Nuda v práci
odišli by ste alebo hľadali by ste si novú prácu, kde sa celé dni nudíte a nevyužívate svoj potenciál alebo nuda a žiaden stres znie ako práca snov?
Pravdepodobne by u mňa zavážil aj plat
ja som mala asi 3 mesiace v práci keď som nerobila total nič, čakalo sa na organizačné zmeny a nikto nič nechcel začínať, kebyže viem že to mám tak furt tak tam neostanem ...
@tulipanik12 samozrejme zmena práce len pri rovnakom alebo vyššom plate, len že či už niekto z práce odchádzal len kvôli tomu, že sa tam nudí a ide mu pomaly čas
@biba_18 aj hej 🙂
Cas by som vyuzila na sebarozvoj. Jazyk, novinky v oblasti v ktorej pracujes, rozne webinare, mozes sa stat profikom v excely, na AI, IT online kyrzy.... Zvysit rozhladenost kvalifikaciu.
Druhu polku dna by som venovala planovaniu rodinnych aktivit, vyletov.
8h cumiet do zdi a prazdny word sa neda. Ale ak ho vyuzijes efektivne vo svoj prospech, preco nie. Ludia co denne 8h vypisuju papiere a ucastnia sa zbytocnych mtngov ti mozu len zavidiet
Nemozes si najst inu pracu na HO a pracovat na nej kym si v inej praci ? :D to by som robila ja keby sa nudim,alebo vzdelavat sa - ci uz nieco co ma bavi (napr biologia, technologie) alebo cudzie jazyky, citat knihy, pliest, hackovat…jeeemine to znie ako splneny sen
@dkethe ale ja nemám priestor na webináre alebo čítanie kníh a takéto veci, mám tu nonstop šéfa ktorý sa sem tam rozhodne že niečo potrebuje čiže mám minimum roboty ale priestor na nejaké učenie alebo iné tu zase nemám lebo musím byť prítomná a počúvať či náhodou niečo nekričí z kancelárie alebo či mu netreba spraviť kávičku
@lila246
Otázka znie podľa mňa inak. A síce - napĺňa ťa niekde sedieť, nič nerobiť a čakať, kým šéf z kancelárie niečo nezakričí alebo nebude chcieť kávu? Ak ti toto stačí, tak nemeň. Je to absolútne v poriadku. Ak však máš ambície byť aj niečo viac, robiť niečo pre seba, realizovať sa, zarábať viac v budúcnosti, tak potom musíš vyjsť z komfortnej zóny a ísť inam. A možno na začiatok aj za menej peňazí, ak ti to prinesie výhody v kariérnom postupe.
Mala som to tak v predchádzajúcej práci cca 3mes. a myslela som si že ma porazí. Prekecala som celý deň s kolegyňou, pokiaľ tam nebol šéf, keď tam bol, tak som si pozerala kurzy a hľadala novú prácu 😂. Teraz mám home office, to je super, keď je menej práce idem cvičiť alebo upracem byt 🙂. Predstava dlhodobého nič nerobenia hmm asi by som z toho vyhorela, lebo by som sa necítila dosť užitočná.
Ta potom sa az tak nenudis ked musis skakat okolo sefa.
Ale Excel navody by si isto zvladla 😉
@denkabemommy ja nemám ani tú kolegyňu :D mám len kolegu ktorého nemám rada a áno presne tak sa cítim... vyhorene... nemám nejaké obrovské ambície ani nechcem byť nikoho šéfka ale viem, že som dosť šikovná a zvládla by som aj niečo viac než teraz.
@melanta nenapĺňa ma to, keby áno nesnažím sa nájsť si niečo iné len sa bojím, že spadnem niekde kde sa nezastavím a ešte mi bude musieť hlava bežať aj doma a či to nebude ešte horšie
@dkethe čašníčku mu robiť alebo mu každý druhý deň posielať ten istý výpis z OR ma tiež nebaví :D excel ako tak ovládam a na kurzy čo som našla nemám momentálne peniaze, ak vieš o niečom lacnom pre nie začiatočníkov tak prosím poraď, excel ma baví
Tak ja keby som spokojna s platom tak taku pracu beriem.lepsie ako byt stale v strese alebo v zhone,vystresovana,ubehana,upotena....
Ja som si doplnila vzdelanie a ucila sa jazyky. Neskor som odisla
Pre mna to znie ako nocna mora. Kazdy den sa nudit v praci, nikam sa neposuvat a stracat cas 🙈
Za dobry plat sa rada budem nudit.
@vanilkovazmrzka ale to nepise ze ma dobry plat
Niekedy taku nudu mam aj ja v praci,vtedy z nudy dost casto fajcim.No ked neni nuda a lietam,a vozim sa vtedy idem az po hodke,hodke a pol.Snazim sa a este to zobrat,tam doviezst a vtedy mi ten cas tak rychlo leti.Ale ked mam vsetkeho plno,az moc a len cakam,kym mozem nieco urobit,co je opet chvila a zase nuda,ide ma slak trafit,tak furt fajcim.
@vanilkovazmrzka
@jozinzbazin22 záleží čo považujete za dobrý plat, podľa podobných pozícii na profesii zarábam dobre
ved stale mozes citat knihy aj sa vzdelavat aj webinare pocuvat na jedno ucho. potencial sebarozvoja tam je ked sa chce. aj ucit sa jazyky
Ja som spokojna aj s platom 1950eur v hrubom som mala,a ono sa to bude len zvysovat,13ty plat,14ty plat.Tato vyplata,co bude 540eur dalsie odmeny,co este nemam narok ale v podstate 3m z roka su take slabsie,ostatne su fajn.
@pralinka25 presne. Ja som tiez mala sefs hned vedla. Pustila som si nieco v anglictone a pocuvala. A ked nieco chcel tak povedal.
@pralinka25 ja po anglicky viem perfektne, iné jazyky ma nikdy nejak nelákali. knihy čítať nemôžem to keby ma videl by ho asi trafil šlak a asi by mi znížil plat.
@jozinzbazin22 ja zarábam menej ale tak asi aj menšie mesto, 13,14 plat nemáme. Odmeny momentálne len 200€ cez vianoce. Malá firma asi 6 zamestnancov
tak citaj e-knihy to mozes aj v pocitaci a tvarit sa ze pracujes
Tak ja zase vo velkej fabrike,a pracujeme tam obaja s muzom,preto teraz on dostane 540eur a ja kedze nemam rok odrobeny nic,ale aj 100vka potesi odmena,len za to ze som ZENA,to je tiez taky benefit,co mnohe firmi nedavaju,kvet bol samozrejmost.
@pralinka25 to vyskúšam, to ma vlastne nikdy nejak nenapadlo na počítači knihy. Ďakujem
Moja kamarátka cita kniha, druhá pozerá seriály aj si zdriemne😀Ak sa nudíš, tak hľadaj druhu prácu, ale možno tam budeš nestíhat pri takom istom plate.Ja som sa učila excel, pozerala výlety, recepty založila nové sanony😉deň zbehol rýchlo.
Záleží ako to ty cítiš či si unavená z tej nudy...ak si tam ešte krátko potom si zvyknes
Ja mavam sluchadko v uchu a pocuvam pesnicky.
Z platom si spokojná?Ak áno,nešpekuluj.Vo výrobe za mašinami sa ľudia nezastavia 7,5 hodiny.Čo by druhý dali za takú pohodovú robotu ako máš ty.
Nenarobíš sa, zaplatené to máš.....predstav si že si nájdeš podobnú prácu kde budeš musieť fakt že makať a dostaneš zato taký istý plat možno aj keby vyšší.....čo je ti lepšie? Nenarobíť sa a mať to zaplatené alebo makať a mať tak isto ako máš teraz možno trošku viac.
Ja som z takej nudy chodila domov uplne vystavena, a to som mohla pocuvat alebo pozerat nieco na nete ale to sa neda stale. Cas sa vliekol a to bolo ako za trest. Kebyze je to len par dni do mesiaca, ok, to si clovek uzije chvilu pokoja ale ked to bolo 80% casu, hrozne. Ale ja som cakala kym sa podari dieta a pojdem na RD, ale uvidim ake to bude po RD, ci nebudem hladat nieco zmysluplnejsie.

V takej praci by som nevydrzala a hladala nieco ine.