Nedarí sa mi nájsť prácu v Bratislave?
ani neviem preco to tu pisem, asi cakam nejaku radu. nikdo ma nechce zamestnat. byvam na strednom slovensku a chystam sa stahovat k priatelovi do bratislavy. snazim sa tam najst pracu no nedari sa mi. v nedelu som rozposlala zivotopisy lidlu, billy, tesca, kauflandu, mcdonaldu, burger kingu, drogerii a par dalsich miest a ziadna odozva. teraz rok pracujem v sklade, predtym sm 4 roky opatrovala mojho dedka. vystudovany mam ucnovsky obor ktory zial uz davno vymrel. maturitu nemam len vyucny list. ja uz neviem co robit ked ma ani do podrbaneho supermarketu ci fastfoodu nechcu zamestnat. ani sa ma len na pohovor nepozvu. to mam ist na urad prace alebo co? ja sa fakt snazim. ku kazdej pozicii som im okrem zivotopisu odoslala aj motivacny list. to si vazne musim najst ponuku kde sa reaguje bez zivotopisu? kedze je asi totalne shit.
Je lepšie zamestnať niekoho kto už bývanie v BA má pretože už nemusí riešiť podnájom (tých je nedostatok) je to pre zamestnávateľa jednoduchšie. Proste tam napíš adresu tvojho priateľa a vybavené.
do životopisu si nepíš že si v sklade len rok, kľudne si pridaj alebo nejakú prax niekde, na škole ste určite mali a ak trocha zveličíš nič sa nestane.... za to nemôžeš že si musela opatrovať a nezískala skúsenosti.... A do obchodov či mc donalda sa skús aj osobne opýtať, oni väčšinou majú aj na dverách polepené že hľadajú, možno ťa hneď aj za niekým pošlú.....
ahoj, ak máš vzťah k deťom a bavila by ťa práca s nimi napíš mi IP 😊
Prepáč, ale s Výučným listom si môžeš vystrieť ... To už v dnešnej dobe nič nie je. Dorob si aspoň maturitu. Mnohé čo tu sme, sme si urobili nie len maturitu, ale aj VŠ pri deťoch, dokonca aj v pokročilom veku. Nenariekaj a makaj na sebe. Výučný list znamenal niečo pred 30 rokmi a nie teraz a ešte v BA.
Ahoj, nepíšeš ako si na tom s jazykmi, ale v Ba do tých prevádzok chodia i zahraniční turisti, tak minimálne angličtine by Ti pomohla. Nemčina by bola plus. Pozri web a FB jazykový mentoring. Určite trpezlivosť. A keď budeš v Ba, dá sa ísť niekam i osobne sa popýtať. Držím palce
Ahoj, ako sa máš ? Podarilo sa ti niečo nájsť ?

Treba skusit, neviem pritim by stacilo zrusit prace na dohodu, normalne vsetci na tpp, vsetko len na zivnost a brigadnici🙄, ja sa hlasim na chyznu do rakuska bez praxe neni sanca ja uz neviem asi od most pojdem onedlho,