icon

Nuda v práci

18. mar 2025

odišli by ste alebo hľadali by ste si novú prácu, kde sa celé dni nudíte a nevyužívate svoj potenciál alebo nuda a žiaden stres znie ako práca snov?

Strana
z2
hopsas
18. mar 2025

Ja som toto využila na part tíme job.a mala som dva príjmy pekných pár rokov.

hellionka
18. mar 2025

Za mňa osobne je toto horšie ako mať veľa roboty. Tiež som mala prácu kde o 9 som mala všetko hotové a do 16:30 iba sedela. Vydržala som 3 mesiace, dlhšie by som sa už zbláznila. Za mňa úplná strata času. Možno veľmi kratkodobo.

rakywanda
18. mar 2025

Urobila som si VŠ, písala seminárky, učila sa ...

heln
18. mar 2025

aha, takze v praci kde by som nemala co robit a cely den cakala, ci nahodou sef nepotrebuje zaliat kavu, tak to by som musela mat plat minimalne 1500 v cistom, aby som tam zostala, inak by som sa pozerala po inej praci.

ssimusska
18. mar 2025

Nie nehľadala by som inú prácu. V jednej takej som, reálne za deň nespravím nič, len sedím, pozerám nejaký film atd. A za môj plat ( čo je mne mňa super) by som nič iné nerobila. 😀

barborachors
18. mar 2025

boze kolke by menili, ja som tak mala takto tri joby, dva full time a jeden ako fušky. Len prepáčením blbec sa nudi. Inteligent si vzdy daco najde.

mimirka32
18. mar 2025

@barborachors to co boli za prace?

martinkatinka
18. mar 2025

Ked vies perfektne anglicky, tak prekladaj 😉 vezmi par zakazok a rob si.

basulaak
18. mar 2025

Vies co mala som taku a odisla som. Zjavne som sa tam nenudila len ja ale aj manazment. Lebo taky mikromanazment a mobbing akeho som tam bola svedkom…na to v mojej terajsej praci niet casu. Den mi uleti ani neviem ako a strasne rada by somostala dlhsie a dorabala, ale treba utekat do skolky a pod. Cize odid, dobre ti radim. Som inde, aj plat lepsi aj odmeny aj sa citim potrebna. Som happy. Nevyuzity potencial je najvacsi strasiak uspesnych ludi.

sandri
18. mar 2025

Zalezi aj na tom, ci mas nejaky dovod, ktory ta tam drzi. Ja som takto 2 roky robila ako zastup na matersku. Prace tam bolo tak na tyzden v mesiaci. Zvysne 2 tyzdne nebolo doslova do coho pichnut. Najprv som z toho salela, ale postupne som si nasla rezim - nasla som si este jednu pracu, ktoru som robila pocas pracovnej doby 😀 bolo to tak na 4-6 hod. tyzdenne, co mi plne vyhovovalo. Zvysny cas som pozerala filmy na mobile. V lete som sa celu obednu pauzu (necvakali sme sa) flakala po meste. Dôvodom preco som tam zostavala bol moj rodinny zivot - male dieta v skolke, potreba prace striktne od-do, ziadne nadcasy, ziadne nahle ulohy o 15:00 ktore by museli byt ihned hotove. OCR mi dali kedykolvek som potrebovala. Ked dieta povyrastlo, odisla som odtial. A ta mamicka co sa vratila po materskej na to moje miesto to podla mna brala tak isto 🙂

dennissa16
18. mar 2025

Je to ťažké. Mám to podobne… normálne sa teším v tie dni, keď mám co robit.
Ja som dokonca v kancelárii sama, a preto sme sa so šéfom dohodli, že v kancelárii som do 12 tej a následne sa presúvam domov a robím z domu. Ale to je už iné. Lebo to už si robím pomedzi to svoje, prídu deti. Ja by som sa tam sama do 16 tej zbláznila.
Šéf pracuje iba z domu. Čiže ja ani len tu kávu nemám komu robiť.
Ale ma to pre mňa viac výhod ako nevýhod, takže ja zatiaľ nehľadám inú pracu.

hankab
18. mar 2025

Nie, nevydrzala by som tam. Ani za takych okolnosti, ze by som bola napr. sama v kancli, mohla si robit co chcem a mala super plat. Uz len ten pocit, ze tam musim stravit minimalne 8h denne a neustale si vymyslat aktivity. Ani doma ma nebavi 4h citat knihu, 3 hodiny vysivat a cumiet do mobilu. Zblaznila by som sa tam.
A uz toboz nie, ak mas niekde v dosahu sefa/kolegov a musis sa neustale tvarit, ze nieco robis, aj ked nemas co, len aby nebolo zle.

rozculena
18. mar 2025

mňa by vážne zaujímalo,že čo sú to za zamestnania,kde sa nudíte.....a ako tá firma a čím zarába na váš plat a odvody

ssimusska
18. mar 2025

@rozculena recepcia hotel, reálne tam nič iné okrem ubytovania hostí ( až od 14:00) nerobím. A ani na plat si nesťažujem 😄

vanilkovazmrzka
18. mar 2025

@ibatanecnica to mi je vcelku jedno, reagujem na to, za akych okolnosti by som v takej praci ostala ja 💁‍♀️

rozculena
18. mar 2025

@ssimusska jáááj toto ma nenapadlo.....

buberova
18. mar 2025

Ja som z takej práce odišla.. niekedy som sa nudila úplne, niekedy bolo čo robiť.. ale proste mať spravenú robotu za 2 hodiny a potom len si tak hľadať čo by sa dalo robiť ma omrzelo. A ten kto hovorí že je to práca snov nevie čo hovorí. Je to fajn na nejaké obdobie ale ja som to mala roky... A povedala som si dosť. Teraz som vo firme kde je to niekedy až príliš dynamické ale potrebovala som tú zmenu a vyhovuje mi to že stále je čo robiť.

autor
19. mar 2025

@martinkatinka a kde prekladať bez papierov, ja po anglicky síce viem výborne ale nemám na to papiere a atestácie, také brigády som si už hľadala

@rozculena ja robím asistentku v stavebníctve, na stavbách sa maká len na mna ostáva veľmi málo roboty čiže zarábať je kde

jozinzbazin22
19. mar 2025

Jedine,co neznasam v mojej praci su tie blaznive kolony po robote,a tak si pockam 15min a je po kolone,najlepsie su ranne vikend,ci nocne,ci poobedne sadnem do auta a ziadne kolony.

dancingqueen321
19. mar 2025

Ked je to dobre platena nuda, tak by som nemenila 🙂

rusalkablack
20. mar 2025

@ssimusska Tak ja robim na recepcii v hoteli a 12 hodin sa nezastavim. Pisem ostatnym zamestnancom dochadzky, kontrolujem, ako upratali chyzne izby, pisem jedalne listky do restiky, vybavujem rezervacky akcii do restiky, tlacim im jedalnicek na akcie, svadby atd, kazdy mesiac robim inventury v restike a minibaroch. Okrem toho neustale zvoni telefon a pinkaju maily. Zalejem kavu a pijem ju studenu.

ssimusska
20. mar 2025

@rusalkablack každý hotel to má nadstavené inak. Chyžné majú svoju nadriadenú, tá po nich kontroluje. Náš hotel reštauráciu práve nemá, je v rekonštrukcii. A aj keď bola, tak si všetko riešil reštauračný personál. Telefóny chodia, mail tak isto ale tak to nemám na celý deň 😃

Strana
z2