamych
Ahojte zienky, viem, ze je vas tu viacero, ktore pracujete v MLM, chcela by som sa poradit.
Uvazujem, ze zacnem aj ja, kedze na Slovensko prave prislo nove americke mlm BHIP, ktorych vyrobky pouzivame doma uz vyse 5 rokov a viem, ze su vyborne. Posielali sme si ich zo zahranicia.
Prosim zdrzte sa komentarov typu je to piramida, predrazene a podobne.. V ktorej praci nerobite na ludi vo vyssich poziciach ? A viem, ze v mlm moze aj clovek nizsie zarobit viac, ako ten nad nim. Po dalsie, mlm vyrobky nie su predrazene, to je blud, prave naopak. Firmy neminaju na reklamu a na distribuciu po obchodoch. Napr. Red Bull bol tiez mlm a hned ako presiel na klasicky predaj, zdrazel.
Neviem sa rozhodnut, viem, ze takato praca nie je pre mna, som trochu nekomunikativna a nespolocenska... Ale je to nove mlm a preto chcem do toho ist, pretoze by som bola medzi prvymi v ,,piramide" a ked sa to rozbehne, tak to urcite bude slusne zarabat... Alebo sa mylim ?
Po akej dobe ste zacali zarabat v mlm ? Kolko casu ste tomu venovali ? Na co by som si mala dat pozor ?
Co si myslite o takomto systeme ? http://www.energiabhip.sk/hladame-distributorov
Dobry ? Zly ? Je to pre mna spanielska dedina
@graziela Ale no, neprehanaj 🙂, odporucila som ich v par temach. Ospevujem aj ine vyrobky a hlavne bylinky a rastliny, do ktorych dost vidim... Domyslas si zle. Ano su to vyborne produkty, ktore casto odporucam, pretoze ich poznam roky z Rakuska a Slovinska, kde zijem striedavo so Slovenskom koli manzelovej praci.
A nezacala som, mozno v buducnosti, mozno. Ak sa usadime na Slovensku, o com sa este rozhodujeme, teraz to ani nema moc zmysel, kedze som viac mimo ako tu. Nepotrebujem tu na nikom surne zarabat, moja financna situacia je viac nez dobra. Nemyslis, ze keby som nieco predavala, pisala by som, aby ma uzivatelky kontaktovali alebo zanechala kontakt, a nie len hodila link na bhip stranku? Ako to tu robi XY mamiciek ?
Ak niekedy zacnem, dozvies sa velmi rychlo, urcite by som sa zaregistrovala ako pro a urobila si vlastnu stranku, kde nebudu popisane take bludy, ako ze ceresna Acerola ma najviac vit. C z ovocia na svete ( to ma Australska slivka Terminalia, pre zaujimavost 🙂 ) ... Cela ta stranka je onicom, ale produkty su fakt dobre.
MLM je užasný,len treba nájsť ten pravý 🙂
V prípade že hľadáte v ktorom MLM systéme by ste chceli začať, mám pre vás informácie, ktoré vám môžu pomôcť. Spoločnosť Jeunesse Global je najrýchlejšie rastúca spoločnosť v oblasti sieťového marketingu na svete. Technológia ktorú ponúka nemá na svete konkurenciu. Produkty sám používam a odporúčam ich svojim známym a priateľom. Takú príležitosť na finačnú slobodu akú vám ponúkne Jeunesse vám nedá nik v živote. Pre viac info si pozrite živé vysielanie alebo vysielnaie z archívu http://stano88.pleja.tv/ prípadne ma kontaktujte na podnikaj8@gmail.com
Na MLM su akurat nebezpecne vyssie uvedene tvrdenia od goliath88, ktorym niektori ludia jednoducho slepo veria a casto si na zaklade tohoto myslelia, ze bez prace su kolace. MLM je vsak tvrda praca. Financna sloboda nepride len tak akokolvek je system a vyrobky super.
Súhlasím - celý systém, spoločnosť, všetko okolo nás je pyramída. Napr. aj taká sociálna poisťovňa (ale psst, len im to nepovedzte 😉 ) . Všetci tam lejeme peniaze a kto má z toho najviac? Seriózne MLM fungujú ako lievik a zarábajú všetci, ktorí chcú. Nie každý však vie pracovať sám pre seba. Mnohí potrebujú jasné pravidlá, dokedy čo treba stihnúť... To je klasické zamestnanie.
Nedá sa povedať, ktorý MLM je najkvalitnejší. Každý človek je individualita a tak každému vyhovuje niečo iné.
Dôležité je, aby spoločnosť mala seriózny a spravodlivý systém odmeňovania. Potom už ide len o to, aby si človek vybral produkt, s ktorým sa mu bude dobre pracovať.
A čo takto káva? Pijete kávu? A platia Vám za to, že pijete práve tú ktorú značku kávy?
Ak je Vaša odpoveď nie - neplatia a chcete mať príjem za to, že pijete kávu a pozývate ľudí na kávu, tak sa mi ozvite 🙂 Teším sa na ambicióznych kávičkárov.
Uz som sa bál, že na konci nebude ponuka na prácu... 😀
Kavickovanie a brať za to peniaze. No kto by nechcel. Stačí uz len potom zohnať ďalších kavickarov a peniaze sa pohrnu... Nie, to nie je pyramída. To je dobre premyslený biznis plán s predajom vzoriek...
@stary_ujco A je niečo zlé na takom biznis pláne, keď v ňom ide o win-win? Všetci z toho majú výhody.
Hej, len chudák zamestnanec nakupuje predražené vzorky, aby ich nechával vypiť cudzím ľuďom,ktorých sa bude snažiť nahovoriť, aby si tiež kúpili vzorku, ktorú budú ponúkať ďalej...
Firma co to predáva, sa teší. Ľudia s taborom 200 ochutnavacov pod sebou berú pár percent a 200 ochutnavacov vypisuje po webe, akú ma skvelú pracovnú ponuku...
@stary_ujco Hmmm...toto píše človek, čo o tom vie veľmi málo 😉
To mi píše niekto, kto prezradí detaily len pri šálke kávy...
@stary_ujco A dajú sa detaily prezradiť aj inak, ako rozprávaním sa?
Napríklad, že ich sem za tri minuty napíšeš a nebudeš musieť ísť na dvadsať hodinových stretnutí pri kávičke...
Takže môžeš začať. Napríklad tým, čo predavas. Akú mas províziu z priameho predaja produktu. Akú máš províziu za získanie nového človeka a koľko percent z jeho obchodu ide tebe. Aké sú vstupné náklady a koľko je pravidelná platba do systému (aj objednávka katalógov je platba). Tiež ma zaujíma, koľko hodín mesačne ťa to stoji, aké máš náklady a aký príjem. Výhovorky typu teraz zamakam a o rok sedím na Bahamách na plazi neberiem.
Ďakujem za odpovede za seba aj všetkých zvedavcov
Tak veľa informácií sa naozaj nedá napísať za 3 minúty. Písanie trvá dlhšie, ako hovorenie a ústne zodpovedať všetky tieto otázky by trvalo tak cca hodinu.
Ja to skusim za 30 sekund, dobre?
Provizia je okolo 20-30 percent, zalezi podla tovaru. Ale konkurencia je svina takze v zaujme predaja pojdes tak na 7-10.
Vstupne naklady v podobe skolenia, katalogov, startovacieho balicka, vzorkovnika a podobnych somarin su od 10 do 200 eur, v pripade nenazranejsich sieti sa to splha kludne cez tisicku 😀
Pravidelne platby do systemu su casto nizke (od par eur za katalog, az po vychcane systemy, kde na teba tlacia s kupou vyhodnych demo produktov, vzoriek a noviniek za zvyhodnene ceny, ktore potom mozes nasledne predat za drahsie...) Dalsie a dalsie skolenia nevynimajuc.
Mesacne to vychadza na par drobnych, ale stravis tym cele hodiny pri zhanani ludi a otravovani po vselijakych forach.
Najzaujimavejsia polozka je suma za ziskavanie novych clenov (preto to vlastne vsetci aj robia, kde dostavas takpovediac zisk z jeho vstupneho poplatku).
Pekne grafy o tom, ako zozenies 20 ludi, ti zozenu dalsich 20 a ti zozenu dalsich 20 a ty mas pod sebou 8000 !!!!! ludi a vylihujes v hojdacej sieti su pekne blaboly. Az by to malo fungovat, tak je predajcom danej znacky kazdy piaty clovek v meste a ty tomu celemu sefujes !!! Ze na smiech? No samozrejme... Najme ak si predstavim, ze kazdy z tych 8000 ludi (co su predajcovia) zaroven predava kazdy jeden bozi mesiac vyrobky za povedzme 100 eur kazdy, aby si z toho vobec nieco mohla mat. Ak sa tu bavime napriklad o cistiacich prostriedkoch do domacnosti (alebo aktualne oblubenej kave), tak to znamena mat niekolko stalych odberatelov, co pucuju hotel a kavou zasobuju mensiu restauraciu... Lebo vychlastat ako osoba 2 kila kavy mesacne je nemyslitelne.
No a samozrejme som zabudol na tu zaujimavu vec, ktora za celym tym biznisom je:
povedzme si, ze siet dokaze ziskat tych 8000 clenov (20x20x20) v troch urovniach. Kazdy mesiac predaju katalog po 1,99 eura. Hruby prijem 16000 eur... 😀
Siet ale rastie (co je vlastne zmyslom MLM) a kazdy mesiac ziska povedzme 1000 novych ludi, so vstupnym poplatkom 10 eur. Cista ryza 10 tisic.
Mesacne urobia 3 skolenia pre 20 ludi, poplatok 100 eur na osobu. Prijem 6000 eur.
Popritom predaju 1000 vyrobkov po 10 eur. Hruby prijem 10000 eur, cisty tak povedzme 3000.
Naozaj tu maju ludia este pocit, ze sa firma zivi predajom vyrobkov?
No a ake su naklady firmy?
A: zohnat nejakeho cinskeho vyrobcu kozmetiky, vyrobkov, whatever coho, ktory dokaze vyrabat lacno a balit to do peknej krabice so zlatymi pismenkami.
B: vytlacit pekne katalogy za par supiek (ked mi to moze davat zadarmo Kaufland, preco nie aj nejaky MLM?)
C: ??? Vlastne uz nic, dalsi biznis zabezpecuju chudaci, co sa snazia zarobit.
Akurat si popisal extrem. Nie vsetky MLM vyrabaju vyrobky v Cine. Ale to nie je dolezite.
Mne je akurat zabavne ako maju ludia dva metre na obchod.
Tak ako si to opisal funguje uplne kazdy obchod (viac alebo menej extremne).
Kazda firma sa snazi vyrobit co najlacnejsie, zabalit co najputavejsie, co najprefikanejsie vymyt hlavu, aby si si myslel, ze tuto vec potrebujes a potom kazda firma potrebuje obchodnikov, co to predaju.
Akurat ze ludia maju furt problem len s MLM. Ked ides do obchodu a kupis si kavu tam, tak si myslis, ze pyramidovo na to nezarobilo x ludi?

@ita111 kazdy MLM je najkvalitnejsi odrb....tak, myslim, ze si uz zorientovana.. 😉