icon

Odchod zo školstva v skúšobnej dobe

4. okt 2025

Ahojte, nie je to blbe? Zazil to niekto? Vedia si to nejak zariadit pocas roka tu nahradu za mna? Dakujem za info. Pekny den

Strana
z2
anonym_e1f288
4. okt 2025

@anonym_autor Záleží čo a kde učíš? A prečo chceš odísť? Veď to je práca snov, doma si už na obed, prázdniny.

zmrzlinka2021
4. okt 2025

@anonym_autor ale o Tom je skúšobná doba

dorizzz
4. okt 2025

@anonym_autor tak je to blbé, ale keď si sa rozhodla, že nechceš pôsobiť na tom mieste, tak ťa nikto nútiť nemôže. Syn mal teraz v januári jednu hodinu s novým učiteľom, JUDr PhDr Ing a za menom ešte PhD a po druhom týždni sa na to pán vykašľal, mali tri týždne odpadnuté hodiny z toho predmetu ale už niekoho našli, tak nabehli na normálne vyučovanie.

autor
4. okt 2025

@anonym_autor dostala som inu, pre mna lepsiu ponuku za viac penazi.....

autor
4. okt 2025

@anonym_autor nastupujem tam od decembra, takze maju cas kym si niekoho za mna najdu

dorizzz
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nastupujem tam od decembra, takze maju cas kym si niekoho za mna najdu

@anonym_autor bolo by férové oznámiť to vedeniu s dostatočným predstihom, aby si neodišla zo dňa na deň a oni ostali bez učiteľa. Inak nechápem, na čo sa to tu pýtaš, keď ti povieme všetky, že je to blbé, tak neodídeš? Očividne si si to premyslela, tak sa tým nezaoberaj a urob tak ako je to pre teba najlepšie.

autor
4. okt 2025
@dorizzz

@anonym_autor bolo by férové oznámiť to vedeniu s dostatočným predstihom, aby si neodišla zo dňa na deň a oni ostali bez učiteľa. Inak nechápem, na čo sa to tu pýtaš, keď ti povieme všetky, že je to blbé, tak neodídeš? Očividne si si to premyslela, tak sa tým nezaoberaj a urob tak ako je to pre teba najlepšie.

@dorizzz ano poviem im to uz teraz

dorizzz
4. okt 2025
@anonym_autor

@dorizzz ano poviem im to uz teraz

@anonym_autor no fajn, tak veľa šťastia v novej práci, nech sa ti darí 👍🙂

adri266
4. okt 2025

@anonym_autor Mysli hlavne na seba, ak mas lepsiu ponuku, hor sa do toho.

autor
4. okt 2025
@dorizzz

@anonym_autor no fajn, tak veľa šťastia v novej práci, nech sa ti darí 👍🙂

@dorizzz dakujem

anonym_1db760
4. okt 2025
@anonym_e1f288

@anonym_autor Záleží čo a kde učíš? A prečo chceš odísť? Veď to je práca snov, doma si už na obed, prázdniny.

@anonym_e1f288 ďalší vtip, prosím 😂

anonym_e1f288
4. okt 2025
@anonym_1db760

@anonym_e1f288 ďalší vtip, prosím 😂

@anonym_1db760 To bolo myslené ironicky. Lebo na tomto fóre sa to tak prezentuje. Všetky po RD sa hlásia na pozíciu PA.

anonym_0283ae
4. okt 2025

a ake predmety ucis? a si vystudovana ucitelka? a ako dlho si ucila?

muchotrafka298
4. okt 2025

Podla mna je jedno, o aku pracu sa jedna, vzdy je tam skusobna doba a ta je prave preto, aby si to clovek vyskusal a rozhodol sa, ci je prenho praca vhodna alebo nie. Oznam im to co najskor, aby sa vedeli zariadit a do tvojho odchodu niekoho nasli.

nika23t
4. okt 2025

@anonym_autor jednoznačne skúšobná doba je najlepší čas na odchod. Keby sa vedenie rozhodlo, že Ťa nechcú, hneď letis, nikto sa s Tebou nebude párať. Takže kľudne, presne na toto skúšobná doba je. Ak máš lepšiu ponuku, neváhaj. Držím palce

autor
4. okt 2025
@muchotrafka298

Podla mna je jedno, o aku pracu sa jedna, vzdy je tam skusobna doba a ta je prave preto, aby si to clovek vyskusal a rozhodol sa, ci je prenho praca vhodna alebo nie. Oznam im to co najskor, aby sa vedeli zariadit a do tvojho odchodu niekoho nasli.

autor
4. okt 2025
@nika23t

@anonym_autor jednoznačne skúšobná doba je najlepší čas na odchod. Keby sa vedenie rozhodlo, že Ťa nechcú, hneď letis, nikto sa s Tebou nebude párať. Takže kľudne, presne na toto skúšobná doba je. Ak máš lepšiu ponuku, neváhaj. Držím palce

@nika23t dakujem

anonym_ae4106
4. okt 2025

@anonym_autor Oznamila by som to az posledny oktobrovy den, aby ta neprepustili skor. A urcite si niekoho najdu.

muchotrafka298
4. okt 2025

Kedy Ti konci skusobna doba? Lebo to je dost podstatne. Ty mozes odist aj zo dna na den, lebo to nie je klasicka vypoved, je to ukoncenie pracovneho pomeru v skusobnej dobe.
A pozor na to, co pise kocka vyssie o tom, ze aby ta neprepustili oni skor ako to vyhovuje tebe. Lebo ak nebudu fer, tak Ti mozu povedat, ze OK, tak mozes odist aj hned, papiere Ti posleme.

alenka7777
4. okt 2025
@anonym_autor

@nika23t dakujem

@anonym_autor úplne v pohode. Pracujem v školstve, stáva sa to bežne, že niekto odíde v skúšobnej dobe. Náhrada sa vždy nejaká našla.

autor
4. okt 2025
@muchotrafka298

Kedy Ti konci skusobna doba? Lebo to je dost podstatne. Ty mozes odist aj zo dna na den, lebo to nie je klasicka vypoved, je to ukoncenie pracovneho pomeru v skusobnej dobe.
A pozor na to, co pise kocka vyssie o tom, ze aby ta neprepustili oni skor ako to vyhovuje tebe. Lebo ak nebudu fer, tak Ti mozu povedat, ze OK, tak mozes odist aj hned, papiere Ti posleme.

@muchotrafka298 konci mi 30.11, ja som myslela ze skor, aby mali dost casu, ty by si im kedy povedala?

anonym_1db760
4. okt 2025
@anonym_e1f288

@anonym_1db760 To bolo myslené ironicky. Lebo na tomto fóre sa to tak prezentuje. Všetky po RD sa hlásia na pozíciu PA.

@anonym_e1f288 Potom to aj tak v tom školstve vyzerá...

anonym_e1f288
4. okt 2025
@anonym_1db760

@anonym_e1f288 Potom to aj tak v tom školstve vyzerá...

@anonym_1db760 Presne tak.

muchotrafka298
4. okt 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 konci mi 30.11, ja som myslela ze skor, aby mali dost casu, ty by si im kedy povedala?

@anonym_autor v tejto situacii nie skor ako zaciatkom novembra. Mesiac vopred. Ale teda iba ak by to bol skutocne ferovy nadriadeny, ze to zoberie tak, ze OK,koncis 30.11. Lebo fakt sa moze stat, ze Ti oni povedia, ze chod aj hned. A co budes robit potom mesiac? Sice, ved na pracak mozes ist.

letfenixa
4. okt 2025
@alenka7777

@anonym_autor úplne v pohode. Pracujem v školstve, stáva sa to bežne, že niekto odíde v skúšobnej dobe. Náhrada sa vždy nejaká našla.

@alenka7777 kvalifikovaná náhrada?

petronelag
4. okt 2025

Oni majú na odbore školstva žiadosti, ktorých nemohli prijať, tak niekoho zoberú, niekedy oslovia aj mladšiu dôchodkyňu, ak náhodou nemajú.

alenka7777
4. okt 2025
@letfenixa

@alenka7777 kvalifikovaná náhrada?

@letfenixa áno. Sama som tak niekoľkokrát nastupovala uprostred roka do školy za niekoho.

benit
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor u nas tiez odchadzaju mlade v priebehu roka, jedna vydrzala mesiac😁

anonym_e1f288
4. okt 2025
@petronelag

Oni majú na odbore školstva žiadosti, ktorých nemohli prijať, tak niekoho zoberú, niekedy oslovia aj mladšiu dôchodkyňu, ak náhodou nemajú.

@petronelag Dôchodkyne nejavia záujem.

anonym_d6844c
4. okt 2025
@anonym_e1f288

@anonym_e1f288 pracovnu dobu maju ucitelia najlepsiu a nikto nie je doma cele leto plus vsetky dalsie volna ako oni, takze urcite ostava ako ucitel, ale niekde inde, len blazon by isiel niekde trcat do 17-18:00 aj v lete s 25 dnami dovolenky, ked moze zostat v skolstve

Strana
z2