Nárok na príspevok 800 EUR pre nových učiteľov
Ahojte, chcem sa opýtať, či mi vzniká nárok na príspevok 800€ pre štátnych a verejných zamestnancov, keď som len v polke mája nastúpila prvýkrát do zamestnania ako učiteľka?
@gov prečítaj si po sebe čo si napísal a buď na seba nesmierne hrdý...(irónia)
Že týto 🫣🫣🫣
@gov o tu píšeš za nezmysly...kedy komu stále navysovali platy! Ako prepáč,ale ja osobne robím na UPS VaR už viac, ako 25 rokov,moja agenda je veľmi rozsiahla a moji klienti majú väčšinou viac ako zarobím ja... S VS nezarobim ani 1000 eur mesačne...a je to agenda,ktorú každý potrebuje v najtazsich životných etapach....my si nezsluzime normálne žiť? Nezaslúžime si dôstojne platy? Veď sme jak socky,čo nemajú na nič...tak prepáč,že chodíme do práce a riešime problémy iných ľudí...dúfam,že o pár rokov,keď túto agendu nebude mať kto robiť si všetci uvedomia,že aj toto je potrebné ..bežné sa stáva,že prídu mladí, a keď uvidia nástupný plat,tak sa otočila na opätkoch....tak nepíš,o čom vôbec nevieš ..
Ahoj ja robim od aprila upratovacku v skolstve a nevieme tiez...ale niekde sme citali, ze treba mat odpravovany 1 den.
@gov priala by som Vám vyskúšať si túto prácu aspoň na týždeň, aby ste zistili, že to nie je len tak med lízať ako si to predstavujete. 🙂 Pekný deň Vám ešte prajem.
@klincek91 nemyslím, že je to tak hrozné...a čo pekári, / budíček - 3:00 ráno, smetiari- -4:00 ráno/, mäsiari - chladiaci box- miesto práce/... tí čo ??
@gov o tu píšeš za nezmysly...kedy komu stále navysovali platy! Ako prepáč,ale ja osobne robím na UPS VaR už viac, ako 25 rokov,moja agenda je veľmi rozsiahla a moji klienti majú väčšinou viac ako zarobím ja... S VS nezarobim ani 1000 eur mesačne...a je to agenda,ktorú každý potrebuje v najtazsich životných etapach....my si nezsluzime normálne žiť? Nezaslúžime si dôstojne platy? Veď sme jak socky,čo nemajú na nič...tak prepáč,že chodíme do práce a riešime problémy iných ľudí...dúfam,že o pár rokov,keď túto agendu nebude mať kto robiť si všetci uvedomia,že aj toto je potrebné ..bežné sa stáva,že prídu mladí, a keď uvidia nástupný plat,tak sa otočila na opätkoch....tak nepíš,o čom vôbec nevieš ..
@nika1971 a to tých necelých 1000 je už aj s osobným príplatkom.Ja hovorím, že raz by úrady práce mali ísť do takého štrajku, aby neodišli žiadne dávky (prídavky na deti, HN rodičáky atď) To by bol iný "mejdan"
@klincek91 nemyslím, že je to tak hrozné...a čo pekári, / budíček - 3:00 ráno, smetiari- -4:00 ráno/, mäsiari - chladiaci box- miesto práce/... tí čo ??
@micusa2222 Rešpektujem ľudí, ktorí pracujú tvrdo a fyzicky náročne. Ale znižovať hodnotu učiteľskej práce len preto, že nie je o rannej šichte od 3:00 je nepochopenie toho, čo učiteľ naozaj robí.
Baby, nereagujte naňho...provokuje a robí mu to dobre...
@gov by som to tu popisala ako “hasici makaju” 🙂. A to vsetka cest tim, ktori vystrihuju mrtvoly z aut. Ale vacsinu zmien si na nocnej pospinkaju, pozru futbal, hokej. A zvysok volneho casu si privyrabaju vselicim. Mame ich v rodine niekolko. Takze ked niekto učiteľkám zavidi prazdniny, tak nech aj hasicom zavidi spanok na nočných zmenách, aj smetiarom to, ze o 9 rano im padla. Kazde povolanie ma svoje vyhody aj nevyhody. A v konečnom dôsledku vsetci robia za par susnov.
@gov Nemáš ani len šajnu o tom ako ťažko robia zachranari, policajti a aj úradníci...nie vsetci pijú kavu a odchadzaju o 12tej domov...by som chcela vediet aku prácu máš ty...urcite začínaš o 8h a končíš o 14h, na obed máš hodinovu prestavku, chodís si najnovším bmw a vikendy a sviatky máš volné...
@micusa2222 to naozaj ideš porovnávať smetiara s učiteľkou?? naozaj??
@nika1971 a to tých necelých 1000 je už aj s osobným príplatkom.Ja hovorím, že raz by úrady práce mali ísť do takého štrajku, aby neodišli žiadne dávky (prídavky na deti, HN rodičáky atď) To by bol iný "mejdan"
@mateson2004 veru...a čo také príspevku na opatrovanie a asistencie. Naše platy sú úplne minimum...to sme u nás ešteudia,čo tam robí alebo túto prácu majú radi ...my ideme a som zvedavá,kto za cca 800 eur v hrubom to bude robiť ..veď nech príde gov medzi nás...potešíme sa
@gov ty musis byt velmi nestastny clovek. Chlap na mamickovskej stranke a taketo hnusy zo seba vydavat.
Neviem co by donutilo mojho chlapa sem vobec nakuknut a nie sa prihlasit a o prispievani ani nehovorim. Velmi smutny zivot. Najdi si kamaratov a pri pive mozes pustat taketo hnusy.
Ľudia by nemali piť... gov, už len jednu kapurkovu a hajde spať.