icon

Neprijatie do práce pre materstvo: Máte skúsenosti?

8. feb 2025

Zeny mam az pomaly sklon k depresii… v oktobri mi konci rodicak. Od synovych 6 mesiacov - oktobra 2024 som aktivne pracovala na dohodu. Potom som odisla nakolko v tej firme sa nedalo zamestnat na TPP a od dedembra si hladam trvale TPP. Za 2 mesiace mi prislo 15 zamietnutych ponuk ! Vsade som splnala kriteria , prax, skusenosti … Ano v zivotopise uvadzam ze som na RD . Za svoj zivot som bola na urade prace mesiac ..Vzdy som pracu mala. A tu prichadza moja otazka a teoria ze zamietaju mi to kvoli tomu ze mam dieta ! Kedze nie je mojou povinnostou to uvadzat, odstranila som uz skutocnost ze som matka a citila som sa najhorsie na svete… za 1 den ma pozvali na 2 pohovory. Je to brutalne svinstvo podla mna. Mam manzela ktory ma pracu ze vie byt so synom 24/7. Po druhe - Chodi do jasli. Nie je jeden dovod aby bol moj syn alebo fakt ze som rodic dovod na neprijatie do pracovneho pomeru. Mate s takym niecim skusenosti ? Ako chce stat vobec inspirovat ludi mat deti ked nam podkopavaju nohy ?

Strana
z4
autor
13. feb 2025

@dudos velmi dobry doplnok💪🏻

autor
13. feb 2025

@dancingqueen321 nie nemam este v CV datum svadby dakujem za upozornenie dopisem ked uz tak inteligentne radis… 🥰

veronicka1901
13. feb 2025

Ty nemas zakonnu povinnost v zivotopise uvadzat, ze mas deti. Nech ma niekto opravi,ak sa mylim. Ja v zivotopise vobec nemam uvedene deti, ani ich vek. Pracujem uz roky v jednej firme, takze o mojich detoch vedia. Chcem si hladat novu pracu, prerabala som si zivotopis a deti som neuviedla.

dancingqueen321
15. feb 2025

dopis, kludne aj velkost topanok tam uved.

autor
15. feb 2025

@dancingqueen321 oki❤️
a ty si prosim dopln do svojho velkym “ SOM < | > “

Strana
z4