icon

Nárok na príspevok 800 EUR pre nových učiteľov

klincek91
13. máj 2025

Ahojte, chcem sa opýtať, či mi vzniká nárok na príspevok 800€ pre štátnych a verejných zamestnancov, keď som len v polke mája nastúpila prvýkrát do zamestnania ako učiteľka?

Strana
z3
gov
Odpoveď bola odstránená
kvietok2012
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov prečítaj si po sebe čo si napísal a buď na seba nesmierne hrdý...(irónia)

klincek91
autor
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov priala by som Vám vyskúšať si túto prácu aspoň na týždeň, aby ste zistili, že to nie je len tak med lízať ako si to predstavujete. 🙂 Pekný deň Vám ešte prajem.

zuzka1117
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov u teba vzdelanie naozaj zlyhalo ...

buberova
13. máj 2025

Že týto 🫣🫣🫣

fajnova
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ani sa nečudujem, že sa stazujes na učiteľov. Minimálne slovencinarku si mal/-a veľmi slabú...
K otázke sa neviem vyjadriť, ale som zvedavá..

nika1971
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov o tu píšeš za nezmysly...kedy komu stále navysovali platy! Ako prepáč,ale ja osobne robím na UPS VaR už viac, ako 25 rokov,moja agenda je veľmi rozsiahla a moji klienti majú väčšinou viac ako zarobím ja... S VS nezarobim ani 1000 eur mesačne...a je to agenda,ktorú každý potrebuje v najtazsich životných etapach....my si nezsluzime normálne žiť? Nezaslúžime si dôstojne platy? Veď sme jak socky,čo nemajú na nič...tak prepáč,že chodíme do práce a riešime problémy iných ľudí...dúfam,že o pár rokov,keď túto agendu nebude mať kto robiť si všetci uvedomia,že aj toto je potrebné ..bežné sa stáva,že prídu mladí, a keď uvidia nástupný plat,tak sa otočila na opätkoch....tak nepíš,o čom vôbec nevieš ..

jj_anka
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov s tebou veru diktaty nepísali, ak máš deti, tak to ani ty prosím nerob!

nikaeli
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov a prečo sa nezamestnáš v štátnej správe? budú ti neustále zvyšovať plat, budeš sa voziť na novom aute, sedieť pod klímou, piť teplú kávu a v lete utekať domov písať s deťmi diktáty 🤷🏻‍♀️ možno im pôjde gramatika lepšie ako tebe....

tundra
13. máj 2025
@nikaeli

@gov a prečo sa nezamestnáš v štátnej správe? budú ti neustále zvyšovať plat, budeš sa voziť na novom aute, sedieť pod klímou, piť teplú kávu a v lete utekať domov písať s deťmi diktáty 🤷🏻‍♀️ možno im pôjde gramatika lepšie ako tebe....

@nikaeli 😂😂😂👍

vieronika14
13. máj 2025

Ahoj ja robim od aprila upratovacku v skolstve a nevieme tiez...ale niekde sme citali, ze treba mat odpravovany 1 den.

micusa2222
13. máj 2025
@klincek91

@gov priala by som Vám vyskúšať si túto prácu aspoň na týždeň, aby ste zistili, že to nie je len tak med lízať ako si to predstavujete. 🙂 Pekný deň Vám ešte prajem.

@klincek91 nemyslím, že je to tak hrozné...a čo pekári, / budíček - 3:00 ráno, smetiari- -4:00 ráno/, mäsiari - chladiaci box- miesto práce/... tí čo ??

mateson2004
13. máj 2025
@nika1971

@gov o tu píšeš za nezmysly...kedy komu stále navysovali platy! Ako prepáč,ale ja osobne robím na UPS VaR už viac, ako 25 rokov,moja agenda je veľmi rozsiahla a moji klienti majú väčšinou viac ako zarobím ja... S VS nezarobim ani 1000 eur mesačne...a je to agenda,ktorú každý potrebuje v najtazsich životných etapach....my si nezsluzime normálne žiť? Nezaslúžime si dôstojne platy? Veď sme jak socky,čo nemajú na nič...tak prepáč,že chodíme do práce a riešime problémy iných ľudí...dúfam,že o pár rokov,keď túto agendu nebude mať kto robiť si všetci uvedomia,že aj toto je potrebné ..bežné sa stáva,že prídu mladí, a keď uvidia nástupný plat,tak sa otočila na opätkoch....tak nepíš,o čom vôbec nevieš ..

@nika1971 a to tých necelých 1000 je už aj s osobným príplatkom.Ja hovorím, že raz by úrady práce mali ísť do takého štrajku, aby neodišli žiadne dávky (prídavky na deti, HN rodičáky atď) To by bol iný "mejdan"

mateson2004
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ty si neskutočný. Ale vůl.

klincek91
autor
13. máj 2025
@micusa2222

@klincek91 nemyslím, že je to tak hrozné...a čo pekári, / budíček - 3:00 ráno, smetiari- -4:00 ráno/, mäsiari - chladiaci box- miesto práce/... tí čo ??

@micusa2222 Rešpektujem ľudí, ktorí pracujú tvrdo a fyzicky náročne. Ale znižovať hodnotu učiteľskej práce len preto, že nie je o rannej šichte od 3:00 je nepochopenie toho, čo učiteľ naozaj robí.

gov
Odpoveď bola odstránená
kvietok2012
13. máj 2025

Baby, nereagujte naňho...provokuje a robí mu to dobre...

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
hankab
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov by som to tu popisala ako “hasici makaju” 🙂. A to vsetka cest tim, ktori vystrihuju mrtvoly z aut. Ale vacsinu zmien si na nocnej pospinkaju, pozru futbal, hokej. A zvysok volneho casu si privyrabaju vselicim. Mame ich v rodine niekolko. Takze ked niekto učiteľkám zavidi prazdniny, tak nech aj hasicom zavidi spanok na nočných zmenách, aj smetiarom to, ze o 9 rano im padla. Kazde povolanie ma svoje vyhody aj nevyhody. A v konečnom dôsledku vsetci robia za par susnov.

klincek91
autor
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov Tak namiesto vypisovania komentárov sa zamestnajte na úrade a urobte tam zmeny, keď Vám všetko vadí. 🙂

gov
Odpoveď bola odstránená
kvietok2012
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov Nemáš ani len šajnu o tom ako ťažko robia zachranari, policajti a aj úradníci...nie vsetci pijú kavu a odchadzaju o 12tej domov...by som chcela vediet aku prácu máš ty...urcite začínaš o 8h a končíš o 14h, na obed máš hodinovu prestavku, chodís si najnovším bmw a vikendy a sviatky máš volné...

nikaeli
13. máj 2025
@micusa2222

@micusa2222 to naozaj ideš porovnávať smetiara s učiteľkou?? naozaj??

nika1971
13. máj 2025
@mateson2004

@nika1971 a to tých necelých 1000 je už aj s osobným príplatkom.Ja hovorím, že raz by úrady práce mali ísť do takého štrajku, aby neodišli žiadne dávky (prídavky na deti, HN rodičáky atď) To by bol iný "mejdan"

@mateson2004 veru...a čo také príspevku na opatrovanie a asistencie. Naše platy sú úplne minimum...to sme u nás ešteudia,čo tam robí alebo túto prácu majú radi ...my ideme a som zvedavá,kto za cca 800 eur v hrubom to bude robiť ..veď nech príde gov medzi nás...potešíme sa

gov
Odpoveď bola odstránená
benit
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ty musis byt velmi nestastny clovek. Chlap na mamickovskej stranke a taketo hnusy zo seba vydavat.
Neviem co by donutilo mojho chlapa sem vobec nakuknut a nie sa prihlasit a o prispievani ani nehovorim. Velmi smutny zivot. Najdi si kamaratov a pri pive mozes pustat taketo hnusy.

nika1971
13. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ty tak veľký pred vieš,čo robia úrady práce...si nastuduj!!!...pre mňa nech ich zrušia...vtedy by všetci pistali ..

gov
Odpoveď bola odstránená
fajnova
13. máj 2025

Ľudia by nemali piť... gov, už len jednu kapurkovu a hajde spať.

Strana
z3