Nenávidím svoju prácu

16. apr 2023

Neviem načo to tu vlastne píšem, asi len taky výkrik do tmy, možno slová podpory, že už to tu chvilu zvladnem 🤣 naozaj z duse neznasam svoju pracu, je pre mna utrpenim do nej vobec ist, vdaka nej som zacala doslova nenávidieť ludi. Denno denne tu na nas zakaznici kricia a robia cirkus, clovek sa snazi a aj tak sa stale niekomu nieco nepaci. Uz mam toho plne zuby aki su ludia bezohladni a nevedia sa spravat. V zivote by mi nenapadlo niekde prist nieco vybavovat a kricat tam po zamestnancoch. Jediný dovod preco som tu ostala bol, ze sme sa zacali snažiť o bábo. Mam uz len chvíľu do materskej, tak uz to len musím tu chvilu nejako vydrzat. Po materskej nemam v plane sa tu este niekedy ukázať. Mali ste to niektorá podobne?

pribinak
16. apr 2023

Nie, ak nie som spokojná v práci, tak ju zmením.
V tvojim prípade by som šla na PN

solange7
16. apr 2023

Nedelna depka, co? 😀
Z toho popisu mi to pride, ze pracujes niekde na urade alebo v elektrarnach v klientskom centre. 😀
Snaz sa vnimat to tak, ze zakaznikovi poradis vsetko, co je v tvojej kompetencii. Ak to nechape a je blby, tak nech sa vykrici. Tebe to moze byt jedno, nieje to tvoj podnik a tvoja chyba.

terike_91
16. apr 2023

Ak si tehotná tak sa daj vypísať a hotovo. Radšej si oddýchni pred materskou.

autor
16. apr 2023

@pribinak zmena práce pre mna nebola riešením, keďže tu mam zmluvu na dobu neurčitú a hladanim noveho miesta plus kym sa clovek zabehne, ziska nejake vyhody by sme snazenie o babo oddialili minimalne o dva roky.

@solange7 trafila si do čierneho 🤣 snazim sa to v sebe naprogramovať, nejak som to zvladala ked som nebola tehotna, ale teraz so mnou hadzu hormóny, tak konečná🙈

autor
16. apr 2023

@terike_91 aj nad tym som uz uvazovala, ze mi tie peniaze za to nestoja. Lenze asi nie je take jednoduche ostat na pn, ked mi nic nie je, plus mame psika a keby nemam vychadzky tak sme v haji.

solange7
16. apr 2023

Uz to vydrz a budes mat za chvilu klud. Ale fakt sa nestresuj, to musi byt uplne hovado, kto vrieska po tehotnej.
Ja s mojou povahou by som dotycnu/dotycneho nechala nech dovrieska svoj dotaz a kludne by som odpovedala "nekricte na mna, inak s vami nebudem jednat. Ked sa uklidnite, skusime to vyriesit." Ak by to nefungovalo, tak sa postavim a odidem. Filtruj to.

cacianka
16. apr 2023

Ak ako tehotná môžeš mať vychádzky, všetko záleží od komunikácie s lekárom.
A debilov si pories, halloo nekricte na mňa v kľude to lepšie vyriešime. Keď neprestáva, tak odíď - tehotná musí často cikať 😇🤫

autor
16. apr 2023

@solange7
@cacianka ano to bola presne moja reakcia, ze ich ziadam aby zmenili ton hlasu, pretoze som tehotná a takyto štýl komunikacie mi neprospieva. Ich reakcia bola v style ze co oni s tym maju-ale zmenili potom styl komunikacie. No ked uz sa raz vytocim tak to neviem vyfiltrovat a jednoducho ostanem vytocena. 🙈

barbara_lux
16. apr 2023

polka tehotných su odrbavačky čo im realne nič nie je a su PN od 2 čiarok na teste, ved vyskušaj, socialny system u nás znesie😉

terike_91
16. apr 2023

Aj na PNke sú vychádzky. Vysvetli doktorovi situáciu a určite to pochopí. Môj sa ma rovno pýtal, kde pracujem. Mala som podobnú prácu ako ty.

maminkadeticiek
16. apr 2023

A co presne robis ak sa smiem spytat?

martul
16. apr 2023

Vieš ja tie PNky zduse neznášam, poznám xy žien čo išli rovno na pnku a nič im nie je /vrátane mojej netere aktuálne/. Ale na tvojom mieste by som to spravila. Chodiť každý deň s nervami do roboty a byť tam celý čas a chodiť vyčerpaná psychicky nepotrebuješ ani ty ani babo.
A psík niecjecprekazka, doktor ti môže dať vychádzku doobeda aj poobede, popr. môže ísť s ním manžel. Keby si bola nedajbože v nemocnici čo by bolo so psom?

iwesska
16. apr 2023

@martul Takze ona moze ist na PN,ked jej nic nie je, len jej vadia nervozni zakaznici, ale ina zena uz nie a z duse ju neznasas? A ty vidis do kazdej jednej prace,ake su tam podmienky a ci aj ina nema "len" stres?

oli18
16. apr 2023

Moj nebohy gynekolog bol tak vytoceny z tych PN tehotnych, krical, ze tehotenstvo nie je choroba a kaxda chce len PN. Ani im nedaval len tak.

maminkadeticiek
16. apr 2023

Rada citas?

taminka1986
16. apr 2023

Tak uz vydrz alebo sa daj na PN. Zmenut pracu by bola blbost v tvojom pripade. Ale tak by som to riesila ked nie som niekde spokojna,nic ma tam nedrzi tak si hladam nieco lepsie...

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
16. apr 2023

@iwesska píšem zo svojej skúsenosti, alebo ako to mám brať keď príde neter a povie že ide na pnku a ja že, joj to ma mrzí,máš problémy? A ona nie, ale nechce sa mi a doktorka ma vypísala, veď ma už roky pozná. Myslím, že autorka je v inej situácii.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
16. apr 2023

Ak na teba niekto bude hulakat, musis sa postavit. Z psych. hladiska si dovoli menej, nez keby si sedela s bola nizsie nez klient.
Reci typu: Vy hento a Vy tamto. Nie, my! sa vidime 1x pani/pane. Ja za Vasu situaciu nemozem.
Inak, klientske centrum je ciste peklo. Drzim prst.

oli18
16. apr 2023

Urcite zazil kde co. Ja len tlmocim jeho postoj, ktory som mala moznost vypocut.

nikpa
16. apr 2023

Rovnako som vdaka práci ,,znenavidela,, ľudí. Tiež som si vypočula každý deň hukot, nadávky, krik a úplne bezdôvodne. Proste vždy sa nájdu chudáci, co sa nevedia správať. Robila som až do nástupu na materskú a mala som teda dosť, nemali problem ziapat po tehotnej len za to, že som si dovolila odbehnúť na wc. Po rodicaku v žiadnom prípade nenastúpim do práce, kde budú mať prístup ľudia, proste žiadny zákazníci, klienti.

zuzliq
16. apr 2023

Nemôžeš požiadať vedúceho o preradenie na iné miesto?

alchemilkazltozelena
16. apr 2023

Vychádzky budes mať... Prečo by si nemala mať vychádzky???

anetka34
16. apr 2023

@elizabet173 aj ja som zvracala toľko, že som ani na nohách nevládala stáť. Doktor ma chcel poslať do nemocnice na infúzie. A tiež múdre reči mojej švagrinej, ktorá jedla, pila čo jej napadlo, vraj tehotenstvo nie je choroba. No neviem ako by sa tvárila keby zvracala 10x denne a po každom zvracaní mala pol hodinu triašku. Neviem ako sa dá v tom stave pracovať.
Už pôrod a dieťa, ktoré hoci aj každú polhodinu bolo hore, boli super oproti tomu tehotenstvu.
Ale určite chodia na PN aj také čo im nič nie je, aj stres nie je ktovie čo ani pre bežného človeka, čo má kto čo po mne v práci vrieskať, to kde sme?

iwesska
16. apr 2023

@martul Pises,ze poznas xy zien,nie,ze sa to tyka len netere. Ona mozno leniva je, ine maju taky stres,ze myslia viac na dieta,ako na to,ci ich budu ine nenavidiet.

martul
16. apr 2023

@iwesska chystáš ma za slovíčka, poznám ich viac, mám teraz všetky vypisovat?
Proste si myslím, že ak tú prácu nezvláda, tak nech sa dá vypisat.