Odmena 800 € pre pomocného vychovávateľa
Soľ pomocný vychovávateľ v škole, týka sa odmena aj mňa?
Úprimná otázka...prečo v poslednej dobe šibe zamestnancom štátnej správy s tými 800eurami? Ja by som to dopriala iba hasičom a záchranárom! Máte iný postoj?
To zas dnes pokračujete? 🙄🙈
Úprimná otázka...prečo v poslednej dobe šibe zamestnancom štátnej správy s tými 800eurami? Ja by som to dopriala iba hasičom a záchranárom! Máte iný postoj?
@zuzanita1609 a prečo by si to nedopriala učiteľom? 😀
@simona20201309 podľa kvalifikácie...veď hodnotia,tak nech sa zhodnotia 😉
@simona20201309 ja by som dopriala každému. Ale kto to zaplatí?
@simona20201309 podľa kvalifikácie...veď hodnotia,tak nech sa zhodnotia 😉
@zuzanita1609 otázka znela inak
@zuzanita1609 otázka znela inak
@simona20201309 nie je učiteľ,ako učiteľ, čo má/ nemá aspoň 2 asistetov 😉
@simona20201309 nie je učiteľ,ako učiteľ, čo má/ nemá aspoň 2 asistetov 😉
@zuzanita1609 neviem na co narážaš. Neviem ti čítať myšlienky čo tým chcel básnik povedať
@zuzanita1609 neviem na co narážaš. Neviem ti čítať myšlienky čo tým chcel básnik povedať
@simona20201309 básnik by povedal...ked sa necitiš na učiteľa,choj radšej k samospráve 🤭. Vychovavat v dnešnej dobe je tiež umenie,ale tak ak je to učiteľ,čo má rešpekt pri žiakoch,aj 2x po 800eur doprajem 😉.
Áno, odmena je pre všetkých zamestnancov školy, ak zriaďovateľ vstúpil do dohadovacieho konania. Zoznam zriaďovateľov s touto informáciou nájdete na stránke ministerstva školstva.
Kúrnik šopa, čo téma to 800 €, to už tieto sprosté otázky tu nikto nekoriguje? Veď to sa už nedá čítať. A obdivujem každú, ktorá dáva na tieto primitívne otázky odpovede. Veď ak pracuješ, ako hlavná, pohlavná, pomocná, tak sa na to spýtaj svojho zamestnávateľa. Už aby bolo po tých májových výplatách.

Som