Nezmyselné ponuky z úradu práce
Čaute, som evidovaný na úrade práce od apríla. Už raz má úradníčka poslala do konkrétnej firmy na nezmyselnú pracovnú pozíciu. Hovorím si ok, potvrdil som si to. Dnes mi príde domov pošta
s názvom druhej spoločnosti a, že do 3 dní to musím doniesť potvrdené.. Inzerát som si našiel na nete a hneď prvé dve podmienky. Hladajú ženu, ktorá perfektne ovláda ukrajinský jazyk. Ja som muž a ovládam slovenský jazyk. Je toto normálne? Možem sa na to monštrum dakde sťažovať za šikanovanie? Ďakujem za rady....
@zuzanka.zuzu fúha... toto mi nedá... tak pracovníčka na úrade má dvoch troch podráždených klientov, ktorí jej pokazia deň a potom si to môže vybiť na ďalšom normálnom klientovi? a klient má byť chápavý? JE TO ÚRADNÍK/ČKA!!!! jej pracovnou náplňou je PRÁCA S ĽUĎMI!!! a jej pracovnou povinnosťou je ĽUĎOM POMÁHAŤ A BYŤ MINIMÁLNE SLUŠNÁ!!! tak ako je to pri ostatných profesiách kde sa s ľuďmi pracuje... ako čo teraz... učiteľku v škole vytočia 2-3 deti a ona sa vyvŕši na inom dieťati ale veď ju chápme... však iné dieťa ju vytočilo ... to čo je za logika? je to úrad práce, sociálnych vecí a rodiny!!!! úlohou tohto úradu je pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitli z nejakého dôvodu bez práce, rodinám, zdravotne postihnutým, ktorým majú pomáhať a radiť a podobne... ľudia na tomto úrade hľadajú pomoc a pochopenie... nie je to kriminálka pre vypočúvanie kriminálnikov... nemá si čo úradník dovoliť niekomu sa vyhrážať, ponižovať ho či už slovom alebo skutkom... aj keby klient na nich kričal, alebo plakal, zosypal sa ... má sa ovládať ... stres si potom vo voľnom čase môže vybiť športom, umením alebo ako chce... tak ako to robia predavačky, učitelia, pracovníčky call centier a iné profesie, ktoré zahŕňajú prácu s ľuďmi...
Ja som dnes mala tú"česť" na UPSVaR s pani, ku ktorej sa chodím evidovať. Som evidovaná mesiac, momentálne idem na kurz cez Repas, som ZŤP nad 70%, a pani mi dala ponuku, ktorú nemôžem prijať zo zdrav hľadiska. Chcem sa samozrejme zamestnať, ale je to neskutočný nátlak, mám psych. diagnózu, neviem sa zamestnať hocikde, preto idem na rekvalifikačný kurz s nádejou, že sa potom v tom odvetví aj zamestnám. Nepoberám podporu, len ID, ale pani sa na mňa dívala s opovrhnutím. Keď som sa jej spýtala či je to práca vhodná pre ZŤP tak povedala že nie je...Nechápem prečo tam mám teda ísť. Koľkokrát môžem odmietnuť, kým ma vyradia?

@olive777 nech sa ma dobre. Dcera ho moze... Teraz ma super robotku dredy tam má polovička zamestnancov a tetovanie aj majitelia 😂😂