icon

Nevhodné otázky na pohovore

Včera o 19:38

Ahojte, stalo sa vám už, že ste sa na pohovore dostali do bizarnej situácie alebo vám kládli nevhodné otázky? Na mňa napríklad pred rokmi pozreli s komentárom či sa nechystám mať čoskoro deti.

Strana
z2
mizoko
Dnes o 20:28
@michal6677

@mizoko ak sa dieta zadari to nie je predsa plan. Cize odpoved na otazku planujete v blizkej dobe dieta? Nie neplanujem. Zadari sa? No zadari ok, taky je zivot.

Preco sa to nepytaju muzov? Ja sa na pohovoroch ludi bezne pytam, co planuju, ci nahodou nechcu v blizkej dobe ist na par rokov nepracovat, mat deti, okolo sveta, nemaju ine projekty, co ich zamestnavaju atd. Mna sa to uz tiez viac krat pytali. Ved predsa je uplne klasicka pohovorova otazka, kde sa vidis o rok, dva, pat. Ak sa vidis materskej, v pakistane na motorke alebo na podpore v nezamestnanosti, tak by som o tom rad vedel. Ako mam planovat ak zamestnam 10 ludi a z toho 9 najblizsie 3 roky bude mat ine zaujmy/povinnosti ako pracu?

@michal6677 no mňa sa to zatiaľ nikdy nikto neopýtal 🤣 jediná otázka ktorá vždy padla bola: môžeš ostať robiť hneď? 🤣🤣🤣 Nikoho nezaujímalo či chcem deti alebo či mám deti,čo plánujem a kde sa vidím o 5 rokov 🙃 len to,či nastúpim čo najskôr,najlepšie hneď v tej chvíli 😅

monymony1
Dnes o 20:36
@anonym_44014d

Zažila som pohovor s 2 arogantnými chlapmi. Po 5 minútach som sa zdvihla a odišla so slovami, že sa to nedá počúvať, lebo celých 5 minút si tam vzájomne masírovali egá, nulová pokora. Jeden mi ešte potom zavolal “nakoniec sme si vybrali iného uchádzača” - aké nečakané. 😀

@anonym_44014d niesi nahodou zo ziliny😀😀😀

Strana
z2