Odmeny 350 eur pre zdravotníkov
Majú narok aj tie baby, ktoré su na materskej?
@evkafi na materskej za čo? Iba reálne pracujúce. Aj to nie všetci
Možno je na materskej mesiac ja som PN od septembra ale minulú zimu som celú makala a odmenu som dostala.
@nikaleo17 my nie a makala som ešte počas ako výpomoc
@evkafi no u nas prisli podpisat aj baby ktore su na materskej, tak asi dostanu aj tie,
My sme zatiaľ nepodpisovali. Ale tých 500 €, čo dávali v novembri som dostala aj ja na materskej. Do júna som pracovala.
Ano, je to aj pre zdravotnikov, ktori su na materskej, ale nie vsetci zamestnavatelia - nemocnice ich do systemu nahlasili.
nezavadzajte ,keď neviete.Pokial odpracovali nejakú časť v roku (aj 1 den) a pracovný pomer u zamestnávateľa trvá k 31.12 6 mesiacov ma na to nárok.Ak zamestnavaet nevyplatil, je to nesprávne. Kto potrebuje, mam aj stanoviska k tomu.
No ešte, aby si nebola prekvapená, tak v čistom to bude cca 200€
@kubkovamama zamestnávateľ musí vyplatiť odmenu a potom si musí vyžiadať od štátu ako vratku
Platí aj pre tie čo sú pn aj na materskej
@queeninthenorth aj ked su napr 3r na materskej?
@evkafi kamarátka je rok a pól na materskej a ma nárok aj si uplatnila, vďaka nej aj ja lebo mi to úplne vypadlo keď som pn a v posledný deň som si ho uplatnila aj ja
@ella2015 prosím o radu ,ja som na rodičovskom ale zároveň pracujem na plný pracovný úväzok už rok a pol a odmenu mi zamietli , a neviem teda mám alebo nemám nárok na odmenu 🤔
@nejdemaprihlasit na základe.coho.odmietli? Napíšte mail tomu kto tie odmeny mal na starosti.Ak pracujete na pracovný pomer, mate na to nárok, ak na dohodu, tak nie.Ja by som napísala mail, nech mi to zdovodnia.
@akbara77 tak môj šéf zhodnotil že nemám nárok ,preto ostatný zamestnanci dostali a ja nie lebo poberám rodičovský . Ak by som vedela aspoň kam mám napísať na nejaké vyššie miesta tak by som napísala
@nejdemaprihlasit tak je dobrý pako.si štátny zamestnanec?
@akbara77 nie neziskovka

@evkafi to nie. Iba pracujúce. V práci sme podpisovali papiere