icon

Odchod z práce v gastre

24. jún 2025

Ahojte, zaujíma ma či je tu niekto kto dlho pracoval v gastre a odišiel. Ide o to že ja dlhé roky už brigadujem v gastre a rozhodla som sa, že je definitívne čas odísť. Už mi to lezie na psychiku. Aké to bolo keď ste odišli? Nevrátili ste sa už? Pripadne je tu niekto kto ani odísť nechce? 😊

svetlonos
24. jún 2025

Môj muž aj ja sme skončili s gastro pracou. On v tom pracoval dlhe roky, ja asi 5 rokov. Chceli sme rodinu a pre nás to nebolo s touto pracou zlucitelne. Ani jeden z nás toto rozhodnutie neľutuje.

janai1
24. jún 2025

Čo mám známych z gastra, čo odišli, tak 3 sa dali k polícii a 1 začala lietať pre Emirates.

marianarem
24. jún 2025

Moj byvaly priatel pracuje cely zivot v gastre a nechce odist. Ja som matematicka, vela ludi si mysli, ze moja praca je tazka, lebo matematika. Ale podla mna je to omyl, mne pripadala niklolkonasobne tazsia jeho praca, ja by som take nasadenie nezvladla.

leonifarbiarova
24. jún 2025

Ak odídeš z gastra je málo pravdepodobné, že sa tam vrátiš. Je to makačka, čo určite vieš. A keď si nájdeš nejakú pokojnejšie robotu hoci aj za menej peňazí už za zle návyka na "horšie".

saxana000
25. jún 2025

Zalezi kde v gastre pracujes.zacinala som v kuchini pri riadoch presla sezonami v zahranici pivarnami restikami pizerkami a nakoniec som sa nasla v kaviarni a odtial sa tak skoro nechystam aspon kym sa mi nezacnu triast ruky.s jedlom v restike a velke akcie ako svadby uz by som vsak nikdy robit neisla

autor
25. jún 2025
@saxana000

Zalezi kde v gastre pracujes.zacinala som v kuchini pri riadoch presla sezonami v zahranici pivarnami restikami pizerkami a nakoniec som sa nasla v kaviarni a odtial sa tak skoro nechystam aspon kym sa mi nezacnu triast ruky.s jedlom v restike a velke akcie ako svadby uz by som vsak nikdy robit neisla

@saxana000 ja som momentálne v reštaurácii, mame aj menučko. Mňa najviac baví robiť za barom. Ale to ma tiež svoje muchy. Skúšala som aj kaviareň ale to mne moc nesedelo. Ja aj tak budem musieť odísť keďže budem končiť školu o rok. Ale uvažujem že už to zabalím po letnej sezóne lebo poslednú dobu som čím ďalej tým viac úplne vyčerpaná z tej práce. Ani nie fyzicky ale psychicky.