icon

Nelegálne praktiky v obchode: Ako ich nahlásiť?

lisacka1
20. júl 2024

Ahojte baby nedávno som dala výpoveď v práci kvôli kolektívu a faloši co tam bola. Jednoducho sa to nedalo vydržať.. No ja som ostala najhoršia.. Môžem niekde nahlásiť keď viem ze si otvoria z regálu chipsy a podobne veci a potom to hádžu do odpisov?

klarissa25
20. júl 2024

@lisacka1 a co si robila v lidli alebo v kauflande ? Načo riešiš takéto veci keď tam už nepracujes ? To ich musia maximálne aj tak lem prichytiť pri cine. Inak je to slovo proti slovu.
.

janai1
20. júl 2024

@lisacka1 a kde to chceš nahlásiť akože ? 😂
Maj hrdosť trochu a nezhadzuj sa žalovaním

egonsk
20. júl 2024

@lisacka1 uplne zbytocne to komukolvek nahlasovat, robi sa to v kazdom retazci, dokonca aj u obchodov so satstvom... Ak to prekroci urcitu hranicu, sefovci to koriguju, inak ich to netrapi moc.

niekto2hy
20. júl 2024

@lisacka1 Kamerovy system sleduju aj veduci zamestnanci...

rozculena
20. júl 2024

@lisacka1 😂

klarissa25
21. júl 2024

@niekto2hy ale prosím ta 🤣🤣🤣

mk1111111111
21. júl 2024

Ved tam uz nie si, kasli na nich.

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

☝️ Tu mozme vidiet, preco na slovensku nie je dobre a nikdy dobre nebude. Tu je normou ignorovat kradnutie, neriesit kradnutie, vysmievat sa ludom, ktori povazuju kradnutie za zle. Ako v malo /kradnutie cipsov/, tak aj vo velkom /kradnutie kazdemu obcanovi z penazenky statom/.

janai1
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka tak keď jej tak veľmi ide o spravodlivosť mala to nahlásiť keď tam robila 😉 A nie, keď sa cíti ublížene, ísť nahlasovať niečo o čom dávno vedela

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

@janai1 ja som skor narazala na vase ubohe reakcie

janai1
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka úbohé v čom? Úbohé je skôr šúchať nohami, nič nepovedať a keď dá výpoveď tak zrazu ju osvieti.

rozculena
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka úbohé je o tom vedieť,nič nepovedať,lebo sa bojí,ale keď už tam nerobí,tak zrazu je aká spravodlívá a chce sa mstiť