icon

Našiel vám úrad práce zamestnanie?

ivanis267
13. nov 2025

Našiel niekomu úrad práce schopné zamestnanie?

anonym_f95ecc
13. nov 2025

Neviem o nikom, tam ťa len buzerujú

anonym_79b1e2
13. nov 2025

Nie, vzdy sama. Iba som vyuzila kurzy, absolventsku prax alebo dpbrovolnicku cinnost.

rozculena
13. nov 2025

nie.Prvé,čo mi tam povedali bolo,že oni tam nie sú na to,aby mi hľadali zamestnanie.Dokonca ja som mala byť zaradená ako ID a vyšší vek do nejakej špeci starostlivosti a ani to sa nestalo

katica06
13. nov 2025

Môj sused, z úradu ho poslali na volné miesto ,ale ešte v r2018 od vtedy tam pracuje a prácu si pochvaľuje, robí údržbara na zimnom štadióne

dada_99
13. nov 2025

ani raz. ak aj nieco nasli, tak to bolo totalne nepouzitelne, nevhodne pre mna.

anonym_678972
13. nov 2025

su tam na to aby buzerovali. ani mne nikda nepomohli

misulka22
13. nov 2025

Nie ale ten novy portal co maju pre nezamestnanych je top😂 ja som vystudovany vyzivar/zootechnik prax mam okolo zvierat a ten ich portal mi na zaklade mojho profilu a inzeratov co davaju zamestnavatelia ponuka ako najvhodnejsie pracovne miesta - radiolog, advokatsky koncipient a obchodnik pre rusky trh...

januarova
13. nov 2025

@ivanis267 mne ano, pred 27 rokmi

viera012345
13. nov 2025

@ivanis267 Zamestnanie nenašiel, ale o ponuke som sa dozvedela na UPSVaR.Potom to už bolo o mojej snahe a šťastí uspieť na výberovom konaní

lenka2710
13. nov 2025

@ivanis267 nie, ani raz
Všetko som si vždy nasla sama, či už absolventsku prax alebo prácu
Ani mi nič neponúkali a keď už ponúknu, tak väčšinou niečo, čo nikto nechce robiť 🙈

janulienka78
13. nov 2025

áno, pred 18-timi rokmi a pracujem tam dodnes

anonym_a9c7d0
13. nov 2025

Ja som bola naposledy evidovaná pred tridsiatimi rokmi, najväčšia konina kam má poslali bolo výberové konanie na post kameramana pre regionálnu televíziu. Ja čo som v živote videokameru v ruke nemala ani fotiť neviem, nemám k tomu vzťah.

mateson2004
13. nov 2025

Mne. Zamestnali ma.

rozculena
13. nov 2025
@anonym_a9c7d0

Ja som bola naposledy evidovaná pred tridsiatimi rokmi, najväčšia konina kam má poslali bolo výberové konanie na post kameramana pre regionálnu televíziu. Ja čo som v živote videokameru v ruke nemala ani fotiť neviem, nemám k tomu vzťah.

@anonym_a9c7d0 mňa poslali do stavebním ako predavačku😨 v mojom veku a s mojimi diagnozami.
Iná pracovníčka ÚP sa nad tým pozastavovala s poznámkou,že tam vyslovene žiadali muža.
Jednoducho oni potrebujú človeka len dostať preč z evidencie,za akúkoľvek cenu

mane01
13. nov 2025

@ivanis267 nie, ani sa o to nepokúšali

anonym_e4ac05
13. nov 2025

Mňa poslali na pohovor ale skončila som PN, tak som ho neabsolovala, napriek tomu, mi úradnička povedala, že som bola v podstate predvybratá na to miesto - bolo teplé miesto na úrade. A som rada, že tam nie som.

anonym_ccf7fa
13. nov 2025

Nie … nikam ma neposlali a okrem 3 povinnych stretnuti, nijaky kontakt. Bolo jasne, ze oni nemaju, co ponuknut (ucelo vybraty upsvar, nie v mieste TP ale PP) a ja mam cas kolko potrebujem.

anonym_7c545b
13. nov 2025

@ivanis267 úrad práce má vo svojom systéme ešte menej ponúk ako má profesia mi to príde podľa toho aké ponuky som doteraz dostal.

sonkamirka
13. nov 2025

mna si vybral zamestnavatel z uradu prace,cize malo vyznam sa tam zaevidovat

synne
13. nov 2025

Moje skúsenosti ako zamestnávateľa:

Hľadali sme absolventa na administratívu. Kontaktovala som ÚP, že máme pozíciu s požiadavkami vodičský preukaz a angličtina. Ozvalo sa mi približne 7 záujemcov. Ani jeden nebol absolvent (všetci 30+), čo by nebol problém. Problémom bolo, že buď nemali vodičky preukaz alebo nevládali angličtinu. Tak som im zavolala nech už nikoho neposielajú, že si nájdeme človeka sami.

Obsadzovali sme miesta vo výrobe, zmluva len na 3 mesiace, potrebovali sme rýchlo pokryť zvýšený objem objednávok. Požiadavky na uchádzačov - dve ruky a dve nohy. Keď som kontaktovala ÚP, že potrebujeme ľudí urgentne. Bolo mi povedané, že kým spustíme proces oficiálnej spolupráce bude to chvíľu trvať a prvé pohovory môžu byť najskôr o mesiac. Čo je podľa mňa trochu bizár, keďže na ÚP by som čakala ľudí, ktorí môžu nastúpiť okamžite.

Už sa nesnažím nájsť ľudí cez ÚP.

ekira1
14. nov 2025
@anonym_79b1e2

Nie, vzdy sama. Iba som vyuzila kurzy, absolventsku prax alebo dpbrovolnicku cinnost.

@anonym_79b1e2 tie kurzy ma u nás pobavili, známa s VS chcela nejaký, vo svojom obore si nevedela nájsť prácu. Ponúkli je zváračský a dojička kráv. Že ponúkajú len také kurzy o ktoré profesie majú zamestnávatelia záujem.

dancingqueen321
15. nov 2025

@ivanis267 nie, nikdy… mne to pride, ze tam maju len roboty, ktore nikto nechce dlhodobo robit… a potom mozte ist zas na UP 🙂 xixi

1sally12
30. nov 2025

Nikdy.len samá buzerácia😤