icon

Náročné hľadanie práce po materskej

20. mar 2025

Tato téma je pre ľudí ktorí si aktuálne hľadaju prácu. Ja som zacala hľadať ešte počas materskej. A pokračujem uz aj tri mesiace po materskej, čiže hladam prácu uz 7 mesiacov. Absolvovala som neskutočne množstvo pohovorov, posledný mesiac aj dva za jeden deň, posielam životopisy len na pozície o ktoré mám naozaj záujem a na ktoré mám aj kvalifikáciu, ale musim povedať že som veľmi vyčerpaná z toho všetkého. Nemozem sa sťažovať na malo príležitostí. Absolvovala som rôzne pohovory kde má skúšali, iq testy, počítala som príklady, hrala role play, bola som na testovacom dni, riešila case study, absolvovala som 1. 2. A dokonca aj 3. Kolá výberových pohovorov, pocit väčšinou vždy fajn a napriek tomu stále som bez prace. Zažívate aj vy toto? Cítim sa vyflusnuta viac akoby som reálne aj odpracovala pracovný čas a uz len keď počujem že mi zvoní mobil som podráždená pri pomyslení na další pohovor. Snažiť sa neprestanem ale mám toho dosť. Stále rozprávať o sebe, vysvetľovať pomaly celu pracovnú históriu… Nehovoriac o pocite neschopnosti ked idem na úrad prace.. Mám dosť baby, ďakujem, hadam mi tento výlev pomôže trochu .. ak je nás tu viac, potešia ma nejake vaše postrehy

Strana
z4
mikaela1
19. jún 2025
@estellas

Ahoj, autorka mne tiež trvalo dlhšie si nájsť prácu.
Ja som bola po škole a všade ma odbili že nemám prax.
Teraz sa mi podarilo nájsť prácu ale trvalo to dlhšie.

@estellas co sa vám podarilo nájsť?

Strana
z4