icon

Odmietnutie preradenia počas tehotenstva kvôli zdravotným dôvodom

3. jún 2024

Je možné odmietnuť preradenie na iné pozície kde sa buď sedí 8/12 hodín a robí sa s peniazmi ak mám alergiu na kov a mám z toho aj stres (v minulosti som takúto prácu ukončila) alebo preradenie na prácu kde sa pracuje s chemikáliami a mohla by som sa nakaziť žltačkou napríklad?

Chcela by som zostať na svojej pozícií, ale odnietajú to pretože nemôžem vykonávať jednu činnosť v ktorej by ma vedeli zastúpuť kolegovia a táto činnosť sa môže a nemusí vyskytnúť.
Nechcem byť preradená nikam.

Strana
z4
autor
3. jún 2024

@nika523 Tak lenivá určite nie som.Pracujem od konca školy, pracovala som aj v zahraničí len nemám rada keď niekto rozhoduje o mne bezomňa.
Takže som chcela nájsť kompromis a nie prílazom, že tu pôjdete a hotovo.

nikaeli
3. jún 2024

@viestta normálne nechápem, ako si na to prišla 😀😛

autor
3. jún 2024

@nika523 Zdravú ženu ktorá sa hodí na PN nepochopím.
Ja som aktívna a pokiaľ sa cítim dobre tak si neviem predstaviť nikam nechodiť len sa zdžiavať v mieste bydliska.

autor
3. jún 2024

@veronikaszabova Nepochopí to stresovanie ten kto dokáže rýchlo rátať z hlavy kedže naša kasa neráta výdavok.Som rada, že to nadriadený pochopil a vypočul ma.
Mne to nejde napriek tomu, že som z matematiky nemala práve najhoršie známky no mám Dis a bohužiaľ fakt mi to trvá dlho a už som si v strese zamenila aj mince.
Robila som na kase nevravím, že som bola hrozná, ale ja som sa cítila v neustálom napätí a strachu.

autor
3. jún 2024

@veronikaszabova A tiež ja nemám rada kecalov priblblé chlípne reči, vidí že rátam peniaze a ajtak rozpráva ďalej.
Potom sú zákazníci čo si nenechajú vysvetliť, že vstupné sa im nevráti ak boli vylúčení, budú sa naťahovať, hádať, zdržovať ostatných.
Občas príst do priameho kontaktu s ľuďmi v pohode, ale nevyhľadávam aktívne prácu s ľuďmi a pokladňou.
Sú ľudia ako ty ktorí toto zvládajú.Mne explodovali nervy pri takých zákazníkoch ktorí mali potrebu mudrovať a urážať.

autor
3. jún 2024

@nikaeli Myslím, že viestta si to všetko pospájala leto, počet ľudí atď.
Má prehľad.

Strana
z4