Nepríjemná kolegyňa
Som zatiaľ brigádnička s tým, že mám sľúbený trvalý pracovný pomer.
Pracujem tu cca dva týždne. Pracujem v azylovom dome pre mužov. Je tu aj nocľaháreň. Ja mám len denné služby, tie nočné na nocľahárni má iný kolega. Stala sa taká vec, že dnes mi tu zvonili dvaja páni, že si zabudli v nocľahárni veci, nejaký batoh. Ja som nevedela, či som kompetentná im veci vydať, tak som im povedala, že sa ospravedlňujem, ale budú musieť prísť večer, keď tu bude kolega.
No a zrazu počujem kolegyňu, ako hovorí "ja tu takú kolegyňu nechcem" , narážala na mňa. Vošla ku mne do kanclu, vzala kľúče od nocľahárne a dala im veci .
Ako fajn, možno som ich im mohla vydať, ale tým, že tu som nová a nebola som si istá, tak som to neurobila. Mňa sklamalo, že toto povedala, že ma takto aj pred nimi zhovadila. Mohla im povedať niečo v štýle, že kolegyňa je tu nová a ešte nevie. A mne mohla tiež povedať niečo ako, počuj kľudne im môžeš veci vydať ak by sa niečo také znova stalo.
Proste normálne komunikovať a nie , ze ona tu mňa nechce. Je tu tri roky, tak teraz mám trocha strach aby mi to tpp dali.
Hlavne neodíde sama... Môžeš sa ospravedlniť keď tam bude aj ten druhy kolega.. Podľa mňa si postupovala správne.. Keby si im ich vydala tak by mala pripomienky ze si im ich dala a ze si iba brigádnicka... Nabudúce sa je opýtaj.. Ospravedlniť sa môžeš ze keďže si tam 2 týždne tak nebies ci máš kompetencie im vydať ten batoh.. Povedať ze si tam 2 týždne. Ze v záručnej dobe sa budeš snažiť všetko naučiť správne... (záručná doba je 3 mesiace...
Díky baby, tak všetko je v poriadku a nikto to nerieši, len ja som to asi moc prežívala. To je moja blbá vlastnosť, všetko som moc pripúšťam a riešim.

@bloger Ďakujem pekne, aj Tebe krásne sviatky ☺️