icon

OČR a šéfka

11. júl 2023

Ako by ste reagovali,keby vám šéfka napísala súkromnú správu,ako ste nepotrebná pre firmu po oznámení čerpania OCR?

adamadent
11. júl 2023

Ze na prvom mieste je a navždy bude moja rodina.

gelifil
11. júl 2023

pripadne to oznamila jej sefovi

zuzanaete
11. júl 2023

Netusim, co by som realne napisala. Zalezi, ako cela firma funguje a aka je celkovo sefka, aj ked teda toto na dobru sefku nevyzera. Ale napadlo ma - Kazdy je nahraditelny, aj sefovia. 🙂

viky173
11. júl 2023

podakovala sa za uprimnost a pridala smejuci smajlik, isto by taku odpoved necakala a islo by ju aj rozdrapit :D

viestta
11. júl 2023

Nic by som nerobila, kym by mi neposlala, nedorucila pisomne ukoncenie PP zo zakonnych dovodov, tak by som po OCR nastupila do prace, pretoze este stale som zamestnanec. Pracovny pomer sa neukoncuje sukromnou spravou od sefky.

autor
11. júl 2023

Som zaskocena,očr čerpám druhý krát.Vzdy deti riešili starí rodičia.Takze necítim sa byť zamestnancom,ktorý zneužíva.Neviem či na to vôbec odpísať,hrdosť mi v tom bráni a pritom mám chuť napísať čo si myslím a ozaj odísť.(nezrovnalosti vo výplatách,nemožnosť čerpať dovolenku,byť stále k dispozícii)

tykat
11. júl 2023

Ja by som sa zrutila a po ocrke isla na polrocnu PNku 😁

Napis jej ze ti to asi poslala omylom, ze to asi patri niekomu inemu.

viestta
11. júl 2023

Ja som bola na marodke a sefka mi tiez poslala taku "milu SMS". Obretom som ju postupila personalistom a bolo vymalovane. Pani musela dlho a zlozite vysvetlovat preco to napisala aj tak jej to nepomohlo

autor
11. júl 2023

@viestta ja by som rada,lebo to mi príde ako najslušnejšie a najoficiálnejšie riešenie..žiaľ,nie je komu to postúpiť,majiteľ má rovnaké spôsoby.Ale tak utvrdila som sa v tom,že táto firma mi chýbať nebude,aj keď náplň práce ma veľmi bavila