Najlepšie mestá na život a prácu na Slovensku
Ahojte, ktoré mestá sú najlepšie na život? Na slovensku( Haha) celkovo pracovné možnosti, platy, bývanie a tak, že kde najlepšie sa dá usadiť? (Okrem teda Bratislavy)
Nemas muza na modrej streche???ved tam to preberaju tiez,ty si isto jeho zena,ze???
Nemas muza na modrej streche???ved tam to preberaju tiez,ty si isto jeho zena,ze???
@anonym_4a0643 a ak by aj, je to problem riesit aj na tejto stranke? Uzivatelka sa normalne pyta, nemusis spustat hejt
@anonym_autor čo sa týka práce, záleží aj na odvetví ale podstate asi len Trnava, Nitra a potom trošku menej Žilina, Košice. Kde je to najlepšie na rodinný život je subjektívne.
@anonym_4a0643 a ak by aj, je to problem riesit aj na tejto stranke? Uzivatelka sa normalne pyta, nemusis spustat hejt
@tato_ a kto pusta hejt,ved aj jej muz napisal,ze moze byt,ze to uz riesia niekolko rokov kam ist.On odpovedal na streche normalne,ty ako si divoko.Co ta to tak rozculilo,co??
Zorad si mesta podla velkosti a mas odpoved
Pre mňa je to Žilina https://www.forbes.sk/zilina-ma-rychlejsi-inova...
Pre mňa by to bola Trnava, keby sa nejako dal stíšiť ten vetrisko čo tam býva... Páči sa mi mesto, je tam všetko, blízko Bratislavy. Mne sa Bratislava ako celok nepáči a potom veľké mestá Trenčín za mňa pekné mesto, ale nesedia mi tam ľudia, Nitra také o ničom mesto a v kraji dosť našej menšiny. Banská Bystrica veľa mestkých častí v kopcoch a rovnako aj námestie v kopci, Žilina potom ako Bratislava mi príde taká nekompaktná, Prešov a Košice to je už daleko od Bratislavy a ani žiadne veľké významné mesto poblízku zahraničné.
Ak to má byť väčšie mesto a nie Bratislava tak Trnava.
Ak na veľkosti nezáleží tak okolie BA. Tam je práce celkom dosť. Čiže Senec, Pezinok a okolie.
Pre mňa by to bola Trnava, keby sa nejako dal stíšiť ten vetrisko čo tam býva... Páči sa mi mesto, je tam všetko, blízko Bratislavy. Mne sa Bratislava ako celok nepáči a potom veľké mestá Trenčín za mňa pekné mesto, ale nesedia mi tam ľudia, Nitra také o ničom mesto a v kraji dosť našej menšiny. Banská Bystrica veľa mestkých častí v kopcoch a rovnako aj námestie v kopci, Žilina potom ako Bratislava mi príde taká nekompaktná, Prešov a Košice to je už daleko od Bratislavy a ani žiadne veľké významné mesto poblízku zahraničné.
@marsmykkok a v Trnave je dosť pracovných príležitostí? Pýtam sa lebo som tam pozerala pracovné ponuky, resp. Stále tam pozerám a teda nezda sa mi, že by tam bola dáka veľká ponuka.
Študujem v Žiline a lepšie miesto na život si neviem predstaviť
Senec, Pezinok, sv. Jur ak nevadi dedina, vsetko blizko BA kee mas asi nakvacsie pracovne prilezotosti. BA nie je len centrum ale su ti ak casti ako devinska, Zahorska, Vajnory kde mas kludny zivot, MHD do mesta s vyhodami mesta ale s pocitom dediny.
@marsmykkok a v Trnave je dosť pracovných príležitostí? Pýtam sa lebo som tam pozerala pracovné ponuky, resp. Stále tam pozerám a teda nezda sa mi, že by tam bola dáka veľká ponuka.
@13uzivatelka11 Na slovenské pomery dosť, však je tam aj automobilka, vysoké školy, úrady ako v každom krajskom meste, prípadne Amazon v Seredi alebo dočasne aj niečo v Bratislave ak človek bližšie nenájde.
@anonym_autor asi Trnava, ešte Piešťany sú celkom blízko dostupné k Bratislave, Modra, Pezinok...

Davas otazku typu aky dlhy je kusok snurky? Resp ktory doktor je najlepsi??
Otazky na ktore ti daju styria ludia sest roznych odpovedi su jednoducho zle polozene