Odborník na návrh etikiet na vonné sviečky
Viete o niekom, niečom kto sa takemu niečomu venuje skor overenú formu hladám. Rada by som dala vytvoriť etikety na vonné sviečky pre dcéru ktorá sa tomu venuje. Navrhy si už nejaké porobila aj sama skor by som hladala niekoho kto by nám poradil to doladiť a následne aj vyhotovil vysledné nálepky
@anonym_autor manžel sa venuje tvorbe grafiky aj výrobe nálepiek na všeličo rôzne, klientov má z ČR a SR väčšinou po známosti(teda nemá web) lebo má to na živnosť po mimo práce, tak ak bude mať dcéra záujem, môže skúsiť vyhľadať Legraf- Lukáš Legerský, IČO 50073265, na googli má založenú firmu aj nejaké foto nálepiek a tuším, že aj inzerát na bazoši
@anonym_autor manžel sa venuje tvorbe grafiky aj výrobe nálepiek na všeličo rôzne, klientov má z ČR a SR väčšinou po známosti(teda nemá web) lebo má to na živnosť po mimo práce, tak ak bude mať dcéra záujem, môže skúsiť vyhľadať Legraf- Lukáš Legerský, IČO 50073265, na googli má založenú firmu aj nejaké foto nálepiek a tuším, že aj inzerát na bazoši
@iva120793 vedeli by ste mi ak tak hodiť link? Na googli mi vyhodilo viacej toho len sa v tom velmo nevyznám. A ak možte, vedeli by ste mi rovno aj cenu aspoň nejako orienčtačnú povedať?

pridaj sa do tejto skupiny a napíš požiadavku,ozve sa ti viac ľudí a vyberieš si
https://www.facebook.com/groups/126177050822645/